|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:34 am
Ntsumi_Aya BeeWolf Ntsumi_Aya ja odlądalam dopiero 18 >.< ale jest EXTRA!!! wkoncu ma sie brata z którym sie odląda kazde anime ^^ no a teraz sie 21 sciąga whee 3nodding No to i ja scagne biggrin ... 21 ... a narazie oczekuje na 13i 14 odcinek Samurai 7 xd kolejne odcinki Gits2 gig end wink ..samuraj champloo biggrin .... lol a wolfs rain oglądałeś?? zajefajne 3nodding ja ogladalam do 3 ep i jest zajebi)%$ biggrin a reszty ep nie mam od kogo wyciagnac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:34 am
Baliaur Katka1989 *patrzy na leżącego w pobliżu miśka* ... *wyjmuje nóż i rozpruwa i patrzy na miśka* stare *rozpruwa miśkowi brzuch z wyjątkowym sadyzmem* domokun od razu lepiej... stare stare stare *znowu słucha Rammstein* *daje jej jeden noz* lepiej powyzywac sie na ludziach biggrin domokun stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:35 am
Baliaur Katka1989 *patrzy na leżącego w pobliżu miśka* ... *wyjmuje nóż i rozpruwa i patrzy na miśka* stare *rozpruwa miśkowi brzuch z wyjątkowym sadyzmem* domokun od razu lepiej... stare stare stare *znowu słucha Rammstein* *daje jej jeden noz* lepiej powyzywac sie na ludziach biggrin domokun chętnie bym się na kims wyżyła, ale tego kogoś tu nie ma... *patrzy na nóż* dzięki... może innym razem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:36 am
BeeWolf Baliaur Katka1989 *patrzy na leżącego w pobliżu miśka* ... *wyjmuje nóż i rozpruwa i patrzy na miśka* stare *rozpruwa miśkowi brzuch z wyjątkowym sadyzmem* domokun od razu lepiej... stare stare stare *znowu słucha Rammstein* *daje jej jeden noz* lepiej powyzywac sie na ludziach biggrin domokun stare 'wyciąga z ozzwalda katane bo ten i tak się nie odzywa podaje bee' tak do samoobrony 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:36 am
BeeWolf Baliaur Katka1989 *patrzy na leżącego w pobliżu miśka* ... *wyjmuje nóż i rozpruwa i patrzy na miśka* stare *rozpruwa miśkowi brzuch z wyjątkowym sadyzmem* domokun od razu lepiej... stare stare stare *znowu słucha Rammstein* *daje jej jeden noz* lepiej powyzywac sie na ludziach biggrin domokun stare nio cio??? domokun xd *rzuca jednym nozem ktory trafia 2 cm od jego czaszki i odcina mu kawalek wlosa* mi sie tpodoba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:38 am
Baliaur BeeWolf Baliaur Katka1989 *patrzy na leżącego w pobliżu miśka* ... *wyjmuje nóż i rozpruwa i patrzy na miśka* stare *rozpruwa miśkowi brzuch z wyjątkowym sadyzmem* domokun od razu lepiej... stare stare stare *znowu słucha Rammstein* *daje jej jeden noz* lepiej powyzywac sie na ludziach biggrin domokun stare nio cio??? domokun xd *rzuca jednym nozem ktory trafia 2 cm od jego czaszki i odcina mu kawalek wlosa* mi sie tpodoba xd *gleba* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur BeeWolf Baliaur Katka1989 *patrzy na leżącego w pobliżu miśka* ... *wyjmuje nóż i rozpruwa i patrzy na miśka* stare *rozpruwa miśkowi brzuch z wyjątkowym sadyzmem* domokun od razu lepiej... stare stare stare *znowu słucha Rammstein* *daje jej jeden noz* lepiej powyzywac sie na ludziach biggrin domokun stare nio cio??? domokun xd *rzuca jednym nozem ktory trafia 2 cm od jego czaszki i odcina mu kawalek wlosa* mi sie tpodoba xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Baliaur BeeWolf Baliaur Katka1989 *patrzy na leżącego w pobliżu miśka* ... *wyjmuje nóż i rozpruwa i patrzy na miśka* stare *rozpruwa miśkowi brzuch z wyjątkowym sadyzmem* domokun od razu lepiej... stare stare stare *znowu słucha Rammstein* *daje jej jeden noz* lepiej powyzywac sie na ludziach biggrin domokun stare nio cio??? domokun xd *rzuca jednym nozem ktory trafia 2 cm od jego czaszki i odcina mu kawalek wlosa* mi sie tpodoba xd *gleba* stare prosze panstwa co za przejecie sytuacja biggrin DD dobra dam se spokuj stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:41 am
Hmm... już nikt nie atakuje? *wychyla głowe zza tarczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:41 am
No a jednak do was wruciłem.. na gg nkt nie chce ze mną gadac, może ktoś tutaj bedzie chciał, a jak nie..t pujde sie..............................zdołowac ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:42 am
mam pomysł panowie niech one się tu bawią a my możemy iść do meliny..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:42 am
Labudziak No a jednak do was wruciłem.. na gg nkt nie chce ze mną gadac, może ktoś tutaj bedzie chciał, a jak nie..t pujde sie..............................zdołowac ^^ Witaj Łobuziak!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:43 am
Labudziak No a jednak do was wruciłem.. na gg nkt nie chce ze mną gadac, może ktoś tutaj bedzie chciał, a jak nie..t pujde sie..............................zdołowac ^^ ] Siema ... Qatryk Hmm... już nikt nie atakuje? *wychyla głowe zza tarczy* już młodociane zabujczynie od 7 bolesci przestały !!! pytanie ma ktoś może War Of Genezis >??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:44 am
Ozzwald mam pomysł panowie niech one się tu bawią a my możemy iść do meliny.. nie tak szybko....*łapie Ozza za wlosy* biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 8:44 am
Ozzwald mam pomysł panowie niech one się tu bawią a my możemy iść do meliny.. zly pomysl stare hey lobuziak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|