|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 19, 2012 11:58 am
Malreni Lucia Borgia Malreni ...bevettük magunkat a körtéri McDonalds-ba, ahol végre megszereztem az általam annyira áhított Oshawott figurát. Van még Pikachu is? *-* Azt már nem lehet kapni. Minden héten más-más figura van. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 19, 2012 12:02 pm
Lucia Borgia Malreni Lucia Borgia Malreni ...bevettük magunkat a körtéri McDonalds-ba, ahol végre megszereztem az általam annyira áhított Oshawott figurát. Van még Pikachu is? *-* Azt már nem lehet kapni. Minden héten más-más figura van. crying Sajnálom. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 19, 2012 12:21 pm
Malreni Egy kellemes fürdés után, pedig most itt ülök és nektek írom a posztot, amit, remélem el fog valaki olvasni, mert ha nem, szomorú leszek. Elolvastam. biggrin És ilyenkor jövök rá, hogy egészen hiányoznak ez az "elindulunk valahová, de máshol kötünk ki, aztán próbálunk hazajutni, de richtig, hogy a város másik felén lel minket a reggel" típusú esték. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 19, 2012 2:49 pm
Molylepke Malreni Egy kellemes fürdés után, pedig most itt ülök és nektek írom a posztot, amit, remélem el fog valaki olvasni, mert ha nem, szomorú leszek. Elolvastam. biggrin És ilyenkor jövök rá, hogy egészen hiányoznak ez az "elindulunk valahová, de máshol kötünk ki, aztán próbálunk hazajutni, de richtig, hogy a város másik felén lel minket a reggel" típusú esték. xd Régi szép idők... Mikor tudtuk hol vagyunk, de másnap reggel nem tudtuk hogyan kerültünk máshová. Még hogy nem találták fel a teleportálást.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2012 10:38 am
Malreni Molylepke Malreni Egy kellemes fürdés után, pedig most itt ülök és nektek írom a posztot, amit, remélem el fog valaki olvasni, mert ha nem, szomorú leszek. Elolvastam. biggrin És ilyenkor jövök rá, hogy egészen hiányoznak ez az "elindulunk valahová, de máshol kötünk ki, aztán próbálunk hazajutni, de richtig, hogy a város másik felén lel minket a reggel" típusú esték. xd Régi szép idők... Mikor tudtuk hol vagyunk, de másnap reggel nem tudtuk hogyan kerültünk máshová. Még hogy nem találták fel a teleportálást. Az a szomorú, hogy én az esték úgy 90%-ára emlékezni szoktam, akármennyit is iszok. És hát... ezt nem mondanám jó dolognak. xd Mondjuk még mindig stabilan jobb, ha tudod mit csináltál (és kitől kell bocsánatot kérni), mint, hogy azon parázz, hogy atyaég mi a halált csinálhattam az alatt az idő alatt, míg nem voltam magamnál??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2012 9:46 am
Ma az történt,hogy bementem a kórházba az idegsebészetre egy ismerősömet meglátogatni,aki az intenzíven van és éppen vártam, hogy valaki beengedjen(mert telefonon lebeszéltem, hogy elém küldenek valakit, aki megmutatja hová kell mennem), amikor egy pasi egy szál köntösben leállt velem társalogni, majd miközben a csúnyáját közszemlére tétette elmesélte, hogy mióta leesett a lóról, azóta folyamatosan merevedése van és milyen rossz neki...
