|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:31 pm
Kukus Ozzwald Kukus Rafael to Kolargol nad Koralgole... obraził się na nas za to, że graliśmy mu pod drzwiami w szachy gdy on pukał się z Anią... wreszcie się zemściłem za nalot jak pukłame Pepsi... choć w zasadzie to mnie wisiała ta panna... ale nie lubię niezaproszonej publiczności to on ja wogule puknoł ja myslałem ze oni gadają sweatdrop rozmową zagłuszał pukanko sweatdrop ciekawe czy Ania się obraziła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:33 pm
dest Kukus Ozzwald Kukus Rafael to Kolargol nad Koralgole... obraził się na nas za to, że graliśmy mu pod drzwiami w szachy gdy on pukał się z Anią... wreszcie się zemściłem za nalot jak pukłame Pepsi... choć w zasadzie to mnie wisiała ta panna... ale nie lubię niezaproszonej publiczności to on ja wogule puknoł ja myslałem ze oni gadają sweatdrop rozmową zagłuszał pukanko hehe kukus trzeba bylo przed ich prszyjsciem w pokoju na poduszcze zostawic maly kwadratowy prezencik ... a co ja, kurwa, kiosk... ja juz mam na głowie zaopatrywanie Krewniakoow, Przema i ciebie... niech sobie chłopak sam radzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:33 pm
Omega Sun Suney w realu jedna i na gai jedna biggrin tylko ze inoki wchodzi tylko jak ma dostep do internetu czyli albo jest w loku albo u mnie sad hmm.. znaczy sie bigamista blaugh stressed czyli???????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:34 pm
Suney Omega Sun Suney w realu jedna i na gai jedna biggrin tylko ze inoki wchodzi tylko jak ma dostep do internetu czyli albo jest w loku albo u mnie sad hmm.. znaczy sie bigamista blaugh stressed czyli??????????? wiele żon tak jak szejk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:34 pm
Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Rafael to Kolargol nad Koralgole... obraził się na nas za to, że graliśmy mu pod drzwiami w szachy gdy on pukał się z Anią... wreszcie się zemściłem za nalot jak pukłame Pepsi... choć w zasadzie to mnie wisiała ta panna... ale nie lubię niezaproszonej publiczności to on ja wogule puknoł ja myslałem ze oni gadają sweatdrop rozmową zagłuszał pukanko sweatdrop ciekawe czy Ania się obraziła ponoć jak kurwa jego mać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:35 pm
Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Rafael to Kolargol nad Koralgole... obraził się na nas za to, że graliśmy mu pod drzwiami w szachy gdy on pukał się z Anią... wreszcie się zemściłem za nalot jak pukłame Pepsi... choć w zasadzie to mnie wisiała ta panna... ale nie lubię niezaproszonej publiczności to on ja wogule puknoł ja myslałem ze oni gadają sweatdrop rozmową zagłuszał pukanko sweatdrop ciekawe czy Ania się obraziła ponoć jak kurwa jego mać my to zawsze sobie przejebiemy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:36 pm
Ozzwald Suney Omega Sun Suney w realu jedna i na gai jedna biggrin tylko ze inoki wchodzi tylko jak ma dostep do internetu czyli albo jest w loku albo u mnie sad hmm.. znaczy sie bigamista blaugh stressed czyli??????????? wiele żon tak jak szejk nio no real to real a wirtual to wirual blaugh biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:36 pm
Ozzwald Suney Omega Sun Suney w realu jedna i na gai jedna biggrin tylko ze inoki wchodzi tylko jak ma dostep do internetu czyli albo jest w loku albo u mnie sad hmm.. znaczy sie bigamista blaugh stressed czyli??????????? wiele żon tak jak szejk tiaaaaaaaaaa wiele kobiet... to jest to... ale wolę mieć jedną nacelną i jakieś ze dwie na boku... niestety wszystkie mam na boku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:38 pm
Kukus Ozzwald Suney Omega Sun Suney w realu jedna i na gai jedna biggrin tylko ze inoki wchodzi tylko jak ma dostep do internetu czyli albo jest w loku albo u mnie sad hmm.. znaczy sie bigamista blaugh stressed czyli??????????? wiele żon tak jak szejk tiaaaaaaaaaa wiele kobiet... to jest to... ale wolę mieć jedną nacelną i jakieś ze dwie na boku... niestety wszystkie mam na boku moja naczelna jest inoki czyli moja angela[myszka] a u boku czyli w necie wampirek blaugh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:38 pm
Kukus dest Kukus Ozzwald Kukus Rafael to Kolargol nad Koralgole... obraził się na nas za to, że graliśmy mu pod drzwiami w szachy gdy on pukał się z Anią... wreszcie się zemściłem za nalot jak pukłame Pepsi... choć w zasadzie to mnie wisiała ta panna... ale nie lubię niezaproszonej publiczności to on ja wogule puknoł ja myslałem ze oni gadają sweatdrop rozmową zagłuszał pukanko hehe kukus trzeba bylo przed ich prszyjsciem w pokoju na poduszcze zostawic maly kwadratowy prezencik ... a co ja, kurwa, kiosk... ja juz mam na głowie zaopatrywanie Krewniakoow, Przema i ciebie... niech sobie chłopak sam radzi razz nie no nastepna imprezka by mu sie przydala .. bedzie all mial razz tylko mu jest lokal potrzebny .. a w domu ma babke ktora wychodzic nie chce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:39 pm
Taka impreska kohani, ale ja muse jusz isc *chwieje sie i stara sie podac wszystkim naraz rece* ale zaraz... *podbiega do stolika i lyka jeszcze z gwinta* burp.. no to do sobaczenia rano... *potyka sie o krzeslo* lloo jessuuuu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:39 pm
bardzo kocham angę i bede tylko jej ukochanym.........a internet to inna postawa........tu nie ma ograniczen blaugh ........polej ozz'i xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:41 pm
Suney bardzo kocham angę i bede tylko jej ukochanym.........a internet to inna postawa........tu nie ma ograniczen blaugh ........polej ozz'i xd whee napełnia kieliszki... zdrowie panowie !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Rafael to Kolargol nad Koralgole... obraził się na nas za to, że graliśmy mu pod drzwiami w szachy gdy on pukał się z Anią... wreszcie się zemściłem za nalot jak pukłame Pepsi... choć w zasadzie to mnie wisiała ta panna... ale nie lubię niezaproszonej publiczności to on ja wogule puknoł ja myslałem ze oni gadają sweatdrop rozmową zagłuszał pukanko sweatdrop ciekawe czy Ania się obraziła ponoć jak kurwa jego mać my to zawsze sobie przejebiemy sweatdrop mnie to jakoś nie wzruszyło... moogł być przygotowany, że będziemy coś skręcać... poza tym my mu nie robiliśmy zdjęć... więc i tak potraktowaliśmy go lepiej niż mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bardzo kocham angę i bede tylko jej ukochanym.........a internet to inna postawa........tu nie ma ograniczen blaugh ........polej ozz'i xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|