|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 04, 2008 1:41 pm
Sziasztok! Egyetértek kittus-szal, én is egyszerű lélek volnék..........persze kibővíteném az én menüsorommal: - előétel: paradicsomleves, vagy gulyásleves, vagy lebbencsleves - főétel: sült csirkecomb, hajába sült krumplival és vöröskáposztával, vagy lerakott káposzta jó tejfölösen - desszert: nálam nr.1 a madártej, de palacsinta se rossz bár így sem részleteztem ki a kedvenceimet..................... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 04, 2008 2:13 pm
Csokicsepp Sziasztok! Egyetértek kittus-szal, én is egyszerű lélek volnék..........persze kibővíteném az én menüsorommal: - előétel: paradicsomleves, vagy gulyásleves, vagy lebbencsleves - főétel: sült csirkecomb, hajába sült krumplival és vöröskáposztával, vagy lerakott káposzta jó tejfölösen - desszert: nálam nr.1 a madártej, de palacsinta se rossz bár így sem részleteztem ki a kedvenceimet..................... xp a paradicsomlevest nem szeretem de minden más jöhet biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 10, 2008 5:40 am
Áhh!!! scream A paradicsomleves a legjobb! Imádom a paradicsomot! Illetve... feldolgozva, minden formáját szeretem, megáért a paradicsomért, viszont, nem vagyok oda. Ez érdekes. Így vagyok a májjal is. Illetve, ott pont fordítva. Majdnem minden formáját utálom. De, a konzerv májkrémeket és a májpástétomot nagyon szeretem.
Amúgy, ami menü, a tegnapi maradék. Virslis tészta. Ha érdekel, a receptért küldjetek PM-et. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 10, 2008 6:45 am
Egreslét iszok! mrgreen (Több mint 10 éve nem volt szerencsém hozzá. *meghatódott mosoly*) @Malreni: Imádom a paradicsomot. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 11, 2008 2:56 am
mivel még mindig paradicsomszedőként dolgozok kezdem megútálni a paradicsomot.... a 40°ban kicsit gázos h az üvegházban meg fóliában min 60°van de am megeszem , de csak nyersen még a ketchupért sem vok naon oda... evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 11, 2008 8:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 12, 2008 4:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 12, 2008 10:59 am
19 órakor ebédelni a legjobb xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 13, 2008 11:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 13, 2008 12:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 13, 2008 1:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 13, 2008 2:07 pm
a piskóta jó eledel..... *lálálálálálá*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Mon Jul 14, 2008 3:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 14, 2008 3:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 14, 2008 3:36 am
Reggeli: bundáskenyér fokhagymával és Nesquik kakaó... blaugh Lassan ebédelni is kéne... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|