|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 3:14 am
happy_goth_buf hmmmm to mi zrodzilo pewien mroczny plan w mojej jakze pustej glowce... twisted pizza homemade + beczka Heineken = heart chyba wlasnie sprowadzilam kalamite na moj zoladek i watrobe. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 4:39 am
najlepsze pozywienie? bANAN +keczup+rodzynki. Smaczne i energetyzujace. cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 9:15 am
Lordofdragonss najlepsze pozywienie? bANAN +keczup+rodzynki. Smaczne i energetyzujace. cheese_whine BANAN Z KECZUPEM?!? fuuuuuuuj! juz rozumiem serek wiejski, bo to nawet dobre ale nie to...! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 9:15 am
wilkus happy_goth_buf hmmmm to mi zrodzilo pewien mroczny plan w mojej jakze pustej glowce... twisted pizza homemade + beczka Heineken = heart chyba wlasnie sprowadzilam kalamite na moj zoladek i watrobe. sweatdrop ja juz dzis ledwo zyje, ale trza ten mroczny plan jakos wykonac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 9:48 am
happy_goth_buf ja juz dzis ledwo zyje, ale trza ten mroczny plan jakos wykonac 3nodding widze, ze tez wcoraj mialas smiesznie rofl ahahaha, zrobilam te cholerne konto i wystawilam rysunek. jestem ze siebie dumna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 12:36 pm
wilkus happy_goth_buf ja juz dzis ledwo zyje, ale trza ten mroczny plan jakos wykonac 3nodding widze, ze tez wcoraj mialas smiesznie rofl ahahaha, zrobilam te cholerne konto i wystawilam rysunek. jestem ze siebie dumna xd a wlasnie, musze przyznac, ze jestem pod ogromnym wrazeniem! rysunek jest super! 4laugh to umowmy sie jakos czy cos...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 2:59 pm
happy_goth_buf a wlasnie, musze przyznac, ze jestem pod ogromnym wrazeniem! rysunek jest super! 4laugh to umowmy sie jakos czy cos... daj spokoj... siedzialam nad nim kilka ladnych godzin, a na koncu moja mama powiedziala, ze to Jarek. myslalam, ze w histerie wpadne. to mow, kiedy Ci pasoje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 3:42 am
wilkus happy_goth_buf ja juz dzis ledwo zyje, ale trza ten mroczny plan jakos wykonac 3nodding widze, ze tez wcoraj mialas smiesznie rofl ahahaha, zrobilam te cholerne konto i wystawilam rysunek. jestem ze siebie dumna xd "Trombocyt cie obserwuje"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|