|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 6:23 am
Andareen o, Yajko, znasz Fantoma? no ja nie wiem jak sie emo zachowują, skoro znam tylko Fantoma, on jest jedynym przykładem emo dla mnie dramallama Nie znam, ale z Waszych opisów to on nie jest emo za bardzo x3 Jeszcze Tojo Motel jest emo dramallama Ach te ich głebokie, życiowe, dorosle i dojrzałe texty "świat jest okrutny, nikt mnie nie kocha, ide sobie wyrznąc z piersi moje mhroczne serduszko" - to jest emo, to jest mhroczne, to ma tendencje samobójcze, chocby sie rzucic pod pociag, moze wtedy kogos zainteresujemy dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 7:47 am
raz na jakiś czas można sobie pojęczeć na ból istnienia. i mozna nosić grzywki i czarne ciuchy, spoko. nawet eyeliner u kolesia już mną nie wstrząsa.
ale żeby robić z siebie seryjną ofiarę losu, która najchętniej stanęła by na środku rynku i do każdego wydzierała się, że jest samotna, nikt jej nie rozumie i dlatego się tnie.
to tchórzliwe. do życia trzeba podchodzić (nie, z entuzjazmem to za wiele powiedziane...) z jakimś szczątkowym optymizmem.
(wypiłam piwo i zaczynam filozować, sorry)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 9:43 am
Każdy ma problemy i sie tym martwi. ale to w ich wykonaniu jest przesada. ps. Jak ja piję to nie mogę znalesc literek na takiej duzej klawiaturze. zawsze cholery gdzies uciekaja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 10:07 am
ja jakos moge stare nawet po 3. stare nikt mnie nie rozumie! o ja biedna nieszczesliwa! :<<<< ojeojeojejojojojojojoj nikt mnie nie rozumie jestem taka samotna ide sie pociac emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 10:20 am
ja tez jakos znajduje litery na klawiaturze, ale w co one sie układają, to inna sprawa... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 11:36 am
shilian90 ja jakos moge stare nawet po 3. stare nikt mnie nie rozumie! o ja biedna nieszczesliwa! :<<<< ojeojeojejojojojojojoj nikt mnie nie rozumie jestem taka samotna ide sie pociac emo A wiesz w którą stronę się powinno ciąć? mrgreen http://img158.imageshack.us/img158/4746/beztytuumu8.pngChcialam sobie to kiedyś do sygnatury wciepnąć, ale jestem leniwa, beeeee emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 12:04 pm
shilian90 ja jakos moge stare nawet po 3. stare nikt mnie nie rozumie! o ja biedna nieszczesliwa! :<<<< ojeojeojejojojojojojoj nikt mnie nie rozumie jestem taka samotna ide sie pociac emo Tylko żyletka potrafi mnie zrozumieć. emo ... idę się pociąć. Ktoś chętny? Podzielmy się cierpieniem.
Jestem EMO? Tak bardzo chcę być EMO! Proszę, powiedźcie, że jestem EMOOO... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 12:07 pm
wicked que.en shilian90 ja jakos moge stare nawet po 3. stare nikt mnie nie rozumie! o ja biedna nieszczesliwa! :<<<< ojeojeojejojojojojojoj nikt mnie nie rozumie jestem taka samotna ide sie pociac emo Tylko żyletka potrafi mnie zrozumieć. emo ... idę się pociąć. Ktoś chętny? Podzielmy się cierpieniem.
Jestem EMO? Tak bardzo chcę być EMO! Proszę, powiedźcie, że jestem EMOOO... crying
jesteś EMO!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 12:12 pm
Co wyście sie tak tych EMO czepili? No może emo chłopcy są troche...dziewczęcy, ale to EMO burning_eyes Po raz pierwszy EMo faceci zastosowali eyeliner xD xD xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 12:55 pm
Eyeliner nie podnosi wartości człowieka i nie zmniejsza poziomu bycia denerwującym rolleyes looooooooooooool przeczytajcie sobie to -> http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Metalowcy wyłam ze smiechy przez cały text. Kto to pisał, ja nie mogę, genialne po prostu rofl rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 1:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 12:19 am
nie pytajcie, czego sie uwzięli na meo, trzeba miećzawsze kogoś, kogo się glanuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 1:49 am
Jukatan ja tez jakos znajduje litery na klawiaturze, ale w co one sie układają, to inna sprawa... rofl też racja. to takie SMUTNE. mam DOŁA emo emo emo Ale i tak nikt z was mnie NIE ROZUMIE!!!!!!! crying crying crying crying idę się pociąć szkłem z butelki po czarnym soku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 3:23 am
ZebraDeath Jukatan ja tez jakos znajduje litery na klawiaturze, ale w co one sie układają, to inna sprawa... rofl też racja. to takie SMUTNE. mam DOŁA emo emo emo Ale i tak nikt z was mnie NIE ROZUMIE!!!!!!! crying crying crying crying idę się pociąć szkłem z butelki po czarnym soku... TT tka myślę, że emo idealnie się nadjaądo bycia znienawidzonymi... nikt ic hnei lubi, bo są emo, więc oni mogą się dołować, młaaa, znaleźliśmy złoty środek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 3:26 am
Jukatan ZebraDeath Jukatan ja tez jakos znajduje litery na klawiaturze, ale w co one sie układają, to inna sprawa... rofl też racja. to takie SMUTNE. mam DOŁA emo emo emo Ale i tak nikt z was mnie NIE ROZUMIE!!!!!!! crying crying crying crying idę się pociąć szkłem z butelki po czarnym soku... TT tka myślę, że emo idealnie się nadjaądo bycia znienawidzonymi... nikt ic hnei lubi, bo są emo, więc oni mogą się dołować, młaaa, znaleźliśmy złoty środek. Popełńmy zatem zbiorowe samobójstwo! Bądźmy prawdziwymi EMO! emo emo *idzie po żyletkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|