|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 6:44 am
Andareen Yajo Andareen ja jestem jednym, wielkim chodzacym goldem dramallama . ale nie chce, oddaj tym, co nie umieja zarabiac mrgreen nie wiem czemu, ale ubodło to moje serduszko... emo Nie mam smykałki do interesów i nie lubiem za bardzo ludzi szukac, dupa, co ja tu robię? dramallama nie wiem dramallama . jak ja juz ludzi prosze, to o niepotrzebne im tanie itemy, chetnie sie tego pozbywaja, a ja sprzedaje i mi kaska wpada wink dlatego ja nie mam nic przeciwko temu, ze dostaję tanie itemy, lol dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 6:46 am
Jukatan ona ma doła a wy tylko "daj mi goldy, daj". Chodź Shili, narysuję Ci zaraz Urielka, czekaj. dól jak każdy inny, w końcu sie zasypie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 7:28 am
a ja kocham goldy bardziej lol mi sa potrzebne bardziej, chce je bardziej !!! aaa! ja chce goldy!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 9:38 am
ja bym powiedziała, ze to juz jest schizofrenia goldowa rolleyes dupa, topic jest juz nieaktualny mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 12:05 pm
Yajo ja bym powiedziała, ze to juz jest schizofrenia goldowa rolleyes dupa, topic jest juz nieaktualny mrgreen i jak bylo? ktorego wzielas? ile chcial zaplaty? XDDDD i przyprowadzilas jakiegos dla mnie? xD 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 6:15 am
Ah, shili, było wspaniale. Taki sliczny mi się trafił, wysoki, bruten, kocie uszka do macania, he he... Dobrze mu było w tej bieliźnie, co podpiepszyłam ze sex-shopu jakis czas temu, rózowa koronkowa. Lol, ale slaby byl, ino kilka godzinek wytrzymał... Nie oddałam go z powrotem dramallama więc jak chcesz, to Ci podrzucę. Troche używany, ale np. slady zebów juz prawie zeszły cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 7:53 am
... O czym wy żuczki gadacie? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 04, 2007 5:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 05, 2007 7:20 am
Jukatan ona ma doła a wy tylko "daj mi goldy, daj". Chodź Shili, narysuję Ci zaraz Urielka, czekaj. *czeka z wywieszonym jezykiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 05, 2007 7:21 am
Yajo Ah, shili, było wspaniale. Taki sliczny mi się trafił, wysoki, bruten, kocie uszka do macania, he he... Dobrze mu było w tej bieliźnie, co podpiepszyłam ze sex-shopu jakis czas temu, rózowa koronkowa. Lol, ale slaby byl, ino kilka godzinek wytrzymał... Nie oddałam go z powrotem dramallama więc jak chcesz, to Ci podrzucę. Troche używany, ale np. slady zebów juz prawie zeszły cool brunet? hem. zastanowie sie. ... dawaj go tu xPPP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 05, 2007 2:12 pm
*podaje shili smycz od brutena* tylko za bardzo nie uszkodz, bo alfons bedzie zły ze kolejnego popsutego oddaję i mi cofnie karte stałego klienta ze zniżką i bonusami rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 4:24 am