|
|
|
|
Posted: Thu Oct 22, 2009 8:38 am
Köszi bibortetu, igyekszem nem pánikba esni. wink Miért van minden évben valami hiba? Nyilván csak nem direkt van poénból, legalábbis remélem. Azért az eléggé érdekes, hogy szinte minden évben elrontanak valamit, ez legalábbis arra utal.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 22, 2009 11:45 am
Mivel minden évben új dolgot eszelnek ki és nem igazán van módjuk tesztelni ezért szoktak gondok adódni néhány embernél. Nem kell óriási hibákra gondolni. (Pl.:Volt hogy városban nem ment a cukorkagyűjtés.) De egy-két napon belül orvosolni szokták.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 22, 2009 12:54 pm
nem tudja valaki hogy az Aquarium Mini Monsters Laceback Galoshes mien aranyat dob???
(simát , zöldet vagy kéket ??? )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 23, 2009 9:29 am
az egészséges hogyha a narwhal om már 129 napos ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 23, 2009 11:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 24, 2009 4:26 am
Bibortetu! Aha értem és köszi az infót. Bár mondtad, hogy idén nagyon hívtak tesztelőket, melyre gyorsan sokan jelentkeztek, így talán sikerül(t) többet (talán pont a sok kis hiba miatt az előző évek során), jobban tesztelniük és így talán kevesebb, kisebb hiba lesz, vagy egyáltalán nem lesz. Bár azt nem tudom tavaly, meg azelőtti Halloween-ek előtt is hívtak-e tesztelőket.
Vrobi! A Phin Phang boltban és a Marketplace-en megnézheted meddig élnek a halak. Amúgy a narvál 18 hétig él, megnéztem. 129 osztva 7-el = 18,4 hét, vagyis hamarosan elpusztul, talán legkésőbb holnap.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 24, 2009 4:36 am
Másik téma: kinek hogy tetszik a voice chat dolog a zomgben? (aki már tud róla) Én eddig 3 emberrel tudtam beszélni (2 külföldi, 1 magyar), szerintem jópofa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 24, 2009 7:57 am
én még nem próbáltam ki majd talán 21:00 vagy 22:00 kor fent leszek kivételesen mert kb egy éve nem voltam fent zomgban
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 27, 2009 4:12 am
Halloweennel kapcs.! Van egy új manga fejezet, ami holnapra lesz teljesen kész, márcsak 1 oldal van hátra, és ha nem baj, holnap felteszem ide a teljes történetet magyarul! (Ha nem gond sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 27, 2009 7:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 27, 2009 9:15 am
Ééén is smile Bár... nem tudom az is délután/este lesz magyar idő szerint? Mint a prom... Mindegy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 27, 2009 1:18 pm
Obilia Másik téma: kinek hogy tetszik a voice chat dolog a zomgben? (aki már tud róla) Én eddig 3 emberrel tudtam beszélni (2 külföldi, 1 magyar), szerintem jópofa smile Nekem lefagy a gépem ha használom.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 27, 2009 2:14 pm
Medvelaszlo Obilia Másik téma: kinek hogy tetszik a voice chat dolog a zomgben? (aki már tud róla) Én eddig 3 emberrel tudtam beszélni (2 külföldi, 1 magyar), szerintem jópofa smile Nekem lefagy a gépem ha használom..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 27, 2009 2:24 pm
Obilia Medvelaszlo Obilia Másik téma: kinek hogy tetszik a voice chat dolog a zomgben? (aki már tud róla) Én eddig 3 emberrel tudtam beszélni (2 külföldi, 1 magyar), szerintem jópofa smile Nekem lefagy a gépem ha használom..... sweatdrop Nagyon utálom a zOMG-ot.... Mondtam már? scream stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 28, 2009 2:50 am
Medvelaszlo Obilia Medvelaszlo Obilia Másik téma: kinek hogy tetszik a voice chat dolog a zomgben? (aki már tud róla) Én eddig 3 emberrel tudtam beszélni (2 külföldi, 1 magyar), szerintem jópofa smile Nekem lefagy a gépem ha használom..... sweatdrop Nagyon utálom a zOMG-ot.... Mondtam már? scream stressed Vagy nem mondtad, vagy mondtad és nem emlékszem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|