|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 9:59 am
Labudziak wired_Yuki BeeWolf Zasadzimy sierno pole ktorego nie da sie ..... !!1 lalala .. ... .... . . . . ... .. . dla jednych jest trutką dla innych jest karmą , jednym błogosławi drugi wróży przyszłość marną , ja niemoge , moi kumple mnie tym mączą od 2 tygodni xp xd ..weź tak nie pisz, bo oni pomyśla że słuchasz hi-hop'u -_- .. ale.. hmm.. u mnie w szkole to leci w kułko crying głowa od tego boli biggrin to jest straaaaaaaaaaaszne , rudy to ciągle spiewa , y znaczy sie wyje , to jest pranie mozgu , mi za to po głowie personal jesus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 10:00 am
Ozzwald Baliaur Sei chan Baliaur Sei chan *Spogląda na Baliaur*PRYCH!! stressed eek cio to ma byc?? komitet obronny xd Chłopaka mi zraniłaś stressed nio i?? zasluzyl sobie stare *idze spac dalej* nie prawda, mogłaś mi dac słowne ostrzeżenie... *nagle pojawia sie 1m przed nim* zaskoczenie jedna z metod dzialania.... ja nigdy nie odtrzegam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 10:00 am
Labudziak wired_Yuki Labudziak ... yy..ok .. nma tym coś tam kościszki tak (czy jakoś tak to sie nazywało) tak? to spoko.. to koło 14 tam będe biggrin ^^V no i co powiesz? co bedziemy robi?c?? niewiem.. ^^ może pujdziemy na plarze ^^ ( to moje ulubione miejsce w Gdyni) ok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 10:01 am
to jest straaaaaaaaaaaszne , rudy to ciągle spiewa , y znaczy sie wyje , to jest pranie mozgu , mi za to po głowie personal jesus A moja siora ciągle tego tez słucha (95% sztunia (czyt. pokemon) )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 10:02 am
Baliaur Ozzwald Baliaur Sei chan Baliaur Sei chan *Spogląda na Baliaur*PRYCH!! stressed eek cio to ma byc?? komitet obronny xd Chłopaka mi zraniłaś stressed nio i?? zasluzyl sobie stare *idze spac dalej* nie prawda, mogłaś mi dac słowne ostrzeżenie... *nagle pojawia sie 1m przed nim* zaskoczenie jedna z metod dzialania.... ja nigdy nie odtrzegam stare Wrau!!!*Przygniata ją do ziemi*Ćwiczenie polowań się przydało xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 10:03 am
Sei chan Baliaur Ozzwald Baliaur Sei chan Baliaur Sei chan *Spogląda na Baliaur*PRYCH!! stressed eek cio to ma byc?? komitet obronny xd Chłopaka mi zraniłaś stressed nio i?? zasluzyl sobie stare *idze spac dalej* nie prawda, mogłaś mi dac słowne ostrzeżenie... *nagle pojawia sie 1m przed nim* zaskoczenie jedna z metod dzialania.... ja nigdy nie odtrzegam stare Wrau!!!*Przygniata ją do ziemi*Ćwiczenie polowań się przydało xd *znika i sei upada na ziemie* biggrin pojawia sie tuz za nia* akuku zlap mnie jesli potrafish *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 10:04 am
siema ludziska (i nie tylko)! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur *znika i sei upada na ziemie* biggrin pojawia sie tuz za nia* akuku zlam mnie jesli potrafish *znika* Prych.*Znajduje swój kocyk i układa się na kanapie*Mrau whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz wired_Yuki Labudziak ... yy..ok .. nma tym coś tam kościszki tak (czy jakoś tak to sie nazywało) tak? to spoko.. to koło 14 tam będe biggrin ^^V no i co powiesz? co bedziemy robi?c?? i my tez tam bedziemy biggrin znamy adres muahaha, bez krepmacji xd Jak mieszkacie w pobliżu. ^^ to czemu nie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 10:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki Labudziak wired_Yuki Labudziak ... yy..ok .. nma tym coś tam kościszki tak (czy jakoś tak to sie nazywało) tak? to spoko.. to koło 14 tam będe biggrin ^^V no i co powiesz? co bedziemy robi?c?? niewiem.. ^^ może pujdziemy na plarze ^^ ( to moje ulubione miejsce w Gdyni) ok no to ustalone biggrin ^_^ v
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla siema ludziska (i nie tylko)! 3nodding witaj..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 10:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 10:06 am
Labudziak wired_Yuki Labudziak wired_Yuki Labudziak ... yy..ok .. nma tym coś tam kościszki tak (czy jakoś tak to sie nazywało) tak? to spoko.. to koło 14 tam będe biggrin ^^V no i co powiesz? co bedziemy robi?c?? niewiem.. ^^ może pujdziemy na plarze ^^ ( to moje ulubione miejsce w Gdyni) ok no to ustalone biggrin ^_^ v na plaze puznym popoludniem ..co ty zamiar masz jej zrobić !!! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 10:07 am
Labudziak Pisarz wired_Yuki Labudziak ... yy..ok .. nma tym coś tam kościszki tak (czy jakoś tak to sie nazywało) tak? to spoko.. to koło 14 tam będe biggrin ^^V no i co powiesz? co bedziemy robi?c?? i my tez tam bedziemy biggrin znamy adres muahaha, bez krepmacji xd Jak mieszkacie w pobliżu. ^^ to czemu nie biggrin Gdynia daleko buu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|