|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 2:18 am
Baliaur *wlatuje przez okno* picie? gdzie? cool czuje nalkoholo w powietrzu biggrin kufa mam babcie na chacie i ciezko jest ze sluchaniem muzy crying kazala mi nawet I Am Kloot sciszyc rolleyes neutral lol *bierze szklanke polewa i podaje Baliaur* trzymaj i pij za babcie!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 2:18 am
Kiray revcat Kiray ano dobrze ze bylismy... ale nie wiem w jakim stanie bedzie dzisiaj... miejmy nadzieje ze lepszym.... pijemy? dawno nie pilismy..... mrgreen ano dawno nie bylo okazji... *wyjmuje nutelke i polewa* zdrowie BTW widziales pagony?...jakie Ozzwald dodal *wychyla szklanice* ba pewnie ze widzialem ja dodalem tam swojego adiutanta... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 2:19 am
Baliaur *wlatuje przez okno* picie? gdzie? cool czuje nalkoholo w powietrzu biggrin kufa mam babcie na chacie i ciezko jest ze sluchaniem muzy crying kazala mi nawet I Am Kloot sciszyc rolleyes neutral lol Tobie to tylko 3 rzeczy w glowie...kasa dupy i alkohol XD rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 2:22 am
revcat *wychyla szklanice* ba pewnie ze widzialem ja dodalem tam swojego adiutanta... mrgreen i kuna jestem z tego baaaaaaaaaaaardzo doomna :] rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 2:23 am
Kiray Baliaur *wlatuje przez okno* picie? gdzie? cool czuje nalkoholo w powietrzu biggrin kufa mam babcie na chacie i ciezko jest ze sluchaniem muzy crying kazala mi nawet I Am Kloot sciszyc rolleyes neutral lol *bierze szklanke polewa i podaje Baliaur* trzymaj i pij za babcie!! xd dzieki *pije* tak zeby czym predzej sobie poszla....... ale Moni tylko te dwie ostatnie niezbedne cool a ich kombinacja to dopiero a od wczoraj jestem aniolek z worami pod oczami co wyglada jak zombie rofl ide sie zmyc... tzn umyc cool pja.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 2:28 am
Baliaur Kiray Baliaur *wlatuje przez okno* picie? gdzie? cool czuje nalkoholo w powietrzu biggrin kufa mam babcie na chacie i ciezko jest ze sluchaniem muzy crying kazala mi nawet I Am Kloot sciszyc rolleyes neutral lol *bierze szklanke polewa i podaje Baliaur* trzymaj i pij za babcie!! xd dzieki *pije* tak zeby czym predzej sobie poszla....... ale Moni tylko te dwie ostatnie niezbedne cool a ich kombinacja to dopiero a od wczoraj jestem aniolek z worami pod oczami co wyglada jak zombie rofl ide sie zmyc... tzn umyc cool pja..... Ty aniolek... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 2:30 am
ale mam dzisiaj chujowy humor.....polej generale jeszcze...zachlejemy sie w trupa a potem jak wstaniemy to bedziemy traktowac "losowo" kazdego kto nam stanie na drodze.....UGABUGA !!! mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 2:33 am
revcat Kiray revcat Kiray ano dobrze ze bylismy... ale nie wiem w jakim stanie bedzie dzisiaj... miejmy nadzieje ze lepszym.... pijemy? dawno nie pilismy..... mrgreen ano dawno nie bylo okazji... *wyjmuje nutelke i polewa* zdrowie BTW widziales pagony?...jakie Ozzwald dodal *wychyla szklanice* ba pewnie ze widzialem ja dodalem tam swojego adiutanta... mrgreen *polewa* pijmy za opcego niech do zzdrowia wroci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 2:33 am
Baliaur Kiray Baliaur *wlatuje przez okno* picie? gdzie? cool czuje nalkoholo w powietrzu biggrin kufa mam babcie na chacie i ciezko jest ze sluchaniem muzy crying kazala mi nawet I Am Kloot sciszyc rolleyes neutral lol *bierze szklanke polewa i podaje Baliaur* trzymaj i pij za babcie!! xd dzieki *pije* tak zeby czym predzej sobie poszla....... ale Moni tylko te dwie ostatnie niezbedne cool a ich kombinacja to dopiero a od wczoraj jestem aniolek z worami pod oczami co wyglada jak zombie rofl ide sie zmyc... tzn umyc cool pja..... no tylko ze kuna tych dwoch ostatnich nie ma rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 2:36 am
revcat ale mam dzisiaj chujowy humor.....polej generale jeszcze...zachlejemy sie w trupa a potem jak wstaniemy to bedziemy traktowac "losowo" kazdego kto nam stanie na drodze.....UGABUGA !!! mrgreen pirate a od czego masz taki humor Przyjacielu?...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 2:38 am
Kiray *polewa* pijmy za opcego niech do zzdrowia wroci ba! pijmy za niego...zeby sie chlopak trzymal...*wychyla do dna szklaneczke* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 2:43 am
Kiray revcat ale mam dzisiaj chujowy humor.....polej generale jeszcze...zachlejemy sie w trupa a potem jak wstaniemy to bedziemy traktowac "losowo" kazdego kto nam stanie na drodze.....UGABUGA !!! mrgreen pirate a od czego masz taki humor Przyjacielu?... a wiesz to w zasadzie nie jest do obgadowywania tutaj.... polej przyjacielu napijmy sie jak za dawnych czasow... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 2:46 am
revcat Kiray *polewa* pijmy za opcego niech do zzdrowia wroci ba! pijmy za niego...zeby sie chlopak trzymal...*wychyla do dna szklaneczke* mrgreen wypija Zdrowie *polewa kolejeczke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 2:50 am
revcat ale mam dzisiaj chujowy humor.....polej generale jeszcze...zachlejemy sie w trupa a potem jak wstaniemy to bedziemy traktowac "losowo" kazdego kto nam stanie na drodze.....UGABUGA !!! mrgreen pirate to jakas plaga nienajlepszego nastroju :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 2:50 am
Kiray revcat Kiray *polewa* pijmy za opcego niech do zzdrowia wroci ba! pijmy za niego...zeby sie chlopak trzymal...*wychyla do dna szklaneczke* mrgreen wypija Zdrowie *polewa kolejeczke* zasadniczo to bym cos albo kogos rozpierdolil....nie wiem jakis dzisiaj taki jestem....ugabuga !!!!! *zaczyna sie bawic granatem po czym wychyla swoja kolejke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|