Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Glupia blondynka Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Wygladasz...
  tragicznie
  tak samo
  a jak wygladalas wczesniej? XD
  pool whore :P
View Results

happy_goth_buf

PostPosted: Sat Jun 09, 2007 5:15 am

wicked que.en
Nie rozmawiajmy o Bogu, bo to naprawdę długi temat jest, a poza tym nie chce nikomu narzucać swoich przekonań. Wiara to każdego osobista sprawa i wg mnie nie warto o tym gadać, bo zaczniemy się kłócić. W sprawach religijnych zawsze tak jest xp

agreed 3nodding
chociaz czasem warto o tym dyskutowac. ale nie w takim miejscu i nie przez intenet.
PostPosted: Sat Jun 09, 2007 6:12 am

Kyoko Suomi
Zimtca
Hm, a o czym to swiadczy, gdy ktos farbuje wlosy na czarno? whee
ja mysle, ze jak sie przyciemnia wlosy, to mozg automatycznie tez razz i sie zostaje ciemnota.
wiec ogolnie ta sprawa z farbowaniem jest do dupy rofl nie wazne co zrobisz i tak zglupiejesz rofl

Oż, to by tlumaczylo moja glupote. A jednak nie jest wrodzona! rofl

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

PostPosted: Sat Jun 09, 2007 7:46 am

Zimtca
Kyoko Suomi
Zimtca
Hm, a o czym to swiadczy, gdy ktos farbuje wlosy na czarno? whee
ja mysle, ze jak sie przyciemnia wlosy, to mozg automatycznie tez razz i sie zostaje ciemnota.
wiec ogolnie ta sprawa z farbowaniem jest do dupy rofl nie wazne co zrobisz i tak zglupiejesz rofl

Oż, to by tlumaczylo moja glupote. A jednak nie jest wrodzona! rofl

moja to tez tlumaczy! rofl czlowiek rodzi sie madry.. dopiero pozniej glupieje razz
PostPosted: Sat Jun 09, 2007 11:10 am

wicked que.en
Nie rozmawiajmy o Bogu, bo to naprawdę długi temat jest, a poza tym nie chce nikomu narzucać swoich przekonań. Wiara to każdego osobista sprawa i wg mnie nie warto o tym gadać, bo zaczniemy się kłócić. W sprawach religijnych zawsze tak jest xp

nie mam zamiaru o tym rozmawiac, po prostu wyrazilam swoje, jakze skromne zdanie...
odrazu sie czepiaja, jak bym napisala, ze go kocham, to byloby ok stare

koniec tematu

_b_u_r_a_k_

pani psychol

PostPosted: Sat Jun 09, 2007 11:10 am

happy_goth_buf
wicked que.en

agreed 3nodding
chociaz czasem warto o tym dyskutowac. ale nie w takim miejscu i nie przez intenet.

Jak dobrze, że się ze mną zgadzasz. Większość ludzi myśli nieco inaczej... xp
PostPosted: Sat Jun 09, 2007 11:14 am

wicked que.en
_b_u_r_a_k_
Bog nie istnieje...a jezeli tak to raczej ma w dupie to jaki kto ma kolor wlosow stare

Jakaś ateistka?... Widać nie jestem sama.

prawie ateistka...

_b_u_r_a_k_

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Sat Jun 09, 2007 11:28 am

Jukatan
rofl

jeżeli Twoje IQ jest zalezne od koloru włosów, no to gratuluje rofl ciekawe jakie bedzie przy rozowych rolleyes a jakie przy niebieskich? o trwogo!
statystyki wskazuja ze jednak blondynki sa mniej inteligetne.
moj profesor od logiki to wykorzystal w dyskusji z moja przyjaciolka stressed ch**. nie powinien jej obrazac crying
PostPosted: Sat Jun 09, 2007 12:21 pm

Baranina
Jukatan
rofl

jeżeli Twoje IQ jest zalezne od koloru włosów, no to gratuluje rofl ciekawe jakie bedzie przy rozowych rolleyes a jakie przy niebieskich? o trwogo!
moj profesor od logiki to wykorzystal w dyskusji z moja przyjaciolka stressed ch**. nie powinien jej obrazac crying
no i wlasnie o to chodzi, ze przez takue statystyki mozna kogos obrazic.

