|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 2:35 pm
Sayokun 'wtula się' tu jest tak mięciutko i cieplutko że oczy mi się same ząmykają... nie daj siem..... walcz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 2:35 pm
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Aidanna hejka spowrotem... i cio tam u was lovelasy chrrr umm zieew cze um chrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr *siada obok na foteliku* *przytula* nie spiulkaj !! whee no dobrze 'przytula' xd hieh.. 4laugh patrze na was i sie usmiecham Klade sie spac na soim foteliku zawijajac sie w ogonek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 2:36 pm
Aidanna patrze na was i sie usmiecham Klade sie spac na soim foteliku zawijajac sie w ogonek* lol... nie usypiajcie mi tu sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 2:38 pm
Ściema wam biggrin .. bry zimno sie znowu zrobiło .. macie jakieś KOTlety ??:> hihi !!!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 2:38 pm
Lethiel Aidanna patrze na was i sie usmiecham Klade sie spac na soim foteliku zawijajac sie w ogonek* lol... nie usypiajcie mi tu sad 'przytula' postaram się 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 2:39 pm
Lethiel Aidanna patrze na was i sie usmiecham Klade sie spac na soim foteliku zawijajac sie w ogonek* lol... nie usypiajcie mi tu sad *patrze na leithel ledwo przez oczy i mowie ze musze wstac jutro o 7 i isc do kosiola...* papa Przytulas dla wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 2:39 pm
BeeWolf Ściema wam biggrin .. bry zimno sie znowu zrobiło .. macie jakieś KOTlety ??:> hihi !!!!! domokun witaj 4laugh *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 2:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Lethiel Aidanna patrze na was i sie usmiecham Klade sie spac na soim foteliku zawijajac sie w ogonek* lol... nie usypiajcie mi tu sad *patrze na leithel ledwo przez oczy i mowie ze musze wstac jutro o 7 i isc do kosiola...* papa Przytulas dla wszystkich papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 2:41 pm
Lethiel BeeWolf Ściema wam biggrin .. bry zimno sie znowu zrobiło .. macie jakieś KOTlety ??:> hihi !!!!! domokun witaj 4laugh *przytula* aj nie tak mocno ... bo mi zeberka połamiesz biggrin ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 2:41 pm
jeszcze zostane pare minutek hej bee niema KOTOW al sa liski sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 2:42 pm
BeeWolf Lethiel BeeWolf Ściema wam biggrin .. bry zimno sie znowu zrobiło .. macie jakieś KOTlety ??:> hihi !!!!! domokun witaj 4laugh *przytula* aj nie tak mocno ... bo mi zeberka połamiesz biggrin ... xd lol... psheprasham whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 2:42 pm
Aidanna jeszcze zostane pare minutek hej bee niema KOTOW al sa liski sweatdrop Liski ja widze tylko lisice wink ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|