|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 3:11 am
4yk4 powiedzmy sobie prawdę... chyba wszystko jest lepsze od Tokio Fotel... koniec TH = koniec obłudnego imoł... :/ TO sobie poczytajcie... ZAŁAMKA! AAAaaaa! De'Bill na jednej z fotek załamka! Aaaaa...! heh ten idiota i EMO.... trochę pasujące jak tak się przyjrzeć xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 5:46 am
suicunka 4yk4 powiedzmy sobie prawdę... chyba wszystko jest lepsze od Tokio Fotel... koniec TH = koniec obłudnego imoł... :/ TO sobie poczytajcie... ZAŁAMKA! AAAaaaa! De'Bill na jednej z fotek załamka! Aaaaa...! heh ten idiota i EMO.... trochę pasujące jak tak się przyjrzeć xD Żem się zdziwiła... phi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 6:41 am
Yajo Weźcie się odwalcie od disco polo, każdy z Was tego słuchał pałki jedne i na pewno jeszcze pamięta mnóstwo textów i by zawył po kilku piwkach jakby to puścili. No pewnie, ze sluchalem disco polo, bo skad bym teraz wiedzial, ze jest do kitu xp Wiadomo na masowych imprezach disco polo sie sprawdza, ale powiedzmy sobie szczerze, ze to nie jest najambitniejsza muzyka i wraz z dostepnoscia nowych rodzajow muzyki popularnosc tego gatunku spadla (choc i tak sprzedaz plyt np. takich "Boys'ow" jest wieksza od lansowanych przez telewizje w naszym kraju wokalistow i zespolow [naprawde mrgreen ] )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 11:02 am
Andareen tynek Andareen Daedhel a tak, było popularne, gdy do przedszkola chodziłam. Byłam jedynym dzieckiem w grupie, które na dźwięk pierwszych taktów discopolowych utworków wyło z wściekłości! twisted a teraz uwaga wszyscy, będę płakać: BUUUUUHUUUUUUHUUUU- CHLIP!co to do tysiąca oskubanych kurcząt ma oznaczać, ja się pytam? NO CO? 22. Rammstein (<-- te durnie mają wokalistę, który nie umi śpiewać = =) 127. AC/DC 133. Led Zeppelin 205. The Doors 233. Deep Purple no... no... no co to jest?! To miało być tak: 1. (tak, słownie JEDEN, JEDEN MIAŁO BYĆ!!!) Led Zeppelin2. (egzekwo) The Doors i AC/DC 3. reszta świata blaugh nie, to miało być: 1. Dir En GreyDEGa, jak już Ci kiedyś chyba wspominalam, nie lubie, ale mam sentyment do malego Kyo i chlopakow xp pare lat na nich poswiecilam^^ mały Kyo xDDDDDD. jak to brzmi. a czemu juz ich nie lubisz? w sumie to jakos rok temu, jak znajomi na zlocie w pokoju obok ogladali ich koncert, to strasznie mnie zaczela bolec glowa. zdziwilam sie, bo DEG mi nigdy nie przeszkadzal... i jak wrocilam do domu i ich wlaczylam... to DEAD X__x myslalam, ze mi leb rozwali totalnie xD' i tak zostalo do tej pory, oprocz paru piosenek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 4:52 am
tynek Andareen tynek Andareen Daedhel a tak, było popularne, gdy do przedszkola chodziłam. Byłam jedynym dzieckiem w grupie, które na dźwięk pierwszych taktów discopolowych utworków wyło z wściekłości! twisted a teraz uwaga wszyscy, będę płakać: BUUUUUHUUUUUUHUUUU- CHLIP!co to do tysiąca oskubanych kurcząt ma oznaczać, ja się pytam? NO CO? 22. Rammstein (<-- te durnie mają wokalistę, który nie umi śpiewać = =) 127. AC/DC 133. Led Zeppelin 205. The Doors 233. Deep Purple no... no... no co to jest?! To miało być tak: 1. (tak, słownie JEDEN, JEDEN MIAŁO BYĆ!!!) Led Zeppelin2. (egzekwo) The Doors i AC/DC 3. reszta świata blaugh nie, to miało być: 1. Dir En GreyDEGa, jak już Ci kiedyś chyba wspominalam, nie lubie, ale mam sentyment do malego Kyo i chlopakow xp pare lat na nich poswiecilam^^ mały Kyo xDDDDDD. jak to brzmi. a czemu juz ich nie lubisz? w sumie to jakos rok temu, jak znajomi na zlocie w pokoju obok ogladali ich koncert, to strasznie mnie zaczela bolec glowa. zdziwilam sie, bo DEG mi nigdy nie przeszkadzal... i jak wrocilam do domu i ich wlaczylam... to DEAD X__x myslalam, ze mi leb rozwali totalnie xD' i tak zostalo do tej pory, oprocz paru piosenek. też mi powód stare Deg to nie jest muzyka, która ma wpadać w ucho... A w teksty się nie zagłębiałaś? Szkoda bo wiele straciłaś. Ale to twój wybór, ja się wtrącać nie będę 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 10:36 am
