|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:54 am
*chodzi i zaczyna wwszystkich przytulac* biggrin xd wink heart biggrin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
powróciłam ludziska , jak by ktoś chciał kupić to sprzedaje misioą piżame
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur *zaczyna chodzic wokolo i sie smiac *ale ja mom farta biggrin biggrin :] Hmm... niech zgadne... może masz niebieską paczke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:55 am
wired_Yuki powróciłam ludziska , jak by ktoś chciał kupić to sprzedaje misioą piżame A czy miso pidźiame mogą nosić panowie ?? :> domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki powróciłam ludziska , jak by ktoś chciał kupić to sprzedaje misioą piżame a co? znudziła ci sie? tak sie cieszyłas, ze ja masz... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Qatryk Baliaur *zaczyna chodzic wokolo i sie smiac *ale ja mom farta biggrin biggrin :] Hmm... niech zgadne... może masz niebieską paczke? o niebo lepiej biggrin D *przytul* *banan* wink biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:56 am
taki klimat tu od rana panuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:56 am
Baliaur Qatryk Baliaur *zaczyna chodzic wokolo i sie smiac *ale ja mom farta biggrin biggrin :] Hmm... niech zgadne... może masz niebieską paczke? o niebo lepiej biggrin D *przytul* *banan* wink biggrin No ot różowy link?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:57 am
Ozzwald taki klimat tu od rana panuje... O wreszcie się do mnie odezwałes 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald taki klimat tu od rana panuje... masz racj.. ja tu 3 razy juz byłem -_- i za kazdym mi sie nudziło -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak wired_Yuki powróciłam ludziska , jak by ktoś chciał kupić to sprzedaje misioą piżame a co? znudziła ci sie? tak sie cieszyłas, ze ja masz... ^^ tak , bardzo mi sie podoba , ale niemam zadnych ciuchow i jak uzbieram kas to nowu ją se kupie , teraz kase zbieram ,a jak bede miała duzo to se pokupuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:58 am
Sei chan Ozzwald taki klimat tu od rana panuje... O wreszcie się do mnie odezwałes 3nodding przepraszam że dopiero teraz ale jakośtak wyszło heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:58 am
Ozzwald Sei chan Ozzwald taki klimat tu od rana panuje... O wreszcie się do mnie odezwałes 3nodding przepraszam że dopiero teraz ale jakośtak wyszło heart *Przytula*Mrau heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|