|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 1:07 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 1:44 pm
Vykk u meni mam blokowane porty i niezaleznie od programu mam transfer ok 2kB/s max a zdarza sie w wiekszosci ze spada do 0k5B/s To u mnie jest ciekawiej bo mam złącze na 350kb/s czy jakoś tak a te programy czasami zmniejszają do 19kb/s a czasami latają od 0kb do 800kb/s
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 1:25 am
a ja bede chrno ogladac jak wroce z woodzia... mniam, chrno, moje demoniątko śłodkie... 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 06, 2005 6:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 06, 2005 3:23 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 12:21 am
Na niektorych konwentach wyswietlaja aktorski film GTO - polecam, ale nie spodziewajcie sie blond fryzu crying niestety, ale film calkiem niezly (tylko aktor za przystojny na Onizuke blaugh blaugh blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 4:39 am
Tu sie z Zebra Zgadzam.... bez 2 zdan razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 3:12 am
i tu, Ayah, wychodzi kto ma ZAWSZE racje!!!!!!!!!!!!!!! buahahahahah sama lubie Naruto, Full Metal Alchemist heart , GItS'a, GTO, Hellsing, Weiss Kreuz (moja stara milość, jeszcze nie zardzewiala) i szukam kogos kto wie skad mozna wytrzasnac kinowke Alchemista heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 1:50 pm
ZebraDeath i tu, Ayah, wychodzi kto ma ZAWSZE racje!!!!!!!!!!!!!!! buahahahahah sama lubie Naruto, Full Metal Alchemist heart , GItS'a, GTO, Hellsing, Weiss Kreuz (moja stara milość, jeszcze nie zardzewiala) i szukam kogos kto wie skad mozna wytrzasnac kinowke Alchemista heart heart o kinowce FMA nie slyszalem ale za to juz za 2 tygodnie obejrze sopbie kinowke naruciaka i jesli dobrze pojdize to Advent Children twisted rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 1:01 am
Vykk ZebraDeath i tu, Ayah, wychodzi kto ma ZAWSZE racje!!!!!!!!!!!!!!! buahahahahah sama lubie Naruto, Full Metal Alchemist heart , GItS'a, GTO, Hellsing, Weiss Kreuz (moja stara milość, jeszcze nie zardzewiala) i szukam kogos kto wie skad mozna wytrzasnac kinowke Alchemista heart heart o kinowce FMA nie slyszalem ale za to juz za 2 tygodnie obejrze sopbie kinowke naruciaka i jesli dobrze pojdize to Advent Children twisted rofl mrgreen taa 3nodding blaugh nie ma to jak Konwencik blaugh a ja mam jeszcze wejsciowke na miendzynarodowe dni komiksu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 4:19 am
Samurai Champloo rules. rules, rules, rules. ruuuules.
mrgreen
obejrzalam tego 21 epkow, kiedys tam zdobede reszte (wszystkich jest 26). powiem tylko, ze wypasienczo polaczono w tym anime czasy 19-wiecznej Japonii i hip hop w tle w wykonaniu Inujabes, no mistrzostwo swiata po prostu xd rofl mrgreen
obecnie ogladam Speed Grapher, rowniez polecam, bardzo ciekawe anime, raczej meskie niz babskie: strzelanie, kryminal itp. polaczone z fantasy, naprawde swietne pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 3:14 am
Vykk ZebraDeath i tu, Ayah, wychodzi kto ma ZAWSZE racje!!!!!!!!!!!!!!! buahahahahah sama lubie Naruto, Full Metal Alchemist heart , GItS'a, GTO, Hellsing, Weiss Kreuz (moja stara milość, jeszcze nie zardzewiala) i szukam kogos kto wie skad mozna wytrzasnac kinowke Alchemista heart heart o kinowce FMA nie slyszalem ale za to juz za 2 tygodnie obejrze sopbie kinowke naruciaka i jesli dobrze pojdize to Advent Children twisted rofl mrgreen ja tez chce Adwencika ziobaaaaaaczyc.... cry cry cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 8:33 am
Kto ma Final Fantasy Advent Children !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Od kogo moge sciagnac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 12:37 pm
Vykk juz za 2 tygodnie obejrze sopbie kinowke naruciaka kinowka naruciaka jesdt podla........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 12:50 pm
opcy Vykk juz za 2 tygodnie obejrze sopbie kinowke naruciaka kinowka naruciaka jesdt podla........ ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii...przekonam sie sam w sobote pewnie ok 24 blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|