|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 5:06 am
Ntsumi_Aya Lethiel Ozzwald Lethiel lol... nie podoba mi sie to........ nie klucić siem.. sad kto się kłuci ja się z niej nabijam, a ona się złości... sad ... przestańcie... sad jesli sądzisz że ten kretyn zna moje emocje w tym czasie to sięmylisz jestem szczęśliwa bo zaraz kogoś poziekam twisted tsa... lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ech....... *siada na foteliku* roobcie sobie cio chcecie.. nie bede sie wtrącać..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Queen mam propozycje mozecie wejsc na chwilkę na humor, jest cos smiesznego lol rotfl!! świetne!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 5:07 am
zjadłem eh moja mama robi za dobre obiady znowu przytyje a już miałem 78kg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 5:07 am
Ozzwald Ntsumi_Aya Lethiel Ozzwald Lethiel lol... nie podoba mi sie to........ nie klucić siem.. sad kto się kłuci ja się z niej nabijam, a ona się złości... sad ... przestańcie... sad jesli sądzisz że ten kretyn zna moje emocje w tym czasie to sięmylisz jestem szczęśliwa bo zaraz kogoś poziekam twisted tsa... lol *wyciąga katane i znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 5:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 5:09 am
Sayokun zjadłem eh moja mama robi za dobre obiady znowu przytyje a już miałem 78kg są dobre strony tycia.. niektóre dziewczyny lubią puszystych "miśków"... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 5:09 am
Ntsumi_Aya Ozzwald Ntsumi_Aya Lethiel Ozzwald Lethiel lol... nie podoba mi sie to........ nie klucić siem.. sad kto się kłuci ja się z niej nabijam, a ona się złości... sad ... przestańcie... sad jesli sądzisz że ten kretyn zna moje emocje w tym czasie to sięmylisz jestem szczęśliwa bo zaraz kogoś poziekam twisted tsa... lol *wyciąga katane i znika* *pojawia się przed Czzem i znika...potem atakuje go od boku wbijając miecz w jego noge*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 5:10 am
Ozzwald Sayokun zjadłem eh moja mama robi za dobre obiady znowu przytyje a już miałem 78kg są dobre strony tycia.. niektóre dziewczyny lubią puszystych "miśków"... xd eek ja nie jestem gruby 80 kg i 1,92m to norma 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 5:11 am
Ntsumi_Aya *pojawia się przed Czzem i znika...potem atakuje go od boku wbijając miecz w jego noge* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 5:11 am
Ozzwald Ntsumi_Aya *pojawia się przed Czzem i znika...potem atakuje go od boku wbijając miecz w jego noge* stare ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 5:12 am
Sayokun Ozzwald Sayokun zjadłem eh moja mama robi za dobre obiady znowu przytyje a już miałem 78kg są dobre strony tycia.. niektóre dziewczyny lubią puszystych "miśków"... xd eek ja nie jestem gruby 80 kg i 1,92m to norma 3nodding no chyba że tak... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 5:12 am
*przeciąga sie w foteliku* nudno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 5:13 am
Ntsumi_Aya *pojawia się przed Czzem i znika...potem atakuje go od boku wbijając miecz w jego noge* Proszę się nie bawić ostrymi przedmiotami scream Kto to potem będzie sprzątał gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 5:13 am
Lethiel *przeciąga sie w foteliku* nudno... 'przytula' nie jestem gruby gonk xd blaugh xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|