|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 2:18 am
Valter ZebraDeath Valter ZebraDeath a ja jestem wybitnie zboczona crying crying muszę to kiedyś wykorzystać rofl tylko nie w RPGach, tylko nie w RPGach!!!! xd xd a co question chciała byś żebym wykorzystał to jakoś na live wink kchem... a to zależy w którym klanie jesteś... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 5:25 am
a ja sie spaliłam wczoraj na plaży i wyglądam jak raczek pomieszany z czekoladką...nie żebym miala na sobie filtr 45... biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 11:01 am
Valter Zimtca Valter a ja mam w kuchni słoik "gadających" kiszonych ogórków eek Czy to aby nie oznacza, ze powinny powedrowac do smietnika? whee nie ... dopiero wczoraj zaczeły sie kisić i tera powietrze z nich ucieka xd Moje nie "gadaja" podczas kiszenia mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 11:17 am
a ja jestem glodna i musze wracac z net-kafejki do domu a mi sie nie chce crying i tak sie juz spoznilam i opier mnie czeka...echhh jednak te 18+ do niczego nie upowaznia razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 12:38 pm
a mi się koszmarnie nudzi :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 12:40 pm
Hefajstion a mi się koszmarnie nudzi :/ to sie rozbierz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 12:42 pm
myślisz,że pomoże??^^ muszę w takim razie sprawdzić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 12:46 pm
Hefajstion myślisz,że pomoże??^^ muszę w takim razie sprawdzić jak jeszcze ciachniesz fotke i dasz na gaie to bankowo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 12:49 pm
aż tak to mi się chyba jeszcze nie nudzi :p i chyba nigdy nie będzie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 12:52 pm
Hefajstion aż tak to mi się chyba jeszcze nie nudzi :p i chyba nigdy nie będzie xp ...chyba... xd jak by byly problemy to ja zawsze..tak z dobrego serca pomoc moge mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 3:12 pm
Baranina Hefajstion aż tak to mi się chyba jeszcze nie nudzi :p i chyba nigdy nie będzie xp ...chyba... xd jak by byly problemy to ja zawsze..tak z dobrego serca pomoc moge mrgreen to jak tak bardzo chcesz pomagać to kup mi aparat ... to sie rozbiore nawet 2 razy rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 12:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2007 6:11 am
A ja sie szlajam po Warszawie biggrin Pierwszy raz tu jestem i calkiem zabawnie jest wink jak cos to zapraszam na Sluzew na jakis bezalkholowy rum domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2007 6:38 am