|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 12:51 pm
Szavazzunk! Mindenki mondja, kivel beszélne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 12:53 pm
Shawnra szavazok, de meghajlok a többség akarata előtt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 12:56 pm
Nekem tök mindegy, felőlem beszélhetünk Shawnnal is, csak szerintem felesleges.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 12:58 pm
nem iagzán tudok bárki mellett állást foglalni, szal tőlem lehet shawn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 1:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 1:09 pm
miért vigyorogsz?? gonk ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 1:50 pm
Én is Shawn-ra szavaznék bár csak mert a töbség így kívánja. És szerintem Adriana nem tud semmit. Hülye szőke az egyetlen személy aki nem nyerne Harold halálán. Max azért ölte meg mert nem vette el feleségül.... Amúgy meg még meg kérdeztem volna Wilfredtől, hogy mi lett volna eredetileg Herold programja 19.-én.... Lehet hogy ez lényeges...Aztán a gyerekek mennyi idősek pontosan? 15-20? Mert ez valahogy nem derül ki... Aztán a sztoriból csak a komornyik lány és Helen nem voltak jelen. Így ha logikusan nézzük, kettőjük közül lehet a gyilkos. De Helennek több oka lenne rá, hisz ha meghal Shawn. Akkor a lánya örökli a cég vezetését. Egyedül Megan(???) múltjáról nem tudunk semmit. Ki tudja lehet hogy Harold egyik szeretőjének a lánya akkár....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 2:01 pm
szerintem nem Adriana volt a célpont, Megan és Adriana nem tudhatnak sokat, Helen még kevésbé lenne segítőkész mint Wilfred volt, Rachel sokat tud a ügyletekről és egész okos, ő hasznos lehet, Anne kevesebbet tud de segítőkészebbnek néz ki, David és Geoff szerintem még ráérnek, Laura is egyenlőre érdektelen, Shawn nehéz eset mert ő a célpont de szerintem vele nem megyünk olyan sokra, de beszélhetünk vele
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 7:41 pm
Szerintem Megan múltja az ami segíthet most nekünk, vagy helen. Shawn csak egy báb, akit lökdösnek össze vissza, nem tud semmit, ami fontos lenne.
Döntsetek ti, kit akartok kikérdezni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 23, 2008 4:16 am
Na jó, gyedül én vagyok határozott, hogy kivel szeretnék beszélni ezért kérek mindenkit, aki bizonytalan, mondjon egy nevet. Ha legalább 5 ember mond valakit, akkor ő lesz. Ellenkező esetben automatikusan Shawn lesz. heart (Szerintem Rachel úgy tud hazudni, mint a vízfolyás. razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 23, 2008 6:44 am
Megan, még ha meg is öl "valaki" a következő epizódban.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 23, 2008 8:37 am
megan elég csendes... viszont shawn törött karja téleg engem is izgat.... én shawnra szavazok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 23, 2008 11:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 23, 2008 11:29 am
Na jó legyen Shawn. (Nem mintha nem örülnék neki. razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|