|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 6:37 am
Jukatan wicked que.en Booże. Niech lepiej tych gejów co parady na ulicy wyczyniają niech zmasakrują, a nie się Teletubisiami martwią xp ktoś się głupot naoglądał.
Bez urazy dla gejów i innych. Ja tak na co dzień jestem tolerancyjna. jesteś małym, wstrętnym homofobem, wiesz? Parada Gejów i Lesbijek, vel Parada Równości była o wiele bardziej pokoja, sympatyczna, niż Marsz dla życia. Ci z Parady nie rzuciali w nikogo kamieniami, grała muzyka, tańczyli i bawili się. Ci z Marszu zaś przeklinali, rzucali czym popadnie i zachowywali się ogólnie jak potępięńcy. Przepraszam. Odezwała się moja ciemna strona wtedy emo Ja po prostu tak napisałam. Tak naprawdę nic nie mam do tych ludzi. Skoro tacy się urodzili- też mają prawo do miłości. I nikomu nic do tego. Taka ich uroda, ot co!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 6:54 am
wicked que.en Przepraszam. Odezwała się moja ciemna strona wtedy emo Ja po prostu tak napisałam. Tak naprawdę nic nie mam do tych ludzi. Skoro tacy się urodzili- też mają prawo do miłości. I nikomu nic do tego. Taka ich uroda, ot co! ja też przepraszam, za bardzo się zdenerwowałam ;( a dla pocieszenia dodam, że na Paradzie Równości gejów było chyba tylko 30%, reszta to sympatycy xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 7:04 am
Jukatan wicked que.en Przepraszam. Odezwała się moja ciemna strona wtedy emo Ja po prostu tak napisałam. Tak naprawdę nic nie mam do tych ludzi. Skoro tacy się urodzili- też mają prawo do miłości. I nikomu nic do tego. Taka ich uroda, ot co! ja też przepraszam, za bardzo się zdenerwowałam ;( a dla pocieszenia dodam, że na Paradzie Równości gejów było chyba tylko 30%, reszta to sympatycy xDD A teraz tuliiiimy! Jak na Teletubisie przystało xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 7:41 am
omg...teraz inne bajki musza uwazac... -smerfy - bo jedna smerfetka na tylu smