|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 8:12 am
Korangar =[XF]= Raczej między nogi. A tak pozatym to witam wszystkich jestem Mareczekk i jestem tu nowy (w gildi nie w gaii) wiatm! 3nodding *wyplywa z wody* oooo... nowy 4laugh *wychodzi z basenu podbiega i daje mokrego przytulasa* ...... hihi..... *wskakooje spowrotem do wody*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Korangar =[XF]= Raczej między nogi. A tak pozatym to witam wszystkich jestem Mareczekk i jestem tu nowy (w gildi nie w gaii) wiatm! 3nodding Hejka ^.^ Jeśli tylko nie jesteś zboczeńcem możesz liczyć na moją przyjaźń ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel dest Lethiel *rozgląda sie za potęcjalna ofiarą* twisted nei nie nie nie patrz sie tak na mnie sweatdrop hihihihi... *podplywa* *przytapia* whee whee hiehie.... ^^ na szczescie nie kopiesz ani nie bijesz ^^ sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 8:13 am
dest Lethiel dest Lethiel *rozgląda sie za potęcjalna ofiarą* twisted nei nie nie nie patrz sie tak na mnie sweatdrop hihihihi... *podplywa* *przytapia* whee whee hiehie.... ^^ na szczescie nie kopiesz ani nie bijesz ^^ sweatdrop jesteś pewien ?? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 8:14 am
dest Korangar =[XF]= Raczej między nogi. A tak pozatym to witam wszystkich jestem Mareczekk i jestem tu nowy (w gildi nie w gaii) wiatm! 3nodding grrr domokun a jak by tak ciebie miedzy nogi ..... *przytapia* bądź mily dla nowych 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cze wszystkim
coś mnie ominęło???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel dest Lethiel dest Lethiel *rozgląda sie za potęcjalna ofiarą* twisted nei nie nie nie patrz sie tak na mnie sweatdrop hihihihi... *podplywa* *przytapia* whee whee hiehie.... ^^ na szczescie nie kopiesz ani nie bijesz ^^ sweatdrop jesteś pewien ?? twisted mam nadzieje 4laugh *daje buzi i nurkuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 8:15 am
Sayokun cze wszystkim coś mnie ominęło??? Spore mordobicie, jeden nowy i basen party biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 8:16 am
Sayokun cze wszystkim coś mnie ominęło??? witaj *wynusha sie z wody* *macha mu* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 8:16 am
Sayokun cze wszystkim coś mnie ominęło??? uwazaj na niektore panienki .. bardzo lubia sie bic eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 8:17 am
dest Lethiel dest Lethiel dest Lethiel *rozgląda sie za potęcjalna ofiarą* twisted nei nie nie nie patrz sie tak na mnie sweatdrop hihihihi... *podplywa* *przytapia* whee whee hiehie.... ^^ na szczescie nie kopiesz ani nie bijesz ^^ sweatdrop jesteś pewien ?? twisted mam nadzieje 4laugh *daje buzi i nurkuje* eek ........... stare ........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 8:17 am
dest Sayokun cze wszystkim coś mnie ominęło??? uwazaj na niektore panienki .. bardzo lubia sie bic eek Chyba poszukam mojej ulubionej gierki - Street Fighter biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 8:18 am
uh.. a gdzie jest pisarz ?? .... *rozgląda sie po basenie* utopilam go ?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 8:19 am
Lethiel dest Lethiel dest Lethiel dest Lethiel *rozgląda sie za potęcjalna ofiarą* twisted nei nie nie nie patrz sie tak na mnie sweatdrop hihihihi... *podplywa* *przytapia* whee whee hiehie.... ^^ na szczescie nie kopiesz ani nie bijesz ^^ sweatdrop jesteś pewien ?? twisted mam nadzieje 4laugh *daje buzi i nurkuje* eek ........... stare ........ nie przejmuj sie, usmiechnij sie ^^ wyskakuje z wody i wpada do restauracji ... bede niedlugo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|