|
|
|
|
Posted: Mon May 30, 2005 11:21 am
wrrrrr co zrobic gdy wiadomosc zamiast w sentbox'ie laduje w outbox'ie? ><" jak robie delete message to niby sie orzenosi do sent'a ale sa wiadomosci widmo >< (ale nie zawsze)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 31, 2005 3:11 am
Setsuna Dragonclaw wrrrrr co zrobic gdy wiadomosc zamiast w sentbox'ie laduje w outbox'ie? ><" jak robie delete message to niby sie orzenosi do sent'a ale sa wiadomosci widmo >< (ale nie zawsze) zglosic to adminom na Q&A........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 31, 2005 3:12 am
Setsuna Dragonclaw wrrrrr co zrobic gdy wiadomosc zamiast w sentbox'ie laduje w outbox'ie? ><" jak robie delete message to niby sie orzenosi do sent'a ale sa wiadomosci widmo >< (ale nie zawsze) moze wyjasnie pojecia: sentbox- wiadomosc zostala wyslana i odebrana przez adresata outbox- wiadomosc zostala wyslana, ale adresat jeszcze jej nie odebral (bo np. nie jest zalogowany) Na tym etapie mozna ja jeszcze edytowac lub anulowac. Jezeli wiadomosc zamiast od razu w sentbox laduje w outboxie to wystarczy tylko troche poczekac az adresat ja odbierze, wiadomo ze nikt nie siedzi na gai 24h na dobe wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 31, 2005 3:31 am
Omega Sun Setsuna Dragonclaw wrrrrr co zrobic gdy wiadomosc zamiast w sentbox'ie laduje w outbox'ie? ><" jak robie delete message to niby sie orzenosi do sent'a ale sa wiadomosci widmo >< (ale nie zawsze) moze wyjasnie pojecia: sentbox- wiadomosc zostala wyslana i odebrana przez adresata outbox- wiadomosc zostala wyslana, ale adresat jeszcze jej nie odebral (bo np. nie jest zalogowany) Na tym etapie mozna ja jeszcze edytowac lub anulowac. Jezeli wiadomosc zamiast od razu w sentbox laduje w outboxie to wystarczy tylko troche poczekac az adresat ja odbierze, wiadomo ze nikt nie siedzi na gai 24h na dobe wink oz cholerka noe..... nie wiedzialem ze tak to dziala...... zwykle w outboxie laduja jeszcze nie wyslane mejle....... hmmm..... ninja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 31, 2005 3:36 am
opcy oz cholerka noe..... nie wiedzialem ze tak to dziala...... zwykle w outboxie laduja jeszcze nie wyslane mejle....... hmmm..... ninja mrgreen z moich obserwacji wynika, ze ten system dziala tak jak napisalam, ale moge nie miec racji blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 4:33 am
nasz przewodnik zostal zauwazony przez modow gaiowych LINK mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 4:48 am
Ogloszenie: Uzytkownik Flippyman oferuje goldy w zamian za tlumaczenia maili z angielskiego na polski i z polskiego na angielski. Obecnie wspolpracuje on z dwoma osobami z naszej gildii jednak potrzebuje wiekszej ilosci tlumaczen a tym samym wiecej osob chetnych do wspolpracy. Jezeli jestescie zainteresowani po prostu wyslijcie mu PM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 8:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 8:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 11:02 am
Buuuuuuuu Nie dolicza mi sie kasa za Polle crying ... Co jest???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 11:14 am
5er4phin3 Buuuuuuuu Nie dolicza mi sie kasa za Polle crying ... Co jest??? w ogole? czy po prostu mniej? bo jak sie w miedzyczasie nie postuje to ilosc zdobytych goldow za polla maleje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 4:06 am
5er4phin3 Buuuuuuuu Nie dolicza mi sie kasa za Polle crying ... Co jest??? może po prostu za szybko głosujesz w kolejnych, trzeba chwileczkę poczekać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 9:50 am
opcy 5er4phin3 Buuuuuuuu Nie dolicza mi sie kasa za Polle crying ... Co jest??? w ogole? czy po prostu mniej? bo jak sie w miedzyczasie nie postuje to ilosc zdobytych goldow za polla maleje Ya`lla może po prostu za szybko gÅ‚osujesz w kolejnych, trzeba chwileczkÄ™ poczekać No właśnie wogole przez 5 czy 6 polli wogole mi sie nie doliczyło... a odstepy robie po ok 2-3 min....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 9:39 am
5er4phin3 opcy 5er4phin3 Buuuuuuuu Nie dolicza mi sie kasa za Polle crying ... Co jest??? w ogole? czy po prostu mniej? bo jak sie w miedzyczasie nie postuje to ilosc zdobytych goldow za polla maleje Ya`lla może po prostu za szybko gÅ‚osujesz w kolejnych, trzeba chwileczkÄ™ poczekać No właśnie wogole przez 5 czy 6 polli wogole mi sie nie doliczyło... a odstepy robie po ok 2-3 min.... No dobra... mineły dwa dni... ami sie nadal kasa za polle nie dolicza... wogole... crying nie wiem co jest grane... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 12:16 pm
Dosateum inf ze moja sygnaturka zostaua wyłączona (your sinature is disabled") zmieniuem na mniejsza ale nadal nic nie widac... podejzewam ze admini cos mi zmineili i musza sami zdjac "blokade" dobrze myśle??? i do ktorych sie zwrocic ak cos???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|