|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 4:25 am
Delisa przyszlam przywitalam sie i juz lece sad papatki sad Papa!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 4:26 am
Lethiel *siada na foteliku* tio cio robimy ?? 'siada obok niej i przytula' nie wiem xp surprised wink smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 4:26 am
Sayokun z tago co wiedę ciri, pisarz i night queen tańczą i rozbierają się na stole cze delisa 3nodding Aha, powariowali blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 4:27 am
Delisa przyszlam przywitalam sie i juz lece sad papatki sad szkoda, papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 4:27 am
Sayokun Lethiel *siada na foteliku* tio cio robimy ?? 'siada obok niej i przytula' nie wiem xp surprised wink smile 4laugh *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 4:29 am
Lethiel Sayokun Lethiel *siada na foteliku* tio cio robimy ?? 'siada obok niej i przytula' nie wiem xp surprised wink smile 4laugh *przytula* 'przytula' idziemy do gorących źródeł???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 4:30 am
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel *siada na foteliku* tio cio robimy ?? 'siada obok niej i przytula' nie wiem xp surprised wink smile 4laugh *przytula* 'przytula' idziemy do gorących źródeł??? mam złe wspomnienia cio do gorących źroodel xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wpadlam tutaj tylko na chwilkę....kto zna jakąś stronke gdzie moshna jakby to powiedziec.....eh....to co kiedys mowil kage...photo burger czy jakos tak.....no umieszcza obraski na serwerze......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
misja wykonana... widze że sporo osób się pojawiło witam wszystkich...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 4:31 am
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel *siada na foteliku* tio cio robimy ?? 'siada obok niej i przytula' nie wiem xp surprised wink smile 4laugh *przytula* 'przytula' idziemy do gorących źródeł??? mam złe wspomnienia cio do gorących źroodel xd nie będzie tak żle a basenik jest napromieniowany więc nic w nim nie zrobimy sad cze aya cze ozz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 4:31 am
Ntsumi_Aya wpadlam tutaj tylko na chwilkę....kto zna jakąś stronke gdzie moshna jakby to powiedziec.....eh....to co kiedys mowil kage...photo burger czy jakos tak.....no umieszcza obraski na serwerze...... photobucket xd www.photobucket.com
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 4:32 am
Ozzwald misja wykonana... widze że sporo osób się pojawiło witam wszystkich... Mrau heart *Przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald misja wykonana... widze że sporo osób się pojawiło witam wszystkich... witaj 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 4:33 am
Lethiel Ntsumi_Aya wpadlam tutaj tylko na chwilkę....kto zna jakąś stronke gdzie moshna jakby to powiedziec.....eh....to co kiedys mowil kage...photo burger czy jakos tak.....no umieszcza obraski na serwerze...... photobucket xd www.photobucket.com dzięki 4laugh :przytulassss:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|