ichabot Yajo Weźcie się odwalcie od disco polo, każdy z Was tego słuchał pałki jedne i na pewno jeszcze pamięta mnóstwo textów i by zawył po kilku piwkach jakby to puścili. No pewnie, ze sluchalem disco polo, bo skad bym teraz wiedzial, ze jest do kitu xp Wiadomo na masowych imprezach disco polo sie sprawdza, ale powiedzmy sobie szczerze, ze to nie jest najambitniejsza muzyka i wraz z dostepnoscia nowych rodzajow muzyki popularnosc tego gatunku spadla (choc i tak sprzedaz plyt np. takich "Boys'ow" jest wieksza od lansowanych przez telewizje w naszym kraju wokalistow i zespolow [naprawde mrgreen ] ) To, że coś nie jest zbyt popularne ani ambitne, nie znaczy, że jest do kitu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 10:45 am
Andareen Deg to nie jest muzyka, która ma wpadać w ucho... A w teksty się nie zagłębiałaś? Szkoda bo wiele straciłaś. Ale to twój wybór, ja się wtrącać nie będę 3nodding Ze tak sie wetne, na temat DeGa... Obecna tu do niedawna Charatka miala mi dostarczyc nieco nagran, ale ze wyjechala do USA w celach zarobkowych, niestety nie moze tego zrobic... Zapytuje zatem uprzejmie o tytuly najciekawszych/najlepszych/najbardziej znanych utworow tegoz zespolu. Sama sobie posciagam, a co! Trzeba sie doksztalcac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 10:53 am
tynek... KOCHAM CIĘ! crying Dzielnie udzieliłaś poparcia najprzewspanialszemu zespołowi wszechczasów!!! heart crying crying 4laugh *płacze i śmieje się naprzemian - regularna histeria odjechanej fanatyczki* domokun rofl
Yajo: a tia, a słyszałaś Mein Herz Brennt drugą wersję z płyty Amerika? Kurczaki, no co za dziadostwo... nie mówiąc już o entych remixach tytułowej piosenki... przez pewien czas słuchałam ich maniakalnie i na okrągło, ale ich nowsze płyty słabo mi podchodzą... ot, Benzine to taka w kratkę: połowa dobra, połowa to sztandarowe zapchajpłyty niebezpiecznie balansujące na granicy popu. stare gonk scream Starsze nagrania były ostrzejsze, a teraz... ONI MNIE ZWYCZAJNIE ZAWODZĄ! scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:07 am
Oni chyba nie są od tego, żeby Cie zadowalać rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:11 am
Yajo Oni chyba nie są od tego, żeby Cie zadowalać rolleyes na tym właśnie kasę zarabiają, więc owszem, SĄ! scream Powinni dalej robić dobrą muzykę, to chyba wspólne powołanie wszystkich muzyków, a nie wciskać ludziom szajs i jeszcze brać za to pieniądze. Cóż, na mnie już nie zarobią. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:17 am
Ojej... ja się tam nie przejmuje, nie znam starszych utworów ani nie kupuję... dla mnie niekupowanie jest jak piracenie - nie przeraza mnie moralnie fakt, ze ktos zarobi 15 mln rocznie zamiast 20 przez takich jak ja rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:21 am
Yajo Ojej... ja się tam nie przejmuje, nie znam starszych utworów ani nie kupuję... dla mnie niekupowanie jest jak piracenie - nie przeraza mnie moralnie fakt, ze ktos zarobi 15 mln rocznie zamiast 20 przez takich jak ja rolleyes hmmm? Niet? Nie znasz takich kawałków jak Rammstein, Du Hast Mich, Engel, Sehnsucht, Bück Dich, Asche Zu Asche...? Niet? .__.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:24 am
Az Engela znam rofl Moze te starsze tez, ale nie kojarzę... ja ich zaczęłam słuchac dopiero od (jest zła, ze zapomniała tytułu) teledysku o Śnieżce mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:30 am
Yajo Az Engela znam rofl Moze te starsze tez, ale nie kojarzę... ja ich zaczęłam słuchac dopiero od (jest zła, ze zapomniała tytułu) teledysku o Śnieżce mrgreen Rosenrot? To rzeczywiście niedawno. I właśnie tę płytę zjechałam ja z dumą. To jest tak: Dobre utwory: na zielonoBadziewne utwory: na czarno Na płycie w kolejności:Benzin Mann Gegen Mann Rosenrot SpringWo Bist Du Stirb Nicht Vor Mir (Don't Die Before I Do) Zerstören Hilf MirTe Quiero Puta! Feuer und Wasser - Buy: iTunes Music Store Ein Lied jak widać na załączonym obrazku, pogoda w kratkę. Nie można jednej płyty ze spokojem posłuchać, bo co rusz to wyskakują jakieś kwiatki, od których się niestrawności można nabawić... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 12:03 pm
Nie o tym, jak księdza spalili na stosie tylko o tym, że oni sie bawili w górników-krasnoludków a Śnieżka była ożby i mistress... O, "Sonne" to było, cholera, jak dawno, chyba jeszcze w gimku byłam mrgreen Było jeszcze "Links, Links" i tego... "Ich will".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|