|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 5:24 am
Baranina ja mam z krawarkonu, jak telewizor chodzi to nie ma neta i na odwrót xp dawno, dawno temu tez taki mialam mrgreen Bogu chwala, ze wtedy nie bylam uzalezniona od Internetu a moj brat nie ogladal dzien w dzien wiadomosci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 8:42 am
Własnie mi sie przypomniało, ze ja tak dawno temu miałam z telefonem rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 8:27 am
Yajo Własnie mi sie przypomniało, ze ja tak dawno temu miałam z telefonem rolleyes tez badziew xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 1:26 pm
ale jako jedni z pierwszych mieliśmy internet w Polsce, bo tatusek miał hopla na punkcie nowości (i od razu 800 zeta rachunku rofl ) - ach ta antyczna cegła zwana komórką, ledwo sie toto pojawiło na rynku a juz było u nad w domku xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 11:33 am
oj, ja do tej pory mam walajace sie po domu pierwsze 'cegly' - ale internet mialam pozno, bo dopiero z 4 lata temu na stale w domu ;3 a kompa to mam chyba od narodzin biggrin mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 11:53 am
a ja mam neta dopiero od roku stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 12:44 pm
Ach, nowicjuszka mrgreen Ja pierwszego kompa miałam w 95, to było coś heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 11:16 am
niewazne ile masz neta, wazne ze juz jestes haker xD hm, ja mialam jeszcze starego Macintosha. Yajo, to było coś xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 4:54 am
Yajo to haker ninja ? A umiesz się włamać komuś na gadu i przechwycić jego hasło? (chcę zrobić brzydki kawał koledze, którego nie lubię blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 10:39 am
Ona se jaja robi i tyle ;p A po cholerę komu wtedy makintosz był potrzebny? ninja Az mi się przypomniała ta scena z "Forresta Gumpa" kiedy pułkownik pokazał mu papier ze swoimi udziałami w Apple Computer - "jakas firma sadownicza" rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|