|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 12:49 am
Twisted_Exile Baliaur Z L O domokun Z L O cool czyli kto idzie ze mna podpalic szkole? 4laugh bo to jest niehumanitarne zmuszac ludzi do wstawania o 6:30 neutral i tak mnie nie przebijesz ja wsatwalam o 5.30 a kiedy ty zwlekalas sie z lozka ja dawno w autobusie bylam rofl rofl rofl mrgreen twisted tak to co powiesz na wstawanie o 4? twisted o 5 wstaje zwykle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 12:49 am
Twisted_Exile Baliaur Z L O domokun Z L O cool czyli kto idzie ze mna podpalic szkole? 4laugh bo to jest niehumanitarne zmuszac ludzi do wstawania o 6:30 neutral i tak mnie nie przebijesz ja wsatwalam o 5.30 a kiedy ty zwlekalas sie z lozka ja dawno w autobusie bylam rofl rofl rofl mrgreen twisted i czym tu sie chwalic rofl ja raz o 5:30 to juz przez miasto szlam pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 12:51 am
Marszalku Bee stwierdzam iz naszym partyzantom chyba potrzebny jest dwu tygodniowy poligon.....
UGABUGA!!! *siada do stolu wyciaga swoja manierke z bimberkiem i zaczyna popijac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 12:53 am
revcat Marszalku Bee stwierdzam iz naszym partyzantom chyba potrzebny jest dwu tygodniowy poligon..... UGABUGA!!! *siada do stolu wyciaga swoja manierke z bimberkiem i zaczyna popijac* rolleyes xp nie marudz tylko polej mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 12:55 am
revcat Marszalku Bee stwierdzam iz naszym partyzantom chyba potrzebny jest dwu tygodniowy poligon..... UGABUGA!!! *siada do stolu wyciaga swoja manierke z bimberkiem i zaczyna popijac* fju fju... a ja myslalam ze se odpoczne stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 12:57 am
Ridsu revcat Marszalku Bee stwierdzam iz naszym partyzantom chyba potrzebny jest dwu tygodniowy poligon..... UGABUGA!!! *siada do stolu wyciaga swoja manierke z bimberkiem i zaczyna popijac* fju fju... a ja myslalam ze se odpoczne stare rofl rofl rofl rofl ta jasne marzenia rofl rofl rofl rofl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 12:59 am
Twisted_Exile Ridsu revcat Marszalku Bee stwierdzam iz naszym partyzantom chyba potrzebny jest dwu tygodniowy poligon..... UGABUGA!!! *siada do stolu wyciaga swoja manierke z bimberkiem i zaczyna popijac* fju fju... a ja myslalam ze se odpoczne stare rofl rofl rofl rofl ta jasne marzenia rofl rofl rofl rofl twisted nu tez to zauwazylam... za 5 min moja matka zginie w torturach za stanie nademna i pytanie dlugo jeszcze exclaim exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 12:59 am
Ridsu revcat Marszalku Bee stwierdzam iz naszym partyzantom chyba potrzebny jest dwu tygodniowy poligon..... UGABUGA!!! *siada do stolu wyciaga swoja manierke z bimberkiem i zaczyna popijac* fju fju... a ja myslalam ze se odpoczne stare kurwa mac to ja mam wam polewac? ladafak? nie ma i chuj.... spoko ridsu zartowalem z tym poligonem.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:03 am
revcat Ridsu revcat Marszalku Bee stwierdzam iz naszym partyzantom chyba potrzebny jest dwu tygodniowy poligon..... UGABUGA!!! *siada do stolu wyciaga swoja manierke z bimberkiem i zaczyna popijac* fju fju... a ja myslalam ze se odpoczne stare kurwa mac to ja mam wam polewac? ladafak? nie ma i chuj.... spoko ridsu zartowalem z tym poligonem.... mrgreen powtorz mrgreen pirate *wyciaga bata* a kij z tym..... *zabiera sobie butelke bimbru i se pije z gwinta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:03 am
revcat Ridsu revcat Marszalku Bee stwierdzam iz naszym partyzantom chyba potrzebny jest dwu tygodniowy poligon..... UGABUGA!!! *siada do stolu wyciaga swoja manierke z bimberkiem i zaczyna popijac* fju fju... a ja myslalam ze se odpoczne stare kurwa mac to ja mam wam polewac? ladafak? nie ma i chuj.... spoko ridsu zartowalem z tym poligonem.... mrgreen ehhh... to dobrze szkoda ze sie na zartach nie znam xp a puki co musze zalatwic jedna sprawe w terenie- skoczyc do wilkusa i zalatwic sobie alibi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:05 am
revcat Ridsu revcat Marszalku Bee stwierdzam iz naszym partyzantom chyba potrzebny jest dwu tygodniowy poligon..... UGABUGA!!! *siada do stolu wyciaga swoja manierke z bimberkiem i zaczyna popijac* fju fju... a ja myslalam ze se odpoczne stare kurwa mac to ja mam wam polewac? ladafak? nie ma i chuj.... spoko ridsu zartowalem z tym poligonem.... mrgreen a tak na marginesie mozesz zwrocic mi moje pagoniki skoro sie juz na mnie nie wku*wiasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:07 am
powtorz mrgreen pirate *wyciaga bata* a kij z tym..... *zabiera sobie butelke bimbru i se pije z gwinta* kij z tym? i chuj..doostajesz ostrzezenie plutonowa...*wyrywa jej bicz z reki i butelke* odmaszerowac.....*siada i dalej pije*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:08 am
ej ze co? no ale ja chcialam.. zbiczowac Moni rofl tak w ramach treningu xd ide na sniadanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:10 am
revcat powtorz mrgreen pirate *wyciaga bata* a kij z tym..... *zabiera sobie butelke bimbru i se pije z gwinta* kij z tym? i chuj..doostajesz ostrzezenie plutonowa...*wyrywa jej bicz z reki i butelke* odmaszerowac.....*siada i dalej pije* uwazaj bo to sie konczy degradacja do szeregowca... stare bog zaplac moj kochany general ozzwaldzil mnie nie zgdegradowal i nadal moge byc jego prawa reka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:11 am
Baliaur ej ze co? no ale ja chcialam.. zbiczowac Moni rofl tak w ramach treningu xd ide na sniadanie tak w sumie to tylko zaznacze ze porucznik Twisted nie pozwoli sobie na takie rzeczy..... pirate mwhahahahahahahahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|