Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 299 300 301 302 303 304 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Oct 28, 2009 5:52 am

Találtam 1 kis infót Narumi Mishimuránál (fejlesztő):
"We plan on getting this party started early tomorrow"

Tehát hogy az ő idejük szerint ora reggel lesz fenn (ami tudtommal Los Angeles időzóna, 8-9 óra különbség), tehát a mi időnkben estefele lesz mint a prom is.
PostPosted: Wed Oct 28, 2009 10:56 am

Már lehet a townsban és a boltokban cukorkát gyűjteni!!! És pl Ian BOO cuccot hord biggrin

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Rekacicca

PostPosted: Wed Oct 28, 2009 12:54 pm

sztem nem lett vmi nagy cucc az idei beöltözésük....
PostPosted: Wed Oct 28, 2009 1:31 pm

Két éve nem voltak ilyen jó cuccok szerintem. blaugh

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Wed Oct 28, 2009 3:12 pm

Ahogy elnézem, még hibás a belépés a 2 csoportba (general error stb.), gondolom majd kijavítják. Plusz azt hittem több díszítés is lesz, mint pl. Húsvétkor a fejléc, de nem. Vagy később lesz, vagy így marad, dehát ez van, azért nem tragédia.
PostPosted: Thu Oct 29, 2009 6:51 am

Ki meddig jutott tegnap? Cukorgyűjtés mindenkinek megvolt? twisted

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Oct 29, 2009 8:10 am

Jaja megvolt, márcsak a karmok vannak hátra. Bibor láttam valami SIn-jeles négyzetet az equipped listben, valami Sentinel's gift. Hogyan kaptál olyat?

És JÉ! műr találtam 3 zomg-s cuccot (Sentinel's worm, overseer's trident shard és overseer's worm) meg Sentinel's Portal és Spear of the Overseer. Kíváncsi lennék, honnan vannak, és erre a 2 cuccra nem találtam recipe-t (zomg-s).-
PostPosted: Thu Oct 29, 2009 8:44 am

most akkor csak tegnap volt gyűjtés vagy mi??? eek mert ma nem tudok semmit sem csinálni crying

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Rekacicca

PostPosted: Thu Oct 29, 2009 8:58 am

én eddig 3 ruhadarabot tudtam begyűjteni aztán vissza állt minden a normális kerékvágásba sad
PostPosted: Thu Oct 29, 2009 9:17 am

napsugar
most akkor csak tegnap volt gyűjtés vagy mi??? eek mert ma nem tudok semmit sem csinálni crying

Nem egészen. Ma reggel (nálunk reggel) felkerült 1 announcement, lefordítom:

"Feltettük a Halloween eventet a Gaia felhasznéálóinak egy részének számára ma reggel (náluk reggel), de néhány váratlan szerverprobléma miatt fel kellett függesztenünk. Ha már volt alkalmatok játszani, ne aggódjatok - nem fogtok 1 cuccot sem elveszteni, és a cukorkagyűjtés állása is megmarad. Holnap újabb kísérletet teszünk majd az újraindításra, és remélhetőleg a dolgok egy kicsit folyamatosabban fognak menni.

Bár még van min jól szórakozni. Feltettük a Démonirtók mangát, így nyomon követhetitek a Halloweenhez vezető furcsa eseményeket. (megj.: ez NEM a 2mesekönyves" hanem tényleg egy másik újabb)

Elnézést kérünk a rossz kezdésért, és nagyon köszönjük a türelmeteket.

- A Gaia Csapat"

1ébként lb ugye du. 5-6 körül került fel ami nekik késő délelőtt, és nem kizárt hogy a nap végéig (amerikai időben) javították... remélem a mi idpnk szerint holnapra már jó lesz minden (akkor a Gaia dolgozóknak már késő éjjel lesz).

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Thu Oct 29, 2009 10:19 am

jah okkés.... azt a hírlevelet nem nagyon tudtam elolvasni... így is szenvedek mert mamáméknál vagyok és a net nem a legjobb minőségű -.-
PostPosted: Thu Oct 29, 2009 10:33 am

Oh értem (Napsi)...

Figyelem: az eladókra visszatértek a rucik! Többiről még nemtok semmit.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Oct 29, 2009 10:41 am

Nah, Light Sidera meg a Darkra még mindig a profilok jönnek be. Tehét az van most, ami tegnap volt. Cukorkagyűjtés!! smile
PostPosted: Thu Oct 29, 2009 10:59 am

És FONTOS: Mal és mindenki aki linekeket adott hogy segítsünk: HOL, hogyan léptetek be? (akár tegno, akár ma)

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Thu Oct 29, 2009 11:53 am

Úgy nézem a 2 csoportba továbbra se lehet belépni az Event Page-en, csak a profil jön be és mást se tudok követni, mert general error-ozik még mindig,... Nem értem, vagy nem javították még ki, vagy más úton kell megközelíteni. De néhány embernek sikerült valahogy. Tehát remélem helyrehozzák mielőbb. Az engem is érdekel, hogy ők hogyan léptek be!? Én eddig a a nyalókáig jutottam el. Remélem itt is lehet ismételni, elölről többször felszedni a cuccokat, mint Húsvétkor. smile De ha nem, az se baj, ott vannak a tartalék figurák is. razz
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 299 300 301 302 303 304 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games