|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 10:24 am
Pisarz BeeWolf Sei chan BeeWolf No dobra ..pizarzu wyskakuj z ciuchów dajesz zapasy wink .... może panie nam pieniądze będa w slipki wsadzać wink !!!! xd Jesli będzie na co popatrzeć xd No jasne ale nie wiem jak pisarzyk.... on nigdy sie nie odkrywa biggrin ja jestem nieśmiały redface Ja cie osmielać nie będe xd może jakaś pani to zrobi ...! sweatdrop wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 10:25 am
Kukus Rynn the Vampire Sayokun coś się od parunastu minut nie mogę do żadnej rozmowy wciepić ja coś też nie stare papa Sei 3nodding siemasz Rynna... co tam? jak tam? gdzie tam? czemu masz dziś taki buraczany koloryt? Cześć Kuksiu ^^ heart czemu buraczany? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 10:26 am
no nie wiem, poza tym jestem dzis bez bielizny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 10:27 am
Rynn the Vampire Kukus Rynn the Vampire Sayokun coś się od parunastu minut nie mogę do żadnej rozmowy wciepić ja coś też nie stare papa Sei 3nodding siemasz Rynna... co tam? jak tam? gdzie tam? czemu masz dziś taki buraczany koloryt? Cześć Kuksiu ^^ heart czemu buraczany? xp no właśnie nie wiem... jakoś mi dziś przypominasz buraka cukrowego [czyt. wygladasz słodko ale widać żeś małomiasteczkowe dziecie] blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 10:27 am
powróciłem... nie mam już alkoholu w lodówce crying witam wszystkich których dzisiaj nie witałem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 10:28 am
Pisarz no nie wiem, poza tym jestem dzis bez bielizny xd stare a ja myslałem ze to ta czesc od suwaka tak ci sterczy ale jednak nie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 10:29 am
Kukus Rynn the Vampire Kukus Rynn the Vampire Sayokun coś się od parunastu minut nie mogę do żadnej rozmowy wciepić ja coś też nie stare papa Sei 3nodding siemasz Rynna... co tam? jak tam? gdzie tam? czemu masz dziś taki buraczany koloryt? Cześć Kuksiu ^^ heart czemu buraczany? xp no właśnie nie wiem... jakoś mi dziś przypominasz buraka cukrowego [czyt. wygladasz słodko ale widać żeś małomiasteczkowe dziecie] blaugh eek rynn + burak 'myśli' nie pasuje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 10:30 am
BeeWolf Pisarz no nie wiem, poza tym jestem dzis bez bielizny xd stare a ja myslałem ze to ta czesc od suwaka tak ci sterczy ale jednak nie gonk xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 10:32 am
witajcie ponowienie... jeszcze przyszłem na chwile.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 10:33 am
Kukus Rynn the Vampire Kukus Rynn the Vampire Sayokun coś się od parunastu minut nie mogę do żadnej rozmowy wciepić ja coś też nie stare papa Sei 3nodding siemasz Rynna... co tam? jak tam? gdzie tam? czemu masz dziś taki buraczany koloryt? Cześć Kuksiu ^^ heart czemu buraczany? xp no właśnie nie wiem... jakoś mi dziś przypominasz buraka cukrowego [czyt. wygladasz słodko ale widać żeś małomiasteczkowe dziecie] blaugh powiedzmy, że wezme pod uwagę tylko tą część ze słodkim wyglądem, a resztę Ci puszczę płazem... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 10:37 am
i nastała taka niezręczna cisza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 10:38 am
Rynn the Vampire Kukus Rynn the Vampire Kukus Rynn the Vampire Sayokun coś się od parunastu minut nie mogę do żadnej rozmowy wciepić ja coś też nie stare papa Sei 3nodding siemasz Rynna... co tam? jak tam? gdzie tam? czemu masz dziś taki buraczany koloryt? Cześć Kuksiu ^^ heart czemu buraczany? xp no właśnie nie wiem... jakoś mi dziś przypominasz buraka cukrowego [czyt. wygladasz słodko ale widać żeś małomiasteczkowe dziecie] blaugh powiedzmy, że wezme pod uwagę tylko tą część ze słodkim wyglądem, a resztę Ci puszczę płazem... xd esz... ty gadzie mały blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 10:38 am
Sayokun i nastała taka niezręczna cisza... nie pierwszy i nie ostatni raz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 10:39 am
Kuksiu, ja i gad? Ja jestem ślicznym mruczącym kiciusiem :> heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 10:40 am
Rynn the Vampire Kuksiu, ja i gad? Ja jestem ślicznym mruczącym kiciusiem :> heart co za zkromna osubka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|