|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:44 am
BeeWolf Labudziak No a jednak do was wruciłem.. na gg nkt nie chce ze mną gadac, może ktoś tutaj bedzie chciał, a jak nie..t pujde sie..............................zdołowac ^^ ] Siema ... Qatryk Hmm... już nikt nie atakuje? *wychyla głowe zza tarczy* już młodociane zabujczynie od 7 bolesci przestały !!! pytanie ma ktoś może War Of Genezis >?? Aha *Chowa tarcze* Nie mam tego czegoś... To jakaś gra?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:44 am
Nyu^ ^
Brat mnie wcześniej wygonił xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:45 am
Ntsumi_Aya Ozzwald mam pomysł panowie niech one się tu bawią a my możemy iść do meliny.. nie tak szybko....*łapie Ozza za wlosy* biggrin biggrin biggrin stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:45 am
Sei chan Nyu^ ^ Brat mnie wcześniej wygonił xp Witaj Sei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:46 am
Sei chan Nyu^ ^ Brat mnie wcześniej wygonił xp SEI!! no nie mialam kiedy zapytac...i jak ci się tenjou tenge podoba ?? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ntsumi_Aya Ozzwald mam pomysł panowie niech one się tu bawią a my możemy iść do meliny.. nie tak szybko....*łapie Ozza za wlosy* biggrin biggrin biggrin stare ORFTL heyb sei biggrin *rzuca sobie nozami w sciane* ale nuda stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Qatryk Aha *Chowa tarcze* Nie mam tego czegoś... To jakaś gra? Niet To anime ... poluje na nie i poluje i jak narazie nic sie nie udało zwojować crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:47 am
Ntsumi_Aya Sei chan Nyu^ ^ Brat mnie wcześniej wygonił xp SEI!! no nie mialam kiedy zapytac...i jak ci się tenjou tenge podoba ?? ^^ Nie ściągam nic teraz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:47 am
BeeWolf już młodociane zabujczynie od 7 bolesci przestały !!! pytanie ma ktoś może War Of Genezis >?? ze nieby jakie ?? stare *puszcza Ozza i podchodzi do o polowę wyższego Wolfa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:48 am
Sei chan Ntsumi_Aya Sei chan Nyu^ ^ Brat mnie wcześniej wygonił xp SEI!! no nie mialam kiedy zapytac...i jak ci się tenjou tenge podoba ?? ^^ Nie ściągam nic teraz xp ale mi chodzi o 1szy odcinek który ściągałaś miesiąc temu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:50 am
Eee nie sciągnął mi się, bo nie chce mi się ściągac xd
*Rozgląda się*A Ozziego gdzie teraz wcieło stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:51 am
Sei chan Eee nie sciągnął mi się, bo nie chce mi się ściągac xd *Rozgląda się*A Ozziego gdzie teraz wcieło stare a co prubowałas ściągnac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:51 am
*zaczyna chodzic wokolo i sie smiac *ale ja mom farta biggrin biggrin :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:52 am
Ntsumi_Aya BeeWolf już młodociane zabujczynie od 7 bolesci przestały !!! pytanie ma ktoś może War Of Genezis >?? ze nieby jakie ?? stare *puszcza Ozza i podchodzi do o polowę wyższego Wolfa* jaką połowe tylko o pół głowy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:52 am
Ntsumi_Aya BeeWolf już młodociane zabujczynie od 7 bolesci przestały !!! pytanie ma ktoś może War Of Genezis >?? ze nieby jakie ?? stare *puszcza Ozza i podchodzi do o polowę wyższego Wolfa* pomyliłem literke ..hmh WAR OF GENESIS jest hyba manga na 100% jest gra i podomno jest anime !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|