|
|
|
|
Posted: Sat Nov 14, 2009 11:46 am
Jó kis boltot nyitottál napsugar, majd meglátjuk mi sül ki belőle (pl. hogy ki, mennyiért és mit fog tőled venni). wink
Hmm, hát ez van, akkor aki ismeri a Tektek-et, az nézze gyakrabban a Tektek-et, mert úgy látszik, hogy onnan tudhatók meg bizonyos újabb cuccok. Szerintem bejelenthetnék az ilyen cuccokat is, hisz Gaia-s dolog, na mindegy, ez van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 15, 2009 6:46 am
köszi... bár eddig nem úgy tűnik, hogy nagy sikere lenne a boltomnak..... de türelmes vagyok.... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 16, 2009 2:56 am
napsugar köszi... bár eddig nem úgy tűnik, hogy nagy sikere lenne a boltomnak..... de türelmes vagyok.... whee Ahogy lassan többen is meg nézik hidd el jobb lesz. ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 16, 2009 7:26 am
LÉCCI SZAVAZZATOK RÁM !!!!! (katt a képre biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 16, 2009 9:06 am
Vrobi neked 2 szavazatot is adtam mert öcsém is rád szavazott biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 16, 2009 12:12 pm
öm... bocsi hogy megszakítom a témát de.... nektek is el van csúszva az egész Gaia? vagy csak az én internetemmel vagy gépemmel van a probléma? mert nekem minden el van csúszva sweatdrop neutral cry confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 16, 2009 12:19 pm
vzoey94 öm... bocsi hogy megszakítom a témát de.... nektek is el van csúszva az egész Gaia? vagy csak az én internetemmel vagy gépemmel van a probléma? mert nekem minden el van csúszva sweatdrop neutral cry confused már azt hittem csak nekem szaraxik... de akkor emgynugodtam, az enyém is szét van esve... :S
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 16, 2009 12:23 pm
vzoey94 öm... bocsi hogy megszakítom a témát de.... nektek is el van csúszva az egész Gaia? vagy csak az én internetemmel vagy gépemmel van a probléma? mert nekem minden el van csúszva sweatdrop neutral cry confused Na akkor nem a mi gépeink az egyetlenek... Nekem először csak az avim nem jött be az oldal tetjén + a hollywoodon/rallyn vagy senkinek az avija nem jön be vagy csak 1-2... (és mindig csak ugyanazoké jön be9. A Mozillában van valami hibakonzol menüpont és azt írja az s.cdn.gaiaonline.com kezdetű linkekre jópárszor egy listában hogy "a várt deklaráció helyett '*' található. Ugrás a következő deklarációra.' Valaki informatikás kisegítene? Most meg már 1-2 órával az első hibák észrevétele után fehér az oldal és csak az írások meg a linkes írások látszanak, igencsak szétcsúszva. A fórumtopikokat is csak a megőrzött oldalak miatt találtam meg beírtam "általános" és bejött ez az oldal. Am megkérdeztem 1-2 más embert a hollywoodon hogy ő mindenkit lát-e azt mondták igen. Akkor mi lehet a gond...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 16, 2009 12:37 pm
Obilia vzoey94 öm... bocsi hogy megszakítom a témát de.... nektek is el van csúszva az egész Gaia? vagy csak az én internetemmel vagy gépemmel van a probléma? mert nekem minden el van csúszva sweatdrop neutral cry confused Na akkor nem a mi gépeink az egyetlenek... Nekem először csak az avim nem jött be az oldal tetjén + a hollywoodon/rallyn vagy senkinek az avija nem jön be vagy csak 1-2... (és mindig csak ugyanazoké jön be9. A Mozillában van valami hibakonzol menüpont és azt írja az s.cdn.gaiaonline.com kezdetű linkekre jópárszor egy listában hogy "a várt deklaráció helyett '*' található. Ugrás a következő deklarációra.' Valaki informatikás kisegítene? Most meg már 1-2 órával az első hibák észrevétele után fehér az oldal és csak az írások meg a linkes írások látszanak, igencsak szétcsúszva. A fórumtopikokat is csak a megőrzött oldalak miatt találtam meg beírtam "általános" és bejött ez az oldal. Am megkérdeztem 1-2 más embert a hollywoodon hogy ő mindenkit lát-e azt mondták igen. Akkor mi lehet a gond...? ugyan ez volt nálam is.... am nálam ez nem először fordul már elő... egyszer vmikor már szarakodott így velem, de aztán magától rendbe jött...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 16, 2009 1:14 pm
hehe nekem működik rendesen xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 16, 2009 1:32 pm
