Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply smietnik / archiwum
anty-swatka / reaktywacja // GLOSUJEMY! Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ktora para wg Ciebie jest najmniej dobrana:
1. Baranina i Degenerat
10%
 10%  [ 3 ]
2. Omega Sun i Kukus
26%
 26%  [ 8 ]
3. Omega Sun i Aidanna
6%
 6%  [ 2 ]
4. Omega Sun i Valter
16%
 16%  [ 5 ]
5. BeeWolf i Opcy
6%
 6%  [ 2 ]
6. Aidanna i Ozzwald
33%
 33%  [ 10 ]
Total Votes : 30

opcy

PostPosted: Mon Jul 23, 2007 5:58 am

e tam nie zgadzam sie z moja kandydatura,..

jabym z Beeczka mogl do konca swiata i jeden dzien dluzej..
PostPosted: Mon Jul 23, 2007 2:57 pm

opcy
e tam nie zgadzam sie z moja kandydatura,..

jabym z Beeczka mogl do konca swiata i jeden dzien dluzej..
ale wciąż w jednej pozycji?

Kukus

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Jul 25, 2007 5:09 am

Juz tylko 4 miejsca pozostaly w konkursie. Do puli dochodzi kolejny 1000g od anonimowych sponsorow tak wiec ciesze sie, ze konkurs cieszy sie coraz wiekszym zainteresowaniem. Nagroda wynosi juz 4000g, czekam na kolejne typy. Kto pierwszy ten lepszy.
PostPosted: Wed Jul 25, 2007 5:28 am

No i tutaj można już zamknąć, bo mamy wygranych. bo chyba nie znajdzie się bardziej niedobrana para niż Ozz i Oi-Dana-Dana. Oni za cholerę do siebie nie pasują i nie ma szans by nie wygrali. rolleyes

Uzasadnienie zglaszajacego
Ozz jest manipulowany całkowicie tak psychicznie jak fizycznie, nie byłoby w tym jego winy gdyby sam tego nie chciał. Publiczne obnoszenie sie z przejawami intymności są nieco spaczone o co nie podejrzewałbym Ozza. Tak więc zaczynam kampanie 'pomóż Ozziemu'
w tym miejscu należy zaznaczyć, że jest to manipulacja na marnym poziomie oparta głównie na szantażu emocjonalnym i niedojrzałości obojga zamieszanych.

Kukus

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Jul 25, 2007 9:31 am

Kukus
No i tutaj można już zamknąć, bo mamy wygranych. bo chyba nie znajdzie się bardziej niedobrana para niż Ozz i Oi-Dana-Dana. Oni za cholerę do siebie nie pasują i nie ma szans by nie wygrali. rolleyes

Uzasadnienie zglaszajacego
Ozz jest manipulowany całkowicie tak psychicznie jak fizycznie, nie byłoby w tym jego winy gdyby sam tego nie chciał. Publiczne obnoszenie sie z przejawami intymności są nieco spaczone o co nie podejrzewałbym Ozza. Tak więc zaczynam kampanie 'pomóż Ozziemu'
w tym miejscu należy zaznaczyć, że jest to manipulacja na marnym poziomie oparta głównie na szantażu emocjonalnym i niedojrzałości obojga zamieszanych.

csiiii ninja bo zniechecisz nastepnych zglaszajacych wink
PostPosted: Fri Jul 27, 2007 1:57 pm

ej ludzie, weźcie się ogarnijcie, przeciez nie musicie nic wplacac na ten konkurs, wystarczy troche pomyslec i wyslac swoje zgloszenie, co to za problem? czemu nie mozemy znalezc ludzi do zabawy?

EvilYuki
Crew

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sun Jul 29, 2007 1:45 pm

Jako iz juz chyba nikt sie nie zglosi, glosowanie rozpocznie sie jutro wieczorem. Wciaz mozna zglaszac pary smile

Nastepny konkurs bedzie dla odmiany na najbardziej pasujaca fikcyjna (ale rzeczywiste tez mozna zglaszac) pare.
PostPosted: Mon Jul 30, 2007 5:05 am

Omega Sun
Jako iz juz chyba nikt sie nie zglosi, glosowanie rozpocznie sie jutro wieczorem. Wciaz mozna zglaszac pary smile

Nastepny konkurs bedzie dla odmiany na najbardziej pasujaca fikcyjna (ale rzeczywiste tez mozna zglaszac) pare.
a może kolejny będzie konkurs na najzabawniejszą parę dla Opcego?

Kukus

opcy

PostPosted: Mon Jul 30, 2007 7:13 am

Kukus
Omega Sun

a może kolejny będzie konkurs na najzabawniejszą parę dla Opcego?
hep...
PostPosted: Mon Jul 30, 2007 3:05 pm

Praktycznie ostatnie zgloszenia, w ktorym jestem ja i Ozz powinno byc usuniete, poniewaz Ozzy nie jest czlonkiem POGG'a rolleyes Ale w zasadzie moze zostac. Z czystej ciekawosci chce zobaczyc ile glosow dostaniemy

Aidanna

Kukus

PostPosted: Mon Jul 30, 2007 4:01 pm

Aidanna
Praktycznie ostatnie zgloszenia, w ktorym jestem ja i Ozz powinno byc usuniete, poniewaz Ozzy nie jest czlonkiem POGG'a rolleyes Ale w zasadzie moze zostac. Z czystej ciekawosci chce zobaczyc ile glosow dostaniemy
w regulaminie nie ma nic o tym, że muszą osoby zgłoszone być członkami PoGG, a ponadto to chyba jest najpełniej umotywowane zgłoszenie, więc ma szanse zwyciężyć.
PostPosted: Tue Jul 31, 2007 1:02 am

Nie podoba mi się ten konkurs ninja A jeszcze bardziej nie podoba mi się że zostałem do niego zgłoszony stressed

degenerat

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Jul 31, 2007 2:35 am

Aidanna

Czlonkiem POGGa musi byc- jak juz Kukus wspomnial- tylko osoba, ktora zglasza pare (nie ma to jak umiejetnosc czytania tekstu ze zrozumieniem...).
PostPosted: Tue Jul 31, 2007 2:39 am

Omega Sun
Aidanna

Czlonkiem POGGa musi byc- jak juz Kukus wspomnial- tylko osoba, ktora zglasza pare (nie ma to jak umiejetnosc czytania tekstu ze zrozumieniem...).
''Chodzi o to, aby wymyslic kto z uczestnikow POGGa tworzylby najdziwniejsza i najbardziej niepasujaca pare''

Aidanna

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Jul 31, 2007 2:41 am

Aidanna
Omega Sun
Aidanna

''Chodzi o to, aby wymyslic kto z uczestnikow POGGa tworzylby najdziwniejsza i najbardziej niepasujaca pare''

Przeciez Ozzwald byl uzytkownikiem POGGa, nie jest powiedziane, ze maja to byc obecni czlonkowie gildii.
Reply
smietnik / archiwum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces