Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 28 29 30 31 32 33 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ozzwald

PostPosted: Sun Aug 22, 2004 2:31 pm

Kukus
Ozzwald
Kukus
Rafael to Kolargol nad Koralgole... obraził się na nas za to, że graliśmy mu pod drzwiami w szachy gdy on pukał się z Anią... wreszcie się zemściłem za nalot jak pukłame Pepsi... choć w zasadzie to mnie wisiała ta panna... ale nie lubię niezaproszonej publiczności

to on ja wogule puknoł
ja myslałem ze oni gadają sweatdrop
rozmową zagłuszał pukanko

sweatdrop
ciekawe czy Ania się obraziła
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 2:33 pm

dest
Kukus
Ozzwald
Kukus
Rafael to Kolargol nad Koralgole... obraził się na nas za to, że graliśmy mu pod drzwiami w szachy gdy on pukał się z Anią... wreszcie się zemściłem za nalot jak pukłame Pepsi... choć w zasadzie to mnie wisiała ta panna... ale nie lubię niezaproszonej publiczności

to on ja wogule puknoł
hehe kukus trzeba bylo przed ich prszyjsciem w pokoju na poduszcze zostawic maly kwadratowy prezencik ...

a co ja, kurwa, kiosk... ja juz mam na głowie zaopatrywanie Krewniakoow, Przema i ciebie... niech sobie chłopak sam radzi

Kukus

Suney

PostPosted: Sun Aug 22, 2004 2:33 pm

Omega Sun
Suney
w realu jedna i na gai jedna biggrin tylko ze inoki wchodzi tylko jak ma dostep do internetu czyli albo jest w loku albo u mnie sad

hmm.. znaczy sie bigamista blaugh
stressed czyli???????????
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 2:34 pm

Suney
Omega Sun
Suney
w realu jedna i na gai jedna biggrin tylko ze inoki wchodzi tylko jak ma dostep do internetu czyli albo jest w loku albo u mnie sad

wiele żon
tak jak szejk

Ozzwald

Kukus

PostPosted: Sun Aug 22, 2004 2:34 pm

Ozzwald
Kukus
Ozzwald
Kukus

to on ja wogule puknoł

sweatdrop
ponoć jak kurwa jego mać
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 2:35 pm

Kukus
Ozzwald
Kukus
Ozzwald
Kukus

to on ja wogule puknoł

sweatdrop
ponoć jak kurwa jego mać

my to zawsze sobie przejebiemy sweatdrop

Ozzwald

Suney

PostPosted: Sun Aug 22, 2004 2:36 pm

Ozzwald
Suney
Omega Sun
Suney

wiele żon
tak jak szejk
nio no real to real a wirtual to wirual blaugh biggrin whee
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 2:36 pm

Ozzwald
Suney
Omega Sun
Suney

wiele żon
tak jak szejk

tiaaaaaaaaaa
wiele kobiet... to jest to... ale wolę mieć jedną nacelną i jakieś ze dwie na boku... niestety wszystkie mam na boku

Kukus

Suney

PostPosted: Sun Aug 22, 2004 2:38 pm

Kukus
Ozzwald
Suney
Omega Sun
Suney

wiele żon
tak jak szejk

tiaaaaaaaaaa
wiele kobiet... to jest to... ale wolę mieć jedną nacelną i jakieś ze dwie na boku... niestety wszystkie mam na boku
moja naczelna jest inoki czyli moja angela[myszka] a u boku czyli w necie wampirek blaugh biggrin
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 2:38 pm

Kukus
dest
Kukus
Ozzwald
Kukus

to on ja wogule puknoł
hehe kukus trzeba bylo przed ich prszyjsciem w pokoju na poduszcze zostawic maly kwadratowy prezencik ...

a co ja, kurwa, kiosk... ja juz mam na głowie zaopatrywanie Krewniakoow, Przema i ciebie... niech sobie chłopak sam radzi
razz nie no nastepna imprezka by mu sie przydala .. bedzie all mial razz tylko mu jest lokal potrzebny .. a w domu ma babke ktora wychodzic nie chce...

dest

Kagenobaka

PostPosted: Sun Aug 22, 2004 2:39 pm

Taka impreska kohani, ale ja muse jusz isc *chwieje sie i stara sie podac wszystkim naraz rece* ale zaraz... *podbiega do stolika i lyka jeszcze z gwinta* burp.. no to do sobaczenia rano... *potyka sie o krzeslo* lloo jessuuuu...
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 2:39 pm

bardzo kocham angę i bede tylko jej ukochanym.........a internet to inna postawa........tu nie ma ograniczen blaugh ........polej ozz'i xd whee

Suney

Ozzwald

PostPosted: Sun Aug 22, 2004 2:41 pm

Suney
bardzo kocham angę i bede tylko jej ukochanym.........a internet to inna postawa........tu nie ma ograniczen blaugh ........polej ozz'i xd whee

napełnia kieliszki...
zdrowie panowie !!!

Ozzwald
Kukus
Ozzwald
Kukus
Ozzwald
Kukus

to on ja wogule puknoł

sweatdrop
ponoć jak kurwa jego mać

my to zawsze sobie przejebiemy sweatdrop
mnie to jakoś nie wzruszyło... moogł być przygotowany, że będziemy coś skręcać... poza tym my mu nie robiliśmy zdjęć... więc i tak potraktowaliśmy go lepiej niż mnie

Kukus

Suney

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 28 29 30 31 32 33 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games