|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 1:14 pm
Gagarin szkoda, ze bez zdjec od przodu... :] i ciesze sie ze lubisz lody i gofry ze smietana - to dobrze biggrin bardzo mi przypominasz taka siatkarke Marie Liktoras, jakos chcialem to wczesniej napisac, ale teraz sie upewnilem :] Masza - zajefajna siatkara i dobra przede wszystkim... razz nie baldzo podobna ale kwestia gustu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 3:17 pm
Gagarin szkoda, ze bez zdjec od przodu... :] i ciesze sie ze lubisz lody i gofry ze smietana - to dobrze biggrin bardzo mi przypominasz taka siatkarke Marie Liktoras, jakos chcialem to wczesniej napisac, ale teraz sie upewnilem :] Masza - zajefajna siatkara i dobra przede wszystkim... razz chyba Ronaldinho
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 2:24 am
jesli mial to byc zart to pwiem ze malo udany a wrecz zalosny :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 3:28 am
ech kitty ... to nawet mile zobaczyc jak pomimo tego ze swiat sie zmienia a czas ciagle leci naprzod ty pozostajesz dalej tak samo zalosna i sfrustrowana jak kiedys smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 3:59 am
Azram ech kitty ... to nawet mile zobaczyc jak pomimo tego ze swiat sie zmienia a czas ciagle leci naprzod ty pozostajesz dalej tak samo zalosna i sfrustrowana jak kiedys smile to jak my wszyscy... ogoliłem się i mi dziwnie, od ponad pół roku nie nosiłem się łyso na twarzy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:17 am
no nie za bardzo... nie ta klata, twarz, wlosy :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 20, 2007 3:25 am
Azram ech kitty ... to nawet mile zobaczyc jak pomimo tego ze swiat sie zmienia a czas ciagle leci naprzod ty pozostajesz dalej tak samo zalosna i sfrustrowana jak kiedys smile spoko ;d to tylko moje zdanie - chyba mam prawo je miec?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 20, 2007 2:56 pm
Dariia Azram ech kitty ... to nawet mile zobaczyc jak pomimo tego ze swiat sie zmienia a czas ciagle leci naprzod ty pozostajesz dalej tak samo zalosna i sfrustrowana jak kiedys smile spoko ;d to tylko moje zdanie - chyba mam prawo je miec? Żyjesz w niewłaściwym kraju.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 21, 2007 4:52 am
BeeWolf Dariia Azram ech kitty ... to nawet mile zobaczyc jak pomimo tego ze swiat sie zmienia a czas ciagle leci naprzod ty pozostajesz dalej tak samo zalosna i sfrustrowana jak kiedys smile spoko ;d to tylko moje zdanie - chyba mam prawo je miec? Żyjesz w niewłaściwym kraju. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 29, 2007 11:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 12:47 pm
Rin ja to nie widzę różnicy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 11, 2007 5:48 am
BeeWolf Rin ja to nie widzę różnicy.  widzę waszą przyszłość w różowych odcieniach. a co do twej spostrzegawczości, swego czasu zdarzało ci się nie zauważać takich drobiazgów jak brak butów, faktu iż Dest jest chłopcem, pleśni na pieczywku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 14, 2007 8:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 14, 2007 8:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 5:01 am
opcy attention_whore_mode  Wyglądasz jak byś był troszkę smutny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|