|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:13 am
revcat Baliaur ej ze co? no ale ja chcialam.. zbiczowac Moni rofl tak w ramach treningu xd ide na sniadanie tak w sumie to tylko zaznacze ze porucznik Twisted nie pozwoli sobie na takie rzeczy..... pirate mwhahahahahahahahaha to jak bedzie z tymi pagonikami ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:13 am
Ridsu uwazaj bo to sie konczy degradacja do szeregowca... stare bog zaplac moj kochany general ozzwaldzil mnie nie zgdegradowal i nadal moge byc jego prawa reka tylko zaznacze ze i tak dalej jestes w stopniu szeregowca.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:15 am
Baliaur ej ze co? no ale ja chcialam.. zbiczowac Moni rofl tak w ramach treningu xd ide na sniadanie scream scream scream scream a wy plutonowa co kuna odpierdzielacie za cyrk scream scream scream scream scream scream scream scream jesli ktos tu zasluguje na chloste to wy mimo ze nie mam prawa to wasze 2 ostrzezenie za zniewazenie wyzszego stopniem*wrzuca ja do mulu i zaczyna topic* mwahahahaha twisted twisted twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:15 am
revcat Ridsu uwazaj bo to sie konczy degradacja do szeregowca... stare bog zaplac moj kochany general ozzwaldzil mnie nie zgdegradowal i nadal moge byc jego prawa reka tylko zaznacze ze i tak dalej jestes w stopniu szeregowca..... ale ja tak ladnie prosze crying przecie sie poprawilam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:16 am
Ridsu revcat Baliaur ej ze co? no ale ja chcialam.. zbiczowac Moni rofl tak w ramach treningu xd ide na sniadanie tak w sumie to tylko zaznacze ze porucznik Twisted nie pozwoli sobie na takie rzeczy..... pirate mwhahahahahahahahaha to jak bedzie z tymi pagonikami ? przepraszam towarzyszko....czy towarzyszce zostal przywrocony stopien plutonowej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:16 am
Twisted_Exile Baliaur ej ze co? no ale ja chcialam.. zbiczowac Moni rofl tak w ramach treningu xd ide na sniadanie scream scream scream scream a wy plutonowa co kuna odpierdzielacie za cyrk scream scream scream scream scream scream scream scream jesli ktos tu zasluguje na chloste to wy mimo ze nie mam prawa to wasze 2 ostrzezenie za zniewazenie wyzszego stopnia*wrzuca ja do mulu i zaczyna topic* mwahahahaha twisted twisted twisted twisted twisted emmm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:17 am
Ridsu revcat Ridsu uwazaj bo to sie konczy degradacja do szeregowca... stare bog zaplac moj kochany general ozzwaldzil mnie nie zgdegradowal i nadal moge byc jego prawa reka tylko zaznacze ze i tak dalej jestes w stopniu szeregowca..... ale ja tak ladnie prosze crying przecie sie poprawilam crying niech bedzie.....na mocy mi danej przywracam Tobie stopien plutonowej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:20 am
revcat Ridsu revcat Baliaur ej ze co? no ale ja chcialam.. zbiczowac Moni rofl tak w ramach treningu xd ide na sniadanie tak w sumie to tylko zaznacze ze porucznik Twisted nie pozwoli sobie na takie rzeczy..... pirate mwhahahahahahahahaha to jak bedzie z tymi pagonikami ? przepraszam towarzyszko....czy towarzyszce zostal przywrocony stopien plutonowej? emm... melduje ze nie poniewaz pan towarzyszu mi go zabral i jeszcze nie omieszkal oddac a prosze o to towarzysza gdyz to towarzysz mi go zabral a za punkt honoru stawiam sobie odzyskanie go od towarzysza poprzes me lepsze zachowanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:24 am
revcat Ridsu revcat Ridsu uwazaj bo to sie konczy degradacja do szeregowca... stare bog zaplac moj kochany general ozzwaldzil mnie nie zgdegradowal i nadal moge byc jego prawa reka tylko zaznacze ze i tak dalej jestes w stopniu szeregowca..... ale ja tak ladnie prosze crying przecie sie poprawilam crying niech bedzie.....na mocy mi danej przywracam Tobie stopien plutonowej... to na zgode chlup w ten niekoniecznie glupi dziob
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:29 am
Wykapanuy najedzony to ja wasza Ekscelencja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:32 am
BeeWolf_san Wykapanuy najedzony to ja wasza Ekscelencja biggrin emmm.. titam witam to moze by sie wasza ekscelencja napila?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:33 am
BeeWolf_san Wykapanuy najedzony to ja wasza Ekscelencja biggrin witaj xd a ja na sniadaniu zamioast sie najesc sie wkurwilam wrrrrrrrrrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:34 am
Baliaur BeeWolf_san Wykapanuy najedzony to ja wasza Ekscelencja biggrin witaj xd a ja na sniadaniu zamioast sie najesc sie wkurwilam wrrrrrrrrrr spokojnie bo cie uslysza i zdegraduja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:36 am
dobra ide bo ta zolza zyc mi nie da(mama)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|