|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 2:17 pm
Gosiak Jaswinder TO JEST DOPIERO BRZYDAL [czyt. patrz niżej... redface ] ajjjj jakie wypas foto biggrin ja wogole lubie zdjecia ;] a czarnobiale jeszcze to taki klimacik mają wrecz orgazm ale i tak jestem brzydal... ja to czrno-białe zrobiłam z kolorowego zdjęcia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 2:19 pm
Telandrel To jak wszyscy jakies nowe to ja tez. Ten wyzej to ja, Ten nizej to znany autor polskiej fantastyki Eugeniusz Dębski. http://tinypic.com/161mcm fajniutki jesteś 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 2:22 pm
.:[OGŁOSZENIE MATRYMONIALNE]:.
Szukam drugiej (GAIOWEJ!!!) połowy. 3nodding
Mężczyzna... kobieta... nieważne... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:28 am
Mały komunikat: Jeśli juz dajecie tu swoje zdjęcia to wklejajcie je całe, nie róbcie linków- to ułatwia sprawe, to w końcu galeria a nie linkownia. Pozdrawiam. Lava. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 9:25 am
Gosiak danke heart nie wiem czy was to pocieszy ale mieszkam w Krakowie :] wiedzialem.. jak fajna to zaraz Krakow jakis..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 9:31 am
Kobiety.... Ja was nigdy nie zrozumiem... Wiecznie narzekacie na swoj wyglad i o ile wiekszosc nie ma racji [prawie zawsze.. razz ] to dodatkowo nie dajecie sobie powiedziec czego innego.. A potem siedziwicie ze dola macie.. Kto was pojmie?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 9:37 am
Według mnie nie ma brzydkich ludzi, ale piękno jest subiektywne i nie każdy umie je dostrzec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:33 pm
@_< eeeeeeeeeeeeee............to bylo okropne sweatdrop te wszytskie motylki, babelki, kwiatuszki gonk kiczowate stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:36 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:38 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:39 pm
no tak troche za duzo tych eee ... pierdolek? ^^'''' szkoda, ze efektow nie zrobilas.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:42 pm
najlepsze jest moim zdaniem to z puszkami na glowie biggrin takei spontaniczne :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:43 pm
Gosiak najlepsze jest moim zdaniem to z puszkami na glowie biggrin takei spontaniczne :] taaa to jest fajne zdjecie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|