Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Kacik kinomanow i koneserow filmowych Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 28 29 30 31 32 33 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Elara

PostPosted: Sat Jul 02, 2005 10:25 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Mon Jul 04, 2005 1:50 am

aaa...to jeszcze premiery nawet nie bylo sweatdrop dziwne, ze wiekszosc ludzi, ktorzy pragna na to isc sa dziewczyny..dla mnie Cruise nie jest az tak zachwycajacy.. xp a na Wojne Swiatow i tak pojde, gdyz zostalo to juz dawno ustalone odgornie przez starszyzne naszej paczki xd

SangekiNoYoru

Neilameane

PostPosted: Mon Jul 04, 2005 5:02 am

FeaRan
aaa...to jeszcze premiery nawet nie bylo sweatdrop dziwne, ze wiekszosc ludzi, ktorzy pragna na to isc sa dziewczyny..dla mnie Cruise nie jest az tak zachwycajacy.. xp a na Wojne Swiatow i tak pojde, gdyz zostalo to juz dawno ustalone odgornie przez starszyzne naszej paczki xd

Ja tam za Cruise'm nie przepadam, ale w zwiastunie zaciekawil mnie kawalek fabuly, wiec moze bedzie co ogladac. Ale podczas tych wakacji jeszcze jakas trylogia horrorow bedzie leciec ^^ Na te filmy koniecznie musze pojsc ^^
PostPosted: Mon Jul 04, 2005 12:06 pm

Neilameane
FeaRan

Ja tam za Cruise'm nie przepadam, ale w zwiastunie zaciekawil mnie kawalek fabuly, wiec moze bedzie co ogladac. Ale podczas tych wakacji jeszcze jakas trylogia horrorow bedzie leciec ^^ Na te filmy koniecznie musze pojsc ^^
o nie..dosc horrorow, obejrzalam The Ring 2, choc mowia, ze nie jest taki straszny..nie wiem, czemu tak mowia eek potem jeszcze noc filmowa z R-Point, tez horror, miyaviii powiedziala, ze zmulony byl, nie rozumiem jej..tak wiec..powodzenia Neilameane, przyjemnego kinowania sie xp

SangekiNoYoru

Elara

PostPosted: Mon Jul 04, 2005 3:49 pm

PostPosted: Tue Jul 05, 2005 5:26 am

SangekiNoYoru

Elara

PostPosted: Tue Jul 05, 2005 10:06 pm

PostPosted: Wed Jul 06, 2005 1:58 am

SangekiNoYoru

Raticiel

PostPosted: Thu Jul 07, 2005 7:54 am

PostPosted: Thu Jul 07, 2005 9:25 am

Vykk

SangekiNoYoru

PostPosted: Fri Jul 08, 2005 1:37 am

PostPosted: Fri Jul 08, 2005 1:49 am

Elara

Elara

PostPosted: Fri Jul 08, 2005 1:50 am

PostPosted: Mon Jul 11, 2005 1:14 am

Raticiel

Vykk

PostPosted: Mon Jul 11, 2005 8:33 am

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 28 29 30 31 32 33 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games