|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 3:47 am
Pisarz Cirilla Ozzwald Pisarz widze ze płec piękna tez zadowolona rodzajem tematu XD ktoby pomyslał cicha woda... blaugh najprawdopodobniej sweatdrop to co proponujecie? stare co? mowisz ze chcesz tanczyc na stole? alez prosze bardzo XD stare O ile ktos sie do mnei przyłączy xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 3:48 am
Cirilla Pisarz Cirilla Ozzwald Pisarz widze ze płec piękna tez zadowolona rodzajem tematu XD ktoby pomyslał cicha woda... blaugh najprawdopodobniej sweatdrop to co proponujecie? stare co? mowisz ze chcesz tanczyc na stole? alez prosze bardzo XD stare O ile ktos sie do mnei przyłączy xd blaugh ja moge, czemu nie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 3:50 am
Pisarz Cirilla stare O ile ktos sie do mnei przyłączy xd blaugh ja moge, czemu nie biggrin oka, to mzoe ktos jescze? blaugh Queen? blaugh blaugh blaugh xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 3:51 am
Cirilla Pisarz Cirilla stare O ile ktos sie do mnei przyłączy xd blaugh ja moge, czemu nie biggrin oka, to mzoe ktos jescze? blaugh Queen? blaugh blaugh blaugh xp whee no jasne... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 3:53 am
ja dostałem bojowe zadanie mam odkurzać crying bede za jakiś czas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 3:53 am
Ozzwald ja dostałem bojowe zadanie mam odkurzać crying bede za jakiś czas... Do zobaczenia .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 3:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 3:55 am
Ozzwald ja dostałem bojowe zadanie mam odkurzać crying bede za jakiś czas... ja juz jestem po biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 3:55 am
Night_Queen Cirilla Pisarz Cirilla stare O ile ktos sie do mnei przyłączy xd blaugh ja moge, czemu nie biggrin oka, to mzoe ktos jescze? blaugh Queen? blaugh blaugh blaugh xp whee no jasne... biggrin ok *wskakuje na stół* to zapraszam chętnych ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 3:56 am
Cirilla Night_Queen Cirilla Pisarz Cirilla stare O ile ktos sie do mnei przyłączy xd blaugh ja moge, czemu nie biggrin oka, to mzoe ktos jescze? blaugh Queen? blaugh blaugh blaugh xp whee no jasne... biggrin ok *wskakuje na stół* to zapraszam chętnych ^^ i jest trio biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 3:57 am
Ja wole być na "publiczności". *przyciąga sobie krzesło doodległości trzech metrów od stołu i siada sobie na nim wygodnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 3:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 3:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 4:00 am
no juz te ciuchy w kąt- co myslicie ze tu tyko weszłyście tanczyc? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 4:01 am
ok... *Początkowo rozgląda sie a potem zaczyna poruszac powoli i zmysłowo* dawno tego nei robiłam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|