|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:36 am
BeeWolf_san Wykapanuy najedzony to ja wasza Ekscelencja biggrin *jako przyklad dla tu obecnych plutonowych stoi na bacznosc i salutuje* witam pana Marszalka meldujemy sie w pelnej gotowosci(do picia) rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:37 am
Baliaur BeeWolf_san Wykapanuy najedzony to ja wasza Ekscelencja biggrin witaj xd a ja na sniadaniu zamioast sie najesc sie wkurwilam wrrrrrrrrrr jeszcze wrzodow sie nabawisz rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:38 am
Twisted_Exile BeeWolf_san Wykapanuy najedzony to ja wasza Ekscelencja biggrin *jako przyklad dla tu obecnych plutonowych stoi na bacznosc i salutuje* witam pana Marszalka meldujemy sie w pelnej gotowosci(do picia) rofl mrgreen twisted Ty Cycki prenezntuj, *podchodzi do Prezentujacej Cyc Twisted * Dostaniesz odemnie pochwałe, 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:39 am
Ridsu Baliaur BeeWolf_san Wykapanuy najedzony to ja wasza Ekscelencja biggrin witaj xd a ja na sniadaniu zamioast sie najesc sie wkurwilam wrrrrrrrrrr spokojnie bo cie uslysza i zdegraduja ninja ale ja sie na babcie wkurwilam co to ma do tego? wkurwic sie nie mozna? rolleyes pa Rids *biacznopsc i salutuje* ninja *popija kawusie* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:40 am
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Wykapanuy najedzony to ja wasza Ekscelencja biggrin *jako przyklad dla tu obecnych plutonowych stoi na bacznosc i salutuje* witam pana Marszalka meldujemy sie w pelnej gotowosci(do picia) rofl mrgreen twisted Ty Cycki prenezntuj, *podchodzi do Prezentujacej Cyc Twisted * Dostaniesz odemnie pochwałe, 4laugh ejj no ja tez moge
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:40 am
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Wykapanuy najedzony to ja wasza Ekscelencja biggrin *jako przyklad dla tu obecnych plutonowych stoi na bacznosc i salutuje* witam pana Marszalka meldujemy sie w pelnej gotowosci(do picia) rofl mrgreen twisted Ty Cycki prenezntuj, *podchodzi do Prezentujacej Cyc Twisted * Dostaniesz odemnie pochwałe, 4laugh rofl redface redface redface redface alez generale nie zasluguje i wcele Cycow nie prezentuje xd redface redface redface redface redface redface rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:41 am
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Wykapanuy najedzony to ja wasza Ekscelencja biggrin *jako przyklad dla tu obecnych plutonowych stoi na bacznosc i salutuje* witam pana Marszalka meldujemy sie w pelnej gotowosci(do picia) rofl mrgreen twisted Ty Cycki prenezntuj, *podchodzi do Prezentujacej Cyc Twisted * Dostaniesz odemnie pochwałe, 4laugh eek rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:42 am
Bal Ridsu, Prezentować Cyc, Inspekcja niezapowiedziana ! *przyglada sie uwarznie*
heart _ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:43 am
Twisted_Exile rofl redface redface redface redface alez generale nie zasluguje i wcele Cycow nie prezentuje xd redface redface redface redface redface redface rofl rofl mrgreen twisted PRosze niedyskutować bo będzie inspekcja osobista. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:44 am
BeeWolf_san Bal Ridsu, Prezentować Cyc, Inspekcja niezapowiedziana ! *przyglada sie uwarznie* heart _ heart wypina klate i przypomina sobie slowa ojca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:44 am
BeeWolf_san Bal Ridsu, Prezentować Cyc, Inspekcja niezapowiedziana ! *przyglada sie uwarznie* heart _ heart eeeeeeeeee? eek *chowa sie pod kanapa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:46 am
Ridsu wypina klate i przypomina sobie slowa ojca *Przygląda sie uwarznie, hm hm Mac Mac .... ziciaga okulary* No no no ... Fiu fiu ... *mac mac* Masz + 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:46 am
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile rofl redface redface redface redface alez generale nie zasluguje i wcele Cycow nie prezentuje xd redface redface redface redface redface redface rofl rofl mrgreen twisted PRosze niedyskutować bo będzie inspekcja osobista. twisted eek e no ten tego no.... stressed tak musze isc na patrol rofl rofl rofl mrgreen twisted ja chyba tez... *biegnie za Moni* Bee Rids se poogladaj.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:47 am
BeeWolf_san Ridsu wypina klate i przypomina sobie slowa ojca *Przygląda sie uwarznie, hm hm Mac Mac .... ziciaga okulary* No no no ... Fiu fiu ... *mac mac* Masz + 4laugh ej nioo macania nie bylo w umowie ja sie poplacze crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|