Jukatan

Jukatan

PostPosted: Sat Jun 09, 2007 12:25 pm

shilian90
to z rozowym i wyzeraniem mozgu to byla aluzja do andareeny? z tego co widzialam w zdjeciach to ona miala pink wlosy xDD
wiem, ze miala rozowe, potem niebieskie, potem trzykolo... czterokolorowe wink ale to by tylko przykład.
PostPosted: Sat Jun 09, 2007 12:37 pm

Jukatan
Baranina
Jukatan
rofl

crying czy to ze jestem rudawa znaczy ze wredna? crying nie, jestem tylko kamisia crying

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Jukatan

PostPosted: Sat Jun 09, 2007 1:06 pm

Baranina
Jukatan
Baranina
Jukatan
rofl

crying czy to ze jestem rudawa znaczy ze wredna? crying nie, jestem tylko kamisia crying
ale ty jestes przeciez wredna crying a ja jestem blondynka i bywam glupia (vide, ze nie potrafie nauczyc sie obslugi kasy i terminala gonk )
PostPosted: Sat Jun 09, 2007 1:19 pm

Jukatan
ale ty jestes przeciez wredna crying a ja jestem blondynka i bywam glupia (vide, ze nie potrafie nauczyc sie obslugi kasy i terminala gonk )
nie jestem wredna ;/ wrecz przeciwnie. poprostu mnie nie znasz. albo mylis stwierdzenie wredna z wyalienowana.
nie jestes glupia, glupie moga byc twoje zachowania- i to tez podlega subiektywnej ocenie. Zasadniczo mało kto jest głupi. Ale to wg mnie.
fizjologia twierdzi nieco inaczej.
nie musisz wszytkiego umiec doskonale i to normalne ze sa rzeczy ktore sprawiaja ci klopot.
mi np sprawiaja klopot kontakty z autystykami, ludzmi ulomnymi i chorymi psychicznie. mimo ze wiele na ten temat wiem, wiem czego moge sie po nich spodziewac jak z nimi pracowac, to wszystko wiem w teorii praktyka sprawia mi trudnosci. no coz zawsze bylam lepszym teoretykiem. najwyzej wykladowca bede xp

wiec jak widzisz nie musisz sie na wszystkim znac i nikt cie za to winic nie ma prawa

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Jukatan

PostPosted: Sat Jun 09, 2007 1:33 pm

Baranina
nie jestem wredna ;/ wrecz przeciwnie. poprostu mnie nie znasz. albo mylis stwierdzenie wredna z wyalienowana.
nie jestes glupia, glupie moga byc twoje zachowania- i to tez podlega subiektywnej ocenie. Zasadniczo mało kto jest głupi. Ale to wg mnie.
nie musisz wszytkiego umiec doskonale i to normalne ze sa rzeczy ktore sprawiaja ci klopot.
mi np sprawiaja klopot kontakty z autystykami, ludzmi ulomnymi i chorymi psychicznie. mimo ze wiele na ten temat wiem, wiem czego moge sie po nich spodziewac jak z nimi pracowac, to wszystko wiem w teorii praktyka sprawia mi trudnosci. no coz zawsze bylam lepszym teoretykiem. najwyzej wykladowca bede xp

wiec jak widzisz nie musisz sie na wszystkim znac i nikt cie za to winic nie ma prawa
jesteś wredotą małą, masz rude włosy i bywasz niemiła, dla mnie to jest równoznaczne. Wyalienowany tez moze się dzielić, według mnie, na wrednego i miłego. No i wyalienowana? Daj spokój! Po czym to stwierdzasz? Wyealienowany to jest ktoś (w moim odczuciu, powtarzam, ja nie mam na ten temat wiedzy takiej jak Twoja) kto większość czasu spędza sam i nie potrafi znaleźć wspólnego języka z innymi ludźmi. Ty sobie całkiem dobrze radzisz, nawet jeżeli bywasz wulgarna, niemiła, czy szczera aż do bólu, znajdujesz sobie jakis popleczników, wyznawców, ale wrogów także. Dla mnie to jak najbardziej zdrowe relacje.

w takim razie mój brak ogłady w stosunku do terminala i kasy oraz ukłądania włosów jest jak najbardziej normalny, trochę mi ulżyło.

