|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 3:38 am
wrocilem... juz chyba nigdzie nie musze isc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 3:39 am
Aaaa.... byłem na 18-nastce u kumpeli hahaha .... wracałem z Paniem Kukusem[Fallusem] z centrum na piechote do domu Fajnie było, tylko ze wytrzeźwiałem po drodze bolała mnie głowa było mi słabo on mnie wkuSZał, nawet sie rozkoszowałęm smakiem CZIZBURGERA taki byłem zje... Ba nany ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 5:13 am
BeeWolf_san Aaaa.... byłem na 18-nastce u kumpeli hahaha .... wracałem z Paniem Kukusem[Fallusem] z centrum na piechote do domu Fajnie było, tylko ze wytrzeźwiałem po drodze bolała mnie głowa było mi słabo on mnie wkuSZał, nawet sie rozkoszowałęm smakiem CZIZBURGERA taki byłem zje... Ba nany ... to wyrazy wspolczucia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 8:19 am
Tia to była trudna i bardzo ryzykowna misja ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 8:21 am
BeeWolf_san Tia to była trudna i bardzo ryzykowna misja ... ktora dzielna Beeczka przetrawaal wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 9:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 11:48 pm
dzien dobry......zasadniczo.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 12:26 am
revcat dzien dobry......zasadniczo.... 3nodding Witam Pana generala :] rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 12:32 am
revcat dzien dobry......zasadniczo.... 3nodding czemu zasadnuiczo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 12:36 am
Z L O domokun Z L O cool czyli kto idzie ze mna podpalic szkole? 4laugh bo to jest niehumanitarne zmuszac ludzi do wstawania o 6:30 neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 12:39 am
witam witam sasiad od 4 wiercac nie daje mi spac ja go zatluke domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 12:40 am
BeeWolf_san revcat dzien dobry......zasadniczo.... 3nodding czemu zasadnuiczo. oi! Marszalku Bee....zasadniczo i generalnie powiedzialem dzien dobry a reszta bacznosc !! Marszalek na pokladzie!!! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 12:45 am
revcat BeeWolf_san revcat dzien dobry......zasadniczo.... 3nodding czemu zasadnuiczo. oi! Marszalku Bee....zasadniczo i generalnie powiedzialem dzien dobry a reszta bacznosc !! Marszalek na pokladzie!!! pirate bacznosc? rolleyes bardzo zabawne..... ja sie jeszcze nie obudzilam...... sweatdrop *pada na fotel* *robi cos co przypomina salutowanie* *mamroczy pod nosem* Z l o..... z lll ooooo twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 12:46 am
revcat BeeWolf_san revcat dzien dobry......zasadniczo.... 3nodding czemu zasadnuiczo. oi! Marszalku Bee....zasadniczo i generalnie powiedzialem dzien dobry a reszta bacznosc !! Marszalek na pokladzie!!! pirate nu sie rozumie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 12:47 am
Baliaur Z L O domokun Z L O cool czyli kto idzie ze mna podpalic szkole? 4laugh bo to jest niehumanitarne zmuszac ludzi do wstawania o 6:30 neutral i tak mnie nie przebijesz ja wsatwalam o 5.30 a kiedy ty zwlekalas sie z lozka ja dawno w autobusie bylam rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|