|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 12:49 pm
Czarna Lisiczka MÓJ, MÓJ, MÓJ! ŁAPSKA PRECZ! (to głównie do Ciebie, Kukus ;P) ręcami go nie tykam. a po wszystkim nawet nie całuję. na zawsze pozostanie nasz, mój i Ozziucha, my go pierwsi sobie wygrzebaliśmy z worka na śmieci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 2:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 3:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 4:35 am
Lethiel Omega Sun update wizerunku - zdjecie jest takie teczowe, bo mialo pojsc na moje id na deviantarta, ale poza ta kolorowa nakladka niczego w nim nie zmienialam. jakie masz duuuze oczy! i takie fajne wlosy.... *idzie sobie naburmuszona* blaugh
Terrorystka Frania przypominaz mi moja nauczycielke z maty ; ) ale tylko no troszke. ; ) w kazdym razie efekt kolorów mi sie baaaaardzo podoba <333 Bladone No no ale ladna ale ladna <3 Rin_Youkai Omi: jakie ty masz duze oczy! biggrin dziekuje heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 6:19 am
Na ogonek jesteś jeszcze zamłody.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 6:21 am
sie gdzies zawinal pod tylkiem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 9:42 am
BeeWolf Na ogonek jesteś jeszcze za młody. Heh... Prędzej za stary... No i mowa była tylko ogonku, co innego gdyby w grę futerko wchodziło. xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 12:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 1:00 am
jaka smukła buźka T.T *idze w kat ze swoja pyzata ._.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 1:29 am
Rin_Youkai jaka smukła buźka T.T *idze w kat ze swoja pyzata ._.* Przeciez masz ladniutka twarz surprised Pyzatej nie widzialas wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 4:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 6:22 am
nie mogłeś poczekać na inne zdjęcia, tylko wstawiłeś to, na którym wyglądam... jak wyglądam; w każdym razie odróżniam się confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 7:44 am
Czarna Lisiczka nie mogłeś poczekać na inne zdjęcia, tylko wstawiłeś to, na którym wyglądam... jak wyglądam; w każdym razie odróżniam się confused Przecież wyglądasz szałowo :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 8:38 am
Czarna Lisiczka nie mogłeś poczekać na inne zdjęcia, tylko wstawiłeś to, na którym wyglądam... jak wyglądam; w każdym razie odróżniam się confused wyszłaś jak Agnieszka Wlodarczyk smile Bee też nieźle x) Tworzycie razem parę na którą przyjemnie jest popatrzeć ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 10:36 am
Rin_Youkai Czarna Lisiczka nie mogłeś poczekać na inne zdjęcia, tylko wstawiłeś to, na którym wyglądam... jak wyglądam; w każdym razie odróżniam się confused wyszłaś jak Agnieszka Wlodarczyk smile Bee też nieźle x) Tworzycie razem parę na którą przyjemnie jest popatrzeć ^^ Heh, dzięki Rin, pocieszycielko. Ale co lepsze, okazuje się, że to jedno z fajniejszych zdjęć. Na większości strzelam miny jak ze starego radzieckiego karabinu gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|