|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 3:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 3:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 3:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 3:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 3:25 am
potrzeba kogoś, kto wprowadzi świerzość w nasze szeregi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 3:28 am
Ozzwald potrzeba kogoś, kto wprowadzi świerzość w nasze szeregi... nie mowiac nic co mogłoby wpłynac niekorzystnie na moj wizerunek porzadnego heretyka powiem jedynie: Taa XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 3:31 am
AAA...zgubiłem dyskietke startową do linuxa... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 3:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 3:33 am
nie zaczne bo powiesz że jestem zboczeńcem... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 3:34 am
Qatryk Pisarz Qatryk Pisarz Silver_day chyba kazdy potrzebuje wsparcia ja nie smile Skoro na nic nie zbierasz, to może dasz mi pare złotych? smile złotych nie mam blaugh To znaczy mi chodziło o goldy sweatdrop wink To dasz mi te pare goldów, czy nie, Pisarz (wcześniej mi na to nie odpowiedziałeś...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 3:34 am
Ozzwald nie zaczne bo powiesz że jestem zboczeńcem... blaugh nie ma sprawy, moze byc i taki redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 3:35 am
siema wróćiłam, Jestem poparzona, podrapana, pokłuta, bola mnie nogi ręce i plecy (przez przynajmniej pół godziny maszerowałam zgarbiona pod drzewem) i rece. Ale pozatym wszystko ok. xd A co u was...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 3:36 am
a mi śliwka wpadła za biórko crying Queen dlaczego my? ponoc kobiety maja pierwszenstwo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla siema wróćiłam, Jestem poparzona, podrapana, pokłuta, bola mnie nogi ręce i plecy (przez przynajmniej pół godziny maszerowałam zgarbiona pod drzewem) i rece. Ale pozatym wszystko ok. xd A co u was...? Witaj ponownie Cirilla.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla siema wróćiłam, Jestem poparzona, podrapana, pokłuta, bola mnie nogi ręce i plecy (przez przynajmniej pół godziny maszerowałam zgarbiona pod drzewem) i rece. Ale pozatym wszystko ok. xd A co u was...? u nas... NUDY!!!!!!!!!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|