Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 304 305 306 307 308 309 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sat Nov 21, 2009 9:01 am

Jaja, akkor itt is szétcsúszott a Gaia, meg fehéren jött be, úgy látszik ez egy globális átmeneti hiba volt. Addig én nem is léptem be, miután 2-szer is próbáltam, hátha helyrejött, csak később próbáltam újra. De a lényeg, hogy azóta már rég helyrejött. wink

Köszi az aranytollat. smile De hogy és hol lehet(ett) ezt eredetileg megtalálni? Valójában mindenkinek, bárkinek járna? Én inkább eladom. razz
PostPosted: Sat Nov 21, 2009 1:41 pm

Riguna
A Furusato ház 5. része jelentem: Kész van. Katt!

VÉGRE rofl

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Riguna

PostPosted: Sun Nov 22, 2009 1:25 am

xd
PostPosted: Sun Nov 22, 2009 3:56 am

Azóta eladtam az aranytollamat. smile

Napsugar!
Booty-ztam nemrég a te akváriumodban, 333/83 gold lett az eredmény. wink

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Nov 22, 2009 3:59 am

Xanvie

Napsugar!
köszi biggrin
amúgy én az aranytollra a tektek.org-on bukkantam rá(mint általában az összes ingyen cuccra), mert ott általában feltüntetik, hogy hol lehet megtalálni az ingyen tárgyakat. csak rákattintottam a linkre és megkaptam a tollat
PostPosted: Sun Nov 22, 2009 6:04 am

napsugar
Xanvie

Napsugar!
köszi biggrin
amúgy én az aranytollra a tektek.org-on bukkantam rá(mint általában az összes ingyen cuccra), mert ott általában feltüntetik, hogy hol lehet megtalálni az ingyen tárgyakat. csak rákattintottam a linkre és megkaptam a tollat

Én is a tekteken találtam meg 3nodding Érdemes néha megnézni a tekteket.
Am új cuccokról jut eszembe, voltak azok a pendantok: maritage pendant, friendship pendant stb. Amelyek ragyogni si tudnak (zöld rózsaszín sárga) és elvuileg van 2 lila is (master pendant és master's pendant). De 2 dolog rejtély nekem ezzel kapcs.:
Honnan jöttek a medálok? (Ha valaki tudja esetleg...)
A lila pendantból miért nem jutott egy se amarketplacere, azaz ergo (gondolom) senkihez se? Mégis ott van a marketplacen....

Bocs ha hosszú lett, de most jutott eszembe hogy ezt itt megkérdezzem.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Nov 22, 2009 6:15 am

azokat az akváriumban néha feltűnő dobozok adták/adják.... és valószínűleg ritkábban ad master pendantot, vagy épp olyan időszaka van hogy más fajta cuccokat dob inkább
PostPosted: Sun Nov 22, 2009 7:33 am

nem tudom láttátok e már a sellő drop cuccait.... én belszerettem a memphis hajba *o* lila dropjának cuccai memphis drop tartalma

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Nov 22, 2009 7:52 am

Ja értem. Ezeklről a sellődropos cuccokról nem is tudtam, köszi smile A legjobban a Memphis' Halo tetszik smile Lehet hogy majd veszek egy Memphis sellőt és a dropját majd kibontom... A Memphis haj úgymond második legjobbként tetszik smile
PostPosted: Sun Nov 22, 2009 12:13 pm

Mázli, hogy jobbik sellő cseppem lesz. mrgreen

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Nov 22, 2009 12:27 pm

bibortetu
nekem a memhises jobban tetszik emo
PostPosted: Mon Nov 23, 2009 1:59 am

napsugar
bibortetu
nekem a memhises jobban tetszik emo

Ne aggodj! Lejebb fog menni az ára és meg tudod majd venni. 3nodding

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Tue Nov 24, 2009 11:38 am

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Emlékezzünk: Freddy Mercury

Ma 18 évvel ezelőtt egy ember távozott el közülünk... egy a sokmilliárdból, mégis valaki különlegeset veszítettünk el személyében. Különleges ember különleges életúttal, és egy még nagyobb tehetséggel. Senki nem tudja utánozni, senki nem tudja pótolni.

Freddy Mercury (eredetileg Farrokh Bulsara) Indiában született és csak később került el Angliába, ahol karrierjét építgette...
Sikeres, különleges, extravagáns, bohém... talán ezek a szavak jellemezték legjobban a színpadon, habár sokak elmondása szerint ez csak a közönségnek szólt, valójában egy igenis csendes, visszahúzódó ember volt a magán életben. És ha már magánélet, talán a Freddyről terjengő hírek egyik legfelkapottabbja a szexualitásáról szóltak. Tény és való, hogy mindkét nemhez vonzódott, mégis nagyobb szerelmei nők voltak. Sokan bírálták is emiatt, és hogy valójában vonakodott nyilvánosan is elismerni szexualitását.
A Queen együttes koncertjein fergeteges színpadiassága volt a középpontban. Kinek ne jutna eszébe egy-egy feltűnő "jelmeze" vagy a közönséget megmozgató énekeltetése, ami a későbbi nemzedékek számára például szolgáltak. Felejthetetlen egyéniség, utánozhatatlan tehetség.
Haláláról mindenki hallott már, a HIV áldozata lett amit valószínűleg szexuális szokásai miatt kapott el. Valószínűleg már 1987-ben megfertőződött, hiszen innentől ritkultak a stúdióalbumok és a koncertezést is abbahagyták... Betegségét próbálta mindvégig titokban tartani, de a sajtó elől alig tudott elbújni. Csak november 23-án egy sajtótájékoztatón jelentette be hivatalosan is betegségét:

