Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 302 303 304 305 306 307 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sat Nov 14, 2009 11:46 am

Jó kis boltot nyitottál napsugar, majd meglátjuk mi sül ki belőle (pl. hogy ki, mennyiért és mit fog tőled venni). wink

Hmm, hát ez van, akkor aki ismeri a Tektek-et, az nézze gyakrabban a Tektek-et, mert úgy látszik, hogy onnan tudhatók meg bizonyos újabb cuccok. Szerintem bejelenthetnék az ilyen cuccokat is, hisz Gaia-s dolog, na mindegy, ez van.
PostPosted: Sun Nov 15, 2009 6:46 am

köszi... bár eddig nem úgy tűnik, hogy nagy sikere lenne a boltomnak..... de türelmes vagyok.... whee

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Mon Nov 16, 2009 2:56 am

napsugar
köszi... bár eddig nem úgy tűnik, hogy nagy sikere lenne a boltomnak..... de türelmes vagyok.... whee

Ahogy lassan többen is meg nézik hidd el jobb lesz. ^_^
PostPosted: Mon Nov 16, 2009 7:26 am

LÉCCI SZAVAZZATOK RÁM !!!!!

User Image
(katt a képre biggrin )

vrobi

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Mon Nov 16, 2009 9:06 am

Vrobi neked 2 szavazatot is adtam mert öcsém is rád szavazott biggrin
PostPosted: Mon Nov 16, 2009 12:12 pm

öm... bocsi hogy megszakítom a témát de....
nektek is el van csúszva az egész Gaia? vagy csak az én internetemmel vagy gépemmel van a probléma? mert nekem minden el van csúszva sweatdrop neutral cry confused

bocsi_v4

4,000 Points
  • Consumer 100
  • Autobiographer 200
  • Junior Trader 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Mon Nov 16, 2009 12:19 pm

vzoey94
nektek is el van csúszva az egész Gaia? vagy csak az én internetemmel vagy gépemmel van a probléma? mert nekem minden el van csúszva sweatdrop neutral cry confused
már azt hittem csak nekem szaraxik... de akkor emgynugodtam, az enyém is szét van esve... :S
PostPosted: Mon Nov 16, 2009 12:23 pm

vzoey94

Na akkor nem a mi gépeink az egyetlenek...
Nekem először csak az avim nem jött be az oldal tetjén + a hollywoodon/rallyn vagy senkinek az avija nem jön be vagy csak 1-2... (és mindig csak ugyanazoké jön be9. A Mozillában van valami hibakonzol menüpont és azt írja az s.cdn.gaiaonline.com kezdetű linkekre jópárszor egy listában hogy "a várt deklaráció helyett '*' található. Ugrás a következő deklarációra.' Valaki informatikás kisegítene?

Most meg már 1-2 órával az első hibák észrevétele után fehér az oldal és csak az írások meg a linkes írások látszanak, igencsak szétcsúszva. A fórumtopikokat is csak a megőrzött oldalak miatt találtam meg beírtam "általános" és bejött ez az oldal.
Am megkérdeztem 1-2 más embert a hollywoodon hogy ő mindenkit lát-e azt mondták igen. Akkor mi lehet a gond...?

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Mon Nov 16, 2009 12:37 pm

Obilia
vzoey94

Nekem először csak az avim nem jött be az oldal tetjén + a hollywoodon/rallyn vagy senkinek az avija nem jön be vagy csak 1-2... (és mindig csak ugyanazoké jön be9. A Mozillában van valami hibakonzol menüpont és azt írja az s.cdn.gaiaonline.com kezdetű linkekre jópárszor egy listában hogy "a várt deklaráció helyett '*' található. Ugrás a következő deklarációra.' Valaki informatikás kisegítene?

Most meg már 1-2 órával az első hibák észrevétele után fehér az oldal és csak az írások meg a linkes írások látszanak, igencsak szétcsúszva. A fórumtopikokat is csak a megőrzött oldalak miatt találtam meg beírtam "általános" és bejött ez az oldal.
Am megkérdeztem 1-2 más embert a hollywoodon hogy ő mindenkit lát-e azt mondták igen. Akkor mi lehet a gond...?
ugyan ez volt nálam is.... am nálam ez nem először fordul már elő... egyszer vmikor már szarakodott így velem, de aztán magától rendbe jött...
PostPosted: Mon Nov 16, 2009 1:14 pm

hehe nekem működik rendesen xp

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Nov 16, 2009 1:32 pm

napsugar
Obilia
vzoey94

ugyan ez volt nálam is.... am nálam ez nem először fordul már elő... egyszer vmikor már szarakodott így velem, de aztán magától rendbe jött...

Értem... remélem holnapra már jó lesz. Neked kb mennyi idő után jött rendbe Napsi? Nemtom minek/kinek a hibája, Gaia vagy netszolgáltató... Bár gondolom vzoeynek nem ugyanolyan netje van (nálunk wifi van). Pedig újraindítottuk a routerünket is, és minden más oldal működik azt leszámítva, hogy a livejournalon meg az ikonok nem jönnek be. Lehet hogy megnézem IE-vel.

Ja és 1x említettem hogy néha csak a tektekről lehet megtudni ha új cucc van, akkor az autumn wingset említette,m. Most meg a japán cuccokból lett egy új színű smile Murasaki kosode/hakame/haori. Murasaki= ibolyaszín, lila.
PostPosted: Mon Nov 16, 2009 1:34 pm

napsugar
Obilia
vzoey94

igen Obi nálamis pont ugyanígy van.. én személy szerint informatika szakra járok, de ilyeneket még nem tanultunk és nemtudom hogy hogy van.... lehet megnézem Internet Explolerbe hogy jó-e.
nekem ez az első ilyen problémám O_O

bocsi_v4

4,000 Points
  • Consumer 100
  • Autobiographer 200
  • Junior Trader 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Mon Nov 16, 2009 1:41 pm

IE-n sem működik... próbáltam már mindent, am másnap sztem már elmúlt, de nem emlékszem pontosan
PostPosted: Mon Nov 16, 2009 1:54 pm

Értem. Egyébként néha más összetett oldalakkal is
megesett ilyen, de ott ha frissítettem, helyrejöttek. Másik: Xanvie és Vrobi avijai látszódnak most a fórumon.
3ik kipróbáltam egy egyszemélyes hollywood szobűát és ott se jött be az avim. Anyukám véleménye szerint lehet, hogy a kikapcsolás segíteni fog. Remélem is... stare Na most meg emotikont akarok használni és azok is látszanak biggrin
Vzoey: printscreeneld le ezt a hófehérke oldalt és mutasd meg a tanárnak vagy egy csoporttársnak xd
Jóéjt smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Nov 16, 2009 1:55 pm

Éééés WOW!!! LOL! xd xd Pont most jött helyre miután elküldtem az előző hosszabb hozzászólást xd ROFL és jippé ^^ Még1x jó8 smile Vzoey majd jelezz ha neked is helyrejött.

Ezt itt UTÓLAG írom hozzá:
tehát új japán cuccok, keressetek rá shiro és murasaki kulcsszavakkal a marketplace-en.
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 302 303 304 305 306 307 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games