napsugar Obilia vzoey94 öm... bocsi hogy megszakítom a témát de.... nektek is el van csúszva az egész Gaia? vagy csak az én internetemmel vagy gépemmel van a probléma? mert nekem minden el van csúszva sweatdrop neutral cry confused Na akkor nem a mi gépeink az egyetlenek... Nekem először csak az avim nem jött be az oldal tetjén + a hollywoodon/rallyn vagy senkinek az avija nem jön be vagy csak 1-2... (és mindig csak ugyanazoké jön be9. A Mozillában van valami hibakonzol menüpont és azt írja az s.cdn.gaiaonline.com kezdetű linkekre jópárszor egy listában hogy "a várt deklaráció helyett '*' található. Ugrás a következő deklarációra.' Valaki informatikás kisegítene? Most meg már 1-2 órával az első hibák észrevétele után fehér az oldal és csak az írások meg a linkes írások látszanak, igencsak szétcsúszva. A fórumtopikokat is csak a megőrzött oldalak miatt találtam meg beírtam "általános" és bejött ez az oldal. Am megkérdeztem 1-2 más embert a hollywoodon hogy ő mindenkit lát-e azt mondták igen. Akkor mi lehet a gond...? ugyan ez volt nálam is.... am nálam ez nem először fordul már elő... egyszer vmikor már szarakodott így velem, de aztán magától rendbe jött...Értem... remélem holnapra már jó lesz. Neked kb mennyi idő után jött rendbe Napsi? Nemtom minek/kinek a hibája, Gaia vagy netszolgáltató... Bár gondolom vzoeynek nem ugyanolyan netje van (nálunk wifi van). Pedig újraindítottuk a routerünket is, és minden más oldal működik azt leszámítva, hogy a livejournalon meg az ikonok nem jönnek be. Lehet hogy megnézem IE-vel. Ja és 1x említettem hogy néha csak a tektekről lehet megtudni ha új cucc van, akkor az autumn wingset említette,m. Most meg a japán cuccokból lett egy új színű smile Murasaki kosode/hakame/haori. Murasaki= ibolyaszín, lila.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 16, 2009 1:34 pm
napsugar Obilia vzoey94 öm... bocsi hogy megszakítom a témát de.... nektek is el van csúszva az egész Gaia? vagy csak az én internetemmel vagy gépemmel van a probléma? mert nekem minden el van csúszva sweatdrop neutral cry confused Na akkor nem a mi gépeink az egyetlenek... Nekem először csak az avim nem jött be az oldal tetjén + a hollywoodon/rallyn vagy senkinek az avija nem jön be vagy csak 1-2... (és mindig csak ugyanazoké jön be9. A Mozillában van valami hibakonzol menüpont és azt írja az s.cdn.gaiaonline.com kezdetű linkekre jópárszor egy listában hogy "a várt deklaráció helyett '*' található. Ugrás a következő deklarációra.' Valaki informatikás kisegítene? Most meg már 1-2 órával az első hibák észrevétele után fehér az oldal és csak az írások meg a linkes írások látszanak, igencsak szétcsúszva. A fórumtopikokat is csak a megőrzött oldalak miatt találtam meg beírtam "általános" és bejött ez az oldal. Am megkérdeztem 1-2 más embert a hollywoodon hogy ő mindenkit lát-e azt mondták igen. Akkor mi lehet a gond...? ugyan ez volt nálam is.... am nálam ez nem először fordul már elő... egyszer vmikor már szarakodott így velem, de aztán magától rendbe jött...igen Obi nálamis pont ugyanígy van.. én személy szerint informatika szakra járok, de ilyeneket még nem tanultunk és nemtudom hogy hogy van.... lehet megnézem Internet Explolerbe hogy jó-e. nekem ez az első ilyen problémám O_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 16, 2009 1:41 pm
IE-n sem működik... próbáltam már mindent, am másnap sztem már elmúlt, de nem emlékszem pontosan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 16, 2009 1:54 pm
Értem. Egyébként néha más összetett oldalakkal is megesett ilyen, de ott ha frissítettem, helyrejöttek. Másik: Xanvie és Vrobi avijai látszódnak most a fórumon. 3ik kipróbáltam egy egyszemélyes hollywood szobűát és ott se jött be az avim. Anyukám véleménye szerint lehet, hogy a kikapcsolás segíteni fog. Remélem is... stare Na most meg emotikont akarok használni és azok is látszanak biggrin Vzoey: printscreeneld le ezt a hófehérke oldalt és mutasd meg a tanárnak vagy egy csoporttársnak xd Jóéjt smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 16, 2009 1:55 pm
Éééés WOW!!! LOL! xd xd Pont most jött helyre miután elküldtem az előző hosszabb hozzászólást xd ROFL és jippé ^^ Még1x jó8 smile Vzoey majd jelezz ha neked is helyrejött.
Ezt itt UTÓLAG írom hozzá: tehát új japán cuccok, keressetek rá shiro és murasaki kulcsszavakkal a marketplace-en.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|