úgy döntöttem, mégsem várok addig, amíg valaki elém jön, szerencsére megtaláltam a megfelelő ajtót, és sikerült leráznom a mutogatós pasast talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2012 2:52 pm
Yuki Naoto Ma az történt,hogy bementem a kórházba az idegsebészetre egy ismerősömet meglátogatni,aki az intenzíven van és éppen vártam, hogy valaki beengedjen(mert telefonon lebeszéltem, hogy elém küldenek valakit, aki megmutatja hová kell mennem), amikor egy pasi egy szál köntösben leállt velem társalogni, majd miközben a csúnyáját közszemlére tétette elmesélte, hogy mióta leesett a lóról, azóta folyamatosan merevedése van és milyen rossz neki... úgy döntöttem, mégsem várok addig, amíg valaki elém jön, szerencsére megtaláltam a megfelelő ajtót, és sikerült leráznom a mutogatós pasast talk2hand Micsoda gentleman, tele van az ilyenekkel a város. xd Ismerősödnek jobbulást kívánok! ON:Nem ma történt, hanem tegnap, de... Jártam Momotaro-ban és istenit ebédeltem. heart Reggel meg sütöttem muffint, aminek a tetején lévő habját sikerült úgy elrontani, hogy majdnem a falra öntöttem mérgemben... De legalább maga a muffin finom lett. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2012 1:04 am
Molylepke Micsoda gentleman, tele van az ilyenekkel a város. xd Ismerősödnek jobbulást kívánok! ON:Nem ma történt, hanem tegnap, de... Jártam Momotaro-ban és istenit ebédeltem. heart Reggel meg sütöttem muffint, aminek a tetején lévő habját sikerült úgy elrontani, hogy majdnem a falra öntöttem mérgemben... De legalább maga a muffin finom lett. whee köszönöm a jókívánságot! és sok sikert a legközelebbi muffin projekthez biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2012 12:07 pm
Yuki Naoto és sok sikert a legközelebbi muffin projekthez biggrin Köszi. biggrin Tulajdonképpen jó lett a krém is, csak... nem kellett volna folynia. sweatdrop Fene se gondolta, hogy a habfixálót túl lehet verni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2012 2:08 pm
Molylepke Fene se gondolta, hogy a habfixálót túl lehet verni... xd hát ez nagyon jó én amúgy leszoktam a muffinról, bár addig nem jutottam el, hogy én készítsem őket, mert miután anyukámat megleptük egy muffin készítéshez alkalmas kézi készülékkel éjjel-nappal muffinon éltünk-haltunk. talk2hand a töménytelen mennyiség eltántorított a muffin-sütés csodáinak megtapasztalásától, de azóta eldugtuk a muffin-tepsit és boldogan élünk mi ketten húgommal, anya egy kissé szomorkásabban, de megértette a célzást mrgreen On: ma körömvágás közben harci sérülést szenvedtem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2012 9:00 am
Ez szintén nem ma történt, de azért elmondom, mert szerintem vicces biggrin Annyi fotózni valót láttam, pl. volt egy öreg manus, akinek copfban volt a maradék haja, ilyen dekora csattjai voltak, és rollerrel ment mindenhova. Nem kicsit szakadtam osztársammal xDDD A másik kedvencem az volt, mikor egy hajléktalant láttam az oktogonon, egy olyan táblával, amire ez volt írva: Hajótörést szenvedtem, és most keresem a Fekete Gyöngy-öt! Kérem segítsenek! Jack Sparrow. Mondom neeehh ilyen már nincs :'D Kb ennyi biggrin D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2012 1:00 pm
Ma az Origón keresztül megnéztem a Men in Black 3 második, hosszabb előzetesét. Aztán a Youtube-onb megnéztem az angolt. Itt az angol, akit érdekel smile http://www.youtube.com/watch?v=aoyV49FfjOUÉs itt a magyar, ha valaki azt szeretné jobban: Origo-s cikkAz még (esetleg) oké, hogy a magyarban nem teljesen fordítanak szó szerint mondjuk a szótagszám miatt, pl. az elején "May I have your attention please helyett Széles mosolyt kérek van a magyarban, de valamiért kivágtak két rövidebb részt is a magyar verzióból, talán mert pindurkát vulgáris vagy nem tudom. De ezektől eltekintve jó lett az előzetes szerintem, várom már a filmet smile (Május 25-én lesz bemutatva nálunk is) Cryene: én a neten láttam hasonló hajléktalanokról képeket pl egy olyanról, aki Darth Vadernek volt öltözve xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2012 4:10 pm
Ma az történt, hogy sikerült elkapnom egy Solrock-ot! Elég ritka jószág, és bár csak 21-es szintű volt, simán el tudtam verni Flannery fél csapatát, annak dacára, hogy az ő szörnyei tíz szinttel feljebb voltak! Szerelmes vagyok! Úgyhogy, sikeresen megszereztem tőle a Heat Badge-t. smile Ahh... Miért nem abba a világba születtem... Egy magamfajta manipulatív szemétláda, akit marha jó taktikai érzékkel áldott meg a sors sokra vihette volna. Talán még terem vezető is lehettem volna... Vagy Elit Four tag... És igen, ** éves vagyok és ugyan úgy szeretem ennyire idősen a Pokémon-t, mint 12 évesen!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2012 9:32 pm
Ma az történt, hogy.... MI A JÓ ÉG VAN A FACEBOOKKAL?????? T-\ Nem mintha az életem múlna rajta, csak hát több ezer képem van fennt, és ezekből sok már nincs rajta a gépemen se, mert 8k-szor újra lett telepítve :T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2012 10:57 pm
CryeneStrifeShiroi Ma az történt, hogy.... MI A JÓ ÉG VAN A FACEBOOKKAL?????? T- Nem mintha az életem múlna rajta, csak hát több ezer képem van fennt, és ezekből sok már nincs rajta a gépemen se, mert 8k-szor újra lett telepítve :T Én is most nézem, hogy mivan O_o Index cikk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|