Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 302 303 304 305 306 307 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Owiec

PostPosted: Wed Aug 31, 2005 12:49 am

Twisted_Exile
Baliaur
Z L O domokun
Z L O cool
czyli kto idzie ze mna podpalic szkole? 4laugh
bo to jest niehumanitarne zmuszac ludzi do wstawania o 6:30 neutral
i tak mnie nie przebijesz ja wsatwalam o 5.30 a kiedy ty zwlekalas sie z lozka ja dawno w autobusie bylam rofl rofl rofl mrgreen twisted

tak to co powiesz na wstawanie o 4? twisted
o 5 wstaje zwykle
PostPosted: Wed Aug 31, 2005 12:49 am

Twisted_Exile
Baliaur
Z L O domokun
Z L O cool
czyli kto idzie ze mna podpalic szkole? 4laugh
bo to jest niehumanitarne zmuszac ludzi do wstawania o 6:30 neutral
i tak mnie nie przebijesz ja wsatwalam o 5.30 a kiedy ty zwlekalas sie z lozka ja dawno w autobusie bylam rofl rofl rofl mrgreen twisted
i czym tu sie chwalic rofl
ja raz o 5:30 to juz przez miasto szlam pirate

Baliaur

revcat

PostPosted: Wed Aug 31, 2005 12:51 am

Marszalku Bee stwierdzam iz naszym partyzantom chyba potrzebny jest dwu tygodniowy poligon.....

UGABUGA!!! *siada do stolu wyciaga swoja manierke z bimberkiem i zaczyna popijac*
PostPosted: Wed Aug 31, 2005 12:53 am

revcat
Marszalku Bee stwierdzam iz naszym partyzantom chyba potrzebny jest dwu tygodniowy poligon.....

UGABUGA!!! *siada do stolu wyciaga swoja manierke z bimberkiem i zaczyna popijac*
rolleyes xp
nie marudz tylko polej mrgreen

Baliaur

Owiec

PostPosted: Wed Aug 31, 2005 12:55 am

revcat

fju fju... a ja myslalam ze se odpoczne stare
PostPosted: Wed Aug 31, 2005 12:57 am

Ridsu
revcat

rofl rofl rofl rofl ta jasne marzenia rofl rofl rofl rofl twisted

Twisted_Exile

Owiec

PostPosted: Wed Aug 31, 2005 12:59 am

Twisted_Exile
Ridsu
revcat

rofl rofl rofl rofl ta jasne marzenia rofl rofl rofl rofl twisted

nu tez to zauwazylam... za 5 min moja matka zginie w torturach za stanie nademna i pytanie dlugo jeszcze exclaim exclaim
PostPosted: Wed Aug 31, 2005 12:59 am

Ridsu
revcat

kurwa mac to ja mam wam polewac? ladafak? nie ma i chuj.... spoko ridsu zartowalem z tym poligonem.... mrgreen

revcat

Baliaur

PostPosted: Wed Aug 31, 2005 1:03 am

revcat
Ridsu
revcat

kurwa mac to ja mam wam polewac? ladafak? nie ma i chuj.... spoko ridsu zartowalem z tym poligonem.... mrgreen
powtorz mrgreen pirate
*wyciaga bata*
a kij z tym.....
*zabiera sobie butelke bimbru i se pije z gwinta*
PostPosted: Wed Aug 31, 2005 1:03 am

revcat
Ridsu
revcat

ehhh... to dobrze szkoda ze sie na zartach nie znam xp
a puki co musze zalatwic jedna sprawe w terenie- skoczyc do wilkusa i zalatwic sobie alibi xp

Owiec

Owiec

PostPosted: Wed Aug 31, 2005 1:05 am

revcat
Ridsu
revcat

a tak na marginesie mozesz zwrocic mi moje pagoniki skoro sie juz na mnie nie wku*wiasz?
PostPosted: Wed Aug 31, 2005 1:07 am

Baliaur
powtorz mrgreen pirate
*wyciaga bata*
a kij z tym.....

kij z tym? i chuj..doostajesz ostrzezenie plutonowa...*wyrywa jej bicz z reki i butelke* odmaszerowac.....*siada i dalej pije*

revcat

Baliaur

PostPosted: Wed Aug 31, 2005 1:08 am

ej ze co?
no ale ja chcialam.. zbiczowac Moni rofl
tak w ramach treningu xd
ide na sniadanie
PostPosted: Wed Aug 31, 2005 1:10 am

revcat
Baliaur
powtorz mrgreen pirate
*wyciaga bata*
a kij z tym.....

kij z tym? i chuj..doostajesz ostrzezenie plutonowa...*wyrywa jej bicz z reki i butelke* odmaszerowac.....*siada i dalej pije*

uwazaj bo to sie konczy degradacja do szeregowca...
stare
bog zaplac moj kochany general ozzwaldzil mnie nie zgdegradowal i nadal moge byc jego prawa reka

Owiec

revcat

PostPosted: Wed Aug 31, 2005 1:11 am

Baliaur
ej ze co?
no ale ja chcialam.. zbiczowac Moni rofl
tak w ramach treningu xd
ide na sniadanie

tak w sumie to tylko zaznacze ze porucznik Twisted nie pozwoli sobie na takie rzeczy..... pirate mwhahahahahahahahaha
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 302 303 304 305 306 307 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games