"Mivel az elmúlt két évben annyiféle találgatást olvastam a lapokban, szeretném bejelenteni, hogy a vizsgálatok HIV-pozitívnak mutattak és AIDS-ben szenvedek. Úgy tartottam helyesnek, hogy nem hozom nyilvánosságra a dolgot, azok érdekében, akik a környezetemben élnek. De eljött az idő, hogy barátaim és rajongóim megtudják az igazat, és remélem mindenki csatlakozik hozzám, orvosaimhoz és mindazokhoz, akik szerte a világon küzdenek ez ellen a szörnyű kór ellen."

Küzdelme végül másnap mégis véget ért és a világ ismét kevesebb lett egy kinccsel.

Néhány videó:
These Are The Days Of Our Lives (utolsó dal melyben munkálkodott)
Bohemian Rapsody
The show must go on
Who wants to live forever
Love of my life (személyes kedvencem)
a Queen Budapesten
Queen - tavaszi szél

Tudom nem mindenkit érint a dolog, de én fontosnak éreztem, hogy tisztelegjek emléke előtt. Hatalmas tehetségnek tartom, és imádom zenéjét, különleges hangját.

PostPosted: Tue Nov 24, 2009 11:47 am

napsugar
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Emlékezzünk: Freddy Mercury

Ma 18 évvel ezelőtt egy ember távozott el közülünk... egy a sokmilliárdból, mégis valaki különlegeset veszítettünk el személyében. Különleges ember különleges életúttal, és egy még nagyobb tehetséggel. Senki nem tudja utánozni, senki nem tudja pótolni.

Freddy Mercury (eredetileg Farrokh Bulsara) Indiában született és csak később került el Angliába, ahol karrierjét építgette...
Sikeres, különleges, extravagáns, bohém... talán ezek a szavak jellemezték legjobban a színpadon, habár sokak elmondása szerint ez csak a közönségnek szólt, valójában egy igenis csendes, visszahúzódó ember volt a magán életben. És ha már magánélet, talán a Freddyről terjengő hírek egyik legfelkapottabbja a szexualitásáról szóltak. Tény és való, hogy mindkét nemhez vonzódott, mégis nagyobb szerelmei nők voltak. Sokan bírálták is emiatt, és hogy valójában vonakodott nyilvánosan is elismerni szexualitását.
A Queen együttes koncertjein fergeteges színpadiassága volt a középpontban. Kinek ne jutna eszébe egy-egy feltűnő "jelmeze" vagy a közönséget megmozgató énekeltetése, ami a későbbi nemzedékek számára például szolgáltak. Felejthetetlen egyéniség, utánozhatatlan tehetség.
Haláláról mindenki hallott már, a HIV áldozata lett amit valószínűleg szexuális szokásai miatt kapott el. Valószínűleg már 1987-ben megfertőződött, hiszen innentől ritkultak a stúdióalbumok és a koncertezést is abbahagyták... Betegségét próbálta mindvégig titokban tartani, de a sajtó elől alig tudott elbújni. Csak november 23-án egy sajtótájékoztatón jelentette be hivatalosan is betegségét:

"Mivel az elmúlt két évben annyiféle találgatást olvastam a lapokban, szeretném bejelenteni, hogy a vizsgálatok HIV-pozitívnak mutattak és AIDS-ben szenvedek. Úgy tartottam helyesnek, hogy nem hozom nyilvánosságra a dolgot, azok érdekében, akik a környezetemben élnek. De eljött az idő, hogy barátaim és rajongóim megtudják az igazat, és remélem mindenki csatlakozik hozzám, orvosaimhoz és mindazokhoz, akik szerte a világon küzdenek ez ellen a szörnyű kór ellen."

Küzdelme végül másnap mégis véget ért és a világ ismét kevesebb lett egy kinccsel.

Néhány videó:
These Are The Days Of Our Lives (utolsó dal melyben munkálkodott)
Bohemian Rapsody
The show must go on
Who wants to live forever
Love of my life (személyes kedvencem)
a Queen Budapesten
Queen - tavaszi szél

Tudom nem mindenkit érint a dolog, de én fontosnak éreztem, hogy tisztelegjek emléke előtt. Hatalmas tehetségnek tartom, és imádom zenéjét, különleges hangját.

Ez az Napsi! Én is szerettem nagyon Freddie-t! Gyermek koromban sokáig, csak Queen számokat hallgattam. Éljen FREDDIE MERCURY!!!! crying emo Hiányzik köztünk. Jó ember volt.....

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Tue Nov 24, 2009 12:01 pm

3nodding 3nodding
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 304 305 306 307 308 309 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games