|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 2:43 pm
*przytulas * zaraz spadam chciałem sie tylko przywitać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 2:44 pm
BeeWolf Aidanna jeszcze zostane pare minutek hej bee niema KOTOW al sa liski sweatdrop Liski ja widze tylko lisice wink ... wychodze na podworko i przynosze sterte suchuch lisci i rzucam na podloge... teraz masz liscie... staram otrzepac sie z reszty listkow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 2:44 pm
Lethiel BeeWolf Lethiel BeeWolf Ściema wam biggrin .. bry zimno sie znowu zrobiło .. macie jakieś KOTlety ??:> hihi !!!!! domokun witaj 4laugh *przytula* aj nie tak mocno ... bo mi zeberka połamiesz biggrin ... xd lol... psheprasham whee xd nie szkodzi wink widze, że cwiczyłaś ...! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 2:45 pm
BeeWolf Lethiel BeeWolf Lethiel BeeWolf Ściema wam biggrin .. bry zimno sie znowu zrobiło .. macie jakieś KOTlety ??:> hihi !!!!! domokun witaj 4laugh *przytula* aj nie tak mocno ... bo mi zeberka połamiesz biggrin ... xd lol... psheprasham whee xd nie szkodzi wink widze, że cwiczyłaś ...! xd xd xd xd łamanie zeber tio jedno z moich hobby..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 2:45 pm
Aidanna BeeWolf Aidanna jeszcze zostane pare minutek hej bee niema KOTOW al sa liski sweatdrop Liski ja widze tylko lisice wink ... wychodze na podworko i przynosze sterte suchuch lisci i rzucam na podloge... teraz masz liscie... staram otrzepac sie z reszty listkow Ale ja nie powiedziałem liscie tylki Lisice ...albo jak wolisz lisiczki !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 2:47 pm
Lethiel BeeWolf Lethiel BeeWolf Lethiel BeeWolf Ściema wam biggrin .. bry zimno sie znowu zrobiło .. macie jakieś KOTlety ??:> hihi !!!!! domokun witaj 4laugh *przytula* aj nie tak mocno ... bo mi zeberka połamiesz biggrin ... xd lol... psheprasham whee xd nie szkodzi wink widze, że cwiczyłaś ...! xd xd xd xd łamanie zeber tio jedno z moich hobby..... xd eek dotyka swoich żeber JESZCZE całe 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna BeeWolf Aidanna jeszcze zostane pare minutek hej bee niema KOTOW al sa liski sweatdrop Liski ja widze tylko lisice wink ... wychodze na podworko i przynosze sterte suchuch lisci i rzucam na podloge... teraz masz liscie... staram otrzepac sie z reszty listkow listki 4laugh *podshooca listki do goory i patrzy jak spadaja* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel BeeWolf Lethiel BeeWolf Lethiel BeeWolf Ściema wam biggrin .. bry zimno sie znowu zrobiło .. macie jakieś KOTlety ??:> hihi !!!!! domokun witaj 4laugh *przytula* aj nie tak mocno ... bo mi zeberka połamiesz biggrin ... xd lol... psheprasham whee xd nie szkodzi wink widze, że cwiczyłaś ...! xd xd xd xd łamanie zeber tio jedno z moich hobby..... xd ałałał ...ale już mnie nie prztulaj .. ja cie lubie ale jeszcze ktos zobaczy i beda gadać wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Aidanna BeeWolf Aidanna jeszcze zostane pare minutek hej bee niema KOTOW al sa liski sweatdrop Liski ja widze tylko lisice wink ... wychodze na podworko i przynosze sterte suchuch lisci i rzucam na podloge... teraz masz liscie... staram otrzepac sie z reszty listkow Ale ja nie powiedziałem liscie tylki Lisice ...albo jak wolisz lisiczki ! ja juz spie hehe lisice... taaaaaak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 2:48 pm
Sayokun eek dotyka swoich żeber JESZCZE całe 3nodding jeszcze twisted xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 2:50 pm
Aidanna BeeWolf Ale ja nie powiedziałem liscie tylki Lisice ...albo jak wolisz lisiczki ! ja juz spie hehe lisice... taaaaaak prosze mi literek nie zamieniać :> ice-cie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 2:50 pm
Lethiel Sayokun eek dotyka swoich żeber JESZCZE całe 3nodding jeszcze twisted xd xd xd eek ja się jej boje crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 2:51 pm
BeeWolf Aidanna BeeWolf Ale ja nie powiedziałem liscie tylki Lisice ...albo jak wolisz lisiczki ! ja juz spie hehe lisice... taaaaaak prosze mi literek nie zamieniać :> ice-cie liscie tez sa fajne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 2:51 pm
Sayokun Lethiel Sayokun eek dotyka swoich żeber JESZCZE całe 3nodding jeszcze twisted xd xd xd eek ja się jej boje crying xd .. hihi...... przeciesh zartooje..... nie mam tyle sily zeby zeberka lamać.... slaba kobitka ze mnie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 2:52 pm
Sayokun Lethiel Sayokun eek dotyka swoich żeber JESZCZE całe 3nodding jeszcze twisted xd xd xd eek ja się jej boje crying uuu... bidny sayo *przytulam go leciutko* a tak wogole tio papa wszystkim ide lulu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|