Może mało Cię znam, faktycznie, w takim razie zapraszam, pójdzmy kiedyś na piwo mrgreen
PostPosted: Sat Jun 09, 2007 1:47 pm

Jukatan
Baranina

jesteś wredotą małą, masz rude włosy i bywasz niemiła, dla mnie to jest równoznaczne. Wyalienowany tez moze się dzielić, według mnie, na wrednego i miłego. No i wyalienowana? Daj spokój! Po czym to stwierdzasz? Wyealienowany to jest ktoś (w moim odczuciu, powtarzam, ja nie mam na ten temat wiedzy takiej jak Twoja) kto większość czasu spędza sam i nie potrafi znaleźć wspólnego języka z innymi ludźmi. Ty sobie całkiem dobrze radzisz, nawet jeżeli bywasz wulgarna, niemiła, czy szczera aż do bólu, znajdujesz sobie jakis popleczników, wyznawców, ale wrogów także. Dla mnie to jak najbardziej zdrowe relacje.

w takim razie mój brak ogłady w stosunku do terminala i kasy oraz ukłądania włosów jest jak najbardziej normalny, trochę mi ulżyło.

Może mało Cię znam, faktycznie, w takim razie zapraszam, pójdzmy kiedyś na piwo mrgreen

Faktycznie, bardzo malo mnie znasz. To co na gai to inna sprawa a to co w realu to inna. na gai ludzie sa inaczej nastawieni do moich zachowan. w realu to nie przechodzi. a jesli nawet to na bardzo krotka mete. z reszta ja sie szybko ludzmi nudze.
alkoholu nie pijam. ale mineralka czy sokiem nie pogardze.
a szczerosc chyba nie jest w cenie. bo ostatnio zbyt duzo krzywdy nia wyrzadzilam, ale wydawalo mi sie ze mowiac pewne rzeczy prosto z mostu nikne kaca moralnego.
nie mila? nie jestem nie mila. poprostu traktuje cie bezosobowo. tak jak wiekszosc osob na gai. ktore sa jednymi z wielu z ktorymi gadam. zabawnym jest to ze nie patrze na niki. xp w chwili gdy ktos zmienia wyglad avatarka mam wrazenie ze to juz ktos inny i z kim innym gadam whee

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Jukatan

PostPosted: Sat Jun 09, 2007 1:55 pm

Baranina

Faktycznie, bardzo malo mnie znasz. To co na gai to inna sprawa a to co w realu to inna. na gai ludzie sa inaczej nastawieni do moich zachowan. w realu to nie przechodzi. a jesli nawet to na bardzo krotka mete. z reszta ja sie szybko ludzmi nudze.
alkoholu nie pijam. ale mineralka czy sokiem nie pogardze.
a szczerosc chyba nie jest w cenie. bo ostatnio zbyt duzo krzywdy nia wyrzadzilam, ale wydawalo mi sie ze mowiac pewne rzeczy prosto z mostu nikne kaca moralnego.
nie mila? nie jestem nie mila. poprostu traktuje cie bezosobowo. tak jak wiekszosc osob na gai. ktore sa jednymi z wielu z ktorymi gadam. zabawnym jest to ze nie patrze na niki. xp w chwili gdy ktos zmienia wyglad avatarka mam wrazenie ze to juz ktos inny i z kim innym gadam whee
a ja każdego znam z nicka, mam o nim jako-taki obraz, jako-takie wyobrażenie, szufladkują ich, potem w razie potrzeby wkładam ich do innych szufladek. Podlug koloru to robię między innymi wink ty jesteś fioletowa.

od kiedy alkoholu nie pijasz? nie bardziej jak pół roku temu coś przebąkiwałaś o piwie, a tu nagle taka zmiana...
szczerość jest dobra, ale ona, jak wszystko, musi mieć odpowiednie oparcie, baze, tak jak perfumy. Bazą jest dany zapach, a konkretne suplementy go wzbogacają. Tak i ze szczerością. Jak powiesz komuś "ale masz grubą dupę" to ta osoba może siępoczuć źle, ale jak napomkniesz subtelnie "przytyłaś nieco" to wywoła to mniej bolesne reakcje. Chociaż z resztą, nie wiem nawet, czy Tobie zależy na uczuciach ludzkich. Zależy? Nie mam pojęcia.
Naprawde nudzisz sie ludzmi? Masz sporo starych znajomych, oni tez Ci sie kiedys znudza? a rodzina?
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces