|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 8:38 am
Falcone Ntsumi_Aya Falcone Ntsumi_Aya tesh kce mniec chlopaka.....:/ crying crying crying crying echu echu *pokasluje po czym nie bianski blask wylania sie za plecow falcona * wiesz ja jestem wolny wink *blask zniknol* kurcze latarka zgasla NIE ciebie razz a i POWRUCIŁAM *staje w konicie a nad nim unosi sie czarna chura * Nikt mnie nie kocha gonk ................. WEŹ SIĘ!! JAK MNIE OSTSTNIM RAZEM Z BUTA POTRAKTOWAŁEŚ!!!!!!!!!!ZOBACZ SOBIE NA 1982 CZY NA KTÓRĄŚ JAK TY I TOOLEK MNIE KOPALIŚCIE TOOLEK ZA TO ZAPŁACIŁ ŚMIERCIĄ ALE TY ZOBACZYSZ JESZCZE!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 8:39 am
NIE DAM SIĘ TAK!!!!!!!*bierze kija i wali nim w głowę Flacona*SWINIO SWINO PROSIE DUPEK WRRRRRRRRRRRrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 8:39 am
Falcone Ntsumi_Aya Falcone Ntsumi_Aya tesh kce mniec chlopaka.....:/ crying crying crying crying echu echu *pokasluje po czym nie bianski blask wylania sie za plecow falcona * wiesz ja jestem wolny wink *blask zniknol* kurcze latarka zgasla NIE ciebie razz a i POWRUCIŁAM *staje w konicie a nad nim unosi sie czarna chura * Nikt mnie nie kocha gonk ................. Wiesz Falcone w jednym anime byl gos ktury muwil "nikt mnie niekocha nikt mnie nielubi i mam niedo**** muzgowy"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 8:40 am
Danii Kagenoyami Danii co wy ludzie mam cos na twarzy rze mnie niezauwarzacie Jakbys miala cos na twarzy, to dopiero by sie czepiali razz czepiali by mnie pochloneli Firaga i powszystkim Wiesz jak ktoś się boi robali i do tego widzi jednego na twarzy koleżanki to jakiej ty się reakcji spodziewasz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 8:40 am
Danii Falcone Ntsumi_Aya Falcone Ntsumi_Aya tesh kce mniec chlopaka.....:/ crying crying crying crying echu echu *pokasluje po czym nie bianski blask wylania sie za plecow falcona * wiesz ja jestem wolny wink *blask zniknol* kurcze latarka zgasla NIE ciebie razz a i POWRUCIŁAM *staje w konicie a nad nim unosi sie czarna chura * Nikt mnie nie kocha gonk ................. Wiesz Falcone w jednym anime byl gos ktury muwil "nikt mnie niekocha nikt mnie nielubi i mam niedo**** muzgowy" to doskonale do niego pasuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 8:41 am
dark wampirek Danii Kagenoyami Danii co wy ludzie mam cos na twarzy rze mnie niezauwarzacie Jakbys miala cos na twarzy, to dopiero by sie czepiali razz czepiali by mnie pochloneli Firaga i powszystkim Wiesz jak ktoś się boi robali i do tego widzi jednego na twarzy koleżanki to jakiej ty się reakcji spodziewasz?? uciekać lub ..... WALIĆ KIJEM razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 8:42 am
dark wampirek Danii Kagenoyami Danii co wy ludzie mam cos na twarzy rze mnie niezauwarzacie Jakbys miala cos na twarzy, to dopiero by sie czepiali razz czepiali by mnie pochloneli Firaga i powszystkim Wiesz jak ktoś się boi robali i do tego widzi jednego na twarzy koleżanki to jakiej ty się reakcji spodziewasz?? A no napszyklat nagle leconcego niezidentyfikowanego kszesla levitujoncego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
emmm.... cześć...? kope lat mnie tu nie było stare ciekawe czy ktuś mnie pamięta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya dark wampirek Danii Kagenoyami Danii co wy ludzie mam cos na twarzy rze mnie niezauwarzacie Jakbys miala cos na twarzy, to dopiero by sie czepiali razz czepiali by mnie pochloneli Firaga i powszystkim Wiesz jak ktoś się boi robali i do tego widzi jednego na twarzy koleżanki to jakiej ty się reakcji spodziewasz?? uciekać lub ..... WALIĆ KIJEM razz Wal!! Wal!! Ja sobie popatrzę ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 8:44 am
OMG!!!! OMG!!! OMG !!!! MÓJ BOŻE!!!!!!!!!!!!! MAM PING GIFTA AAAAAAAAAAAA CIESZE SIĘ@!!!!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek Ntsumi_Aya dark wampirek Danii Kagenoyami Danii co wy ludzie mam cos na twarzy rze mnie niezauwarzacie Jakbys miala cos na twarzy, to dopiero by sie czepiali razz czepiali by mnie pochloneli Firaga i powszystkim Wiesz jak ktoś się boi robali i do tego widzi jednego na twarzy koleżanki to jakiej ty się reakcji spodziewasz?? uciekać lub ..... WALIĆ KIJEM razz Wal!! Wal!! Ja sobie popatrzę ^^ wiesz ja preferuje bardziej wyrafinowane metody łopatom w łep do piachu i po kłopocie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kurza stopa....... ^^ co u was słychać? [jejq stęskniłam się whee ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 8:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 8:46 am
Piiiiiiiiiiiiiiiiiii biggrin Kofanie ty moje :******************* że tak powiem : CMOK XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|