Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 3020 3021 3022 3023 3024 3025 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Oct 02, 2004 11:20 am

BeeWolf
Omega Sun
a co Wy się dziś tak tylko witacie wink ? Nic ciekawego się nie dzieje?
ależ nie ..oni sie mordowali bili ja miałem z flamasterkiem walczyc wysmarowani oliwka a one miały nam pieniądze ... tfu nie gadam wiecej biggrin heart

zawsze przegapiam najlepszą zabawę wink
PostPosted: Sat Oct 02, 2004 11:21 am

Pisarz
jak depresją mozna nazwać kilkudniowy dół? stare jak zacznie brać seronil to niech sie zgłosi do mnie stare

no ale one już tak maja załamania psychiczne do 2 dni do tydzień depresja !!!! xp

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

evilkaa

PostPosted: Sat Oct 02, 2004 11:23 am

depresje maja po kazdym zerwaniu z chlopakiem biggrin

Omega Sun
BeeWolf
Omega Sun
a co Wy się dziś tak tylko witacie wink ? Nic ciekawego się nie dzieje?
ależ nie ..oni sie mordowali bili ja miałem z flamasterkiem walczyc wysmarowani oliwka a one miały nam pieniądze ... tfu nie gadam wiecej biggrin heart

zawsze przegapiam najlepszą zabawę wink

oj tak było ciekawie ... szczegulnie jak Aya udawałą ze ma katane [szczotke miała ] i morduja nia ozzego :0 ... hihi ..a o tej oliwce to lepiej zapomnieć wink

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Delisa

Pisarz
Qatryk
Pisarz
Silver_day
chyba kazdy potrzebuje wsparcia

ja nie smile
Skoro na nic nie zbierasz, to może dasz mi pare złotych? smile

złotych nie mam blaugh
a co do wsparcia-mowie Wam kiedy uzbiram na angelic pendant kupie sobie list zamkniety z tego miecha i zmienie fryza, uzbieram troche kasiorki i bede dawala na questy blaugh (czyli bede zbirac forse no powiedzmy 1k ^^ i daje komus na questa potem zbieram nastepne i dam komus innemu ^^ ) xd

Cirilla
Ozzwald
Cirilla
kto tu jest dobry w pocieszaniu?
moja kumpela popada w depreche... sad
a w jakim mieście mieszka twoja kumpela...

w Białostoku...
a ona zazwyczaj jest wesoła iw ałsnie dlatego sie martwie bo ostanio ciagle chodzi zdołowana i mówi ze czuje sie pomijana ... sad

z B-stoku? To może ją z jakimś swoim kolegą umówię wink

Omega Sun
Captain

Asiataka

PostPosted: Sat Oct 02, 2004 11:24 am

BeeWolf
Pisarz
jak depresją mozna nazwać kilkudniowy dół? stare jak zacznie brać seronil to niech sie zgłosi do mnie stare

no ale one już tak maja załamania psychiczne do 2 dni do tydzień depresja !!!! xp

dobra neiwazne.... nie znacie dziewczyny... niewazne juz dajmy se spokój... mysłałam po prstu ze ktos mi pomoze ale nic... stare
ide na gadu, jak ktos ma ochote ze mna pogadac to tam bede...
PostPosted: Sat Oct 02, 2004 11:25 am

Omega Sun
Cirilla
Ozzwald
Cirilla
kto tu jest dobry w pocieszaniu?
moja kumpela popada w depreche... sad
a w jakim mieście mieszka twoja kumpela...

w Białostoku...
a ona zazwyczaj jest wesoła iw ałsnie dlatego sie martwie bo ostanio ciagle chodzi zdołowana i mówi ze czuje sie pomijana ... sad

z B-stoku? To może ją z jakimś swoim kolegą umówię wink

hihih z mr X haha ...ale to by jej zaszkodziło stare

[siada na kanapie ...aaa ... okrywa sie kocykiem bry zimno mi ! ]

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Oct 02, 2004 11:27 am

Cirilla
BeeWolf
Pisarz

dobra neiwazne.... nie znacie dziewczyny... niewazne juz dajmy se spokój... mysłałam po prstu ze ktos mi pomoze ale nic... stare
No masz racje nie znamy ...ale pocieszanie nastolatek stało sie już nudne bo co 2 ma jakies problemy .... ! to chyba taka moda !
PostPosted: Sat Oct 02, 2004 11:27 am

no tak coraz zimniej jest ble nie lubie zimna

evilkaa

evilkaa

PostPosted: Sat Oct 02, 2004 11:28 am

BeeWolf
Cirilla
BeeWolf
Pisarz

No masz racje nie znamy ...ale pocieszanie nastolatek stało sie już nudne bo co 2 ma jakies problemy .... ! to chyba taka moda !

swieta prawda
PostPosted: Sat Oct 02, 2004 11:29 am

BeeWolf
Cirilla
BeeWolf
Pisarz

swieta prawda

evilkaa

Asiataka

PostPosted: Sat Oct 02, 2004 11:29 am

BeeWolf
Cirilla
BeeWolf
Pisarz

a wy mi zrobiliscie na gai kuracje odwykowa i od jakiegoś meisaica wszystko jest ok ^^. Ale ja nei maiłam deprechy tylko doła...
PostPosted: Sat Oct 02, 2004 11:30 am

BeeWolf

a ja nie mam problemow blaugh moze dlatego ze mam dopiero 12 lat sweatdrop ale i tak ich nie mam xd
za to moja kumpela je ma xp

Delisa

evilkaa

PostPosted: Sat Oct 02, 2004 11:31 am

Delisa
BeeWolf

a ja nie mam problemow blaugh moze dlatego ze mam dopiero 12 lat sweatdrop ale i tak ich nie mam xd
za to moja kumpela je ma xp

wiec sie ciesz ze nie masz problemow bo ja mam ze szkoly i dziwczyna
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 3020 3021 3022 3023 3024 3025 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games