|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 10:48 am
faktycznie, wyglądasz jak Agnieszka Włodarczyk XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 11:01 am
EvilYuki faktycznie, wyglądasz jak Agnieszka Włodarczyk XD eeer... dziwne skojarzenie... ale tak patrząc na jej zdjęcia z CKM zamieszczone w internecie, to stwierdzam, że mamy podobną figurę - tylko ona jest jednak szczuplejsza no i wyższa nieco - ale tak to... wink NO I MAM ZDECYDOWANIE BARDZIEJ ZAJEBISTY BIUST xD
edit:
 jak Włodarczyk? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 11:46 am
Czarna Lisiczka EvilYuki faktycznie, wyglądasz jak Agnieszka Włodarczyk XD eeer... dziwne skojarzenie... ale tak patrząc na jej zdjęcia z CKM zamieszczone w internecie, to stwierdzam, że mamy podobną figurę - tylko ona jest jednak szczuplejsza no i wyższa nieco - ale tak to... wink NO I MAM ZDECYDOWANIE BARDZIEJ ZAJEBISTY BIUST xD
edit:
 jak Włodarczyk? twisted Całościowo jesteś naj, moja ślicznotka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 6:08 am
 jest wtorkowy wieczór mamy kratę piwska paczkę papierochów zero zobowiązań na środę jesteśmy młodzi piękni, pomysłowi i zbyt pijani by prowadzić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 8:43 am
Kukus grzywe to ty masz po byku :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 9:10 am
Delein the Wildest Kukus grzywe to ty masz po byku :> się gra się ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 2:47 pm
Kukus  jest wtorkowy wieczór mamy kratę piwska paczkę papierochów zero zobowiązań na środę jesteśmy młodzi piękni, pomysłowi i zbyt pijani by prowadzić I wpadacie na Piwo coby było ciekawiej, ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 3:45 pm
BeeWolf Kukus jest wtorkowy wieczór mamy kratę piwska paczkę papierochów zero zobowiązań na środę jesteśmy młodzi piękni, pomysłowi i zbyt pijani by prowadzić I wpadacie na Piwo coby było ciekawiej, ... ale na krzywy ryj nie szliśmy, co to to nie. nie tym razem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 11:09 am
 z moim misio pysio :* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 11:37 am
Kukus: co za filmowy usmiech wink zamien sie wlosami XD >.> Daria: Awwwwwwww jak słodko ^_^ Chlopak wyglada na zadowolonego, ale ja sie tam nie znam XD ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 11:47 am
Rin_Youkai Kukus: co za filmowy usmiech wink zamien sie wlosami XD >.> Daria: Awwwwwwww jak słodko ^_^ Chlopak wyglada na zadowolonego, ale ja sie tam nie znam XD ;> prawda ze slodziachny? ^^ moj! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 11:50 am
Dariia Rin_Youkai Kukus: co za filmowy usmiech wink zamien sie wlosami XD >.> Daria: Awwwwwwww jak słodko ^_^ Chlopak wyglada na zadowolonego, ale ja sie tam nie znam XD ;> prawda ze slodziachny? ^^ moj! heart no, przynajmniej nie taki jak oboz koncentracyjny, ktory ciagle dokarmiasz, a on i tak nie rosnie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 1:03 pm
Dariia Rin_Youkai Kukus: co za filmowy usmiech wink zamien sie wlosami XD >.> Daria: Awwwwwwww jak słodko ^_^ Chlopak wyglada na zadowolonego, ale ja sie tam nie znam XD ;> prawda ze slodziachny? ^^ moj! heart no myślę, że nie masz za wielkiej kolejki do niego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 1:23 pm
Kukus Dariia Rin_Youkai Kukus: co za filmowy usmiech wink zamien sie wlosami XD >.> Daria: Awwwwwwww jak słodko ^_^ Chlopak wyglada na zadowolonego, ale ja sie tam nie znam XD ;> prawda ze slodziachny? ^^ moj! heart no myślę, że nie masz za wielkiej kolejki do niego. a wlasnie ze zle myslisz ;d musze go pilnowac bo sie gowniary do niego dobieraja ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 1:28 pm
Dariia Kukus Dariia Rin_Youkai Kukus: co za filmowy usmiech wink zamien sie wlosami XD >.> Daria: Awwwwwwww jak słodko ^_^ Chlopak wyglada na zadowolonego, ale ja sie tam nie znam XD ;> prawda ze slodziachny? ^^ moj! heart no myślę, że nie masz za wielkiej kolejki do niego. a wlasnie ze zle myslisz ;d musze go pilnowac bo sie gowniary do niego dobieraja ;d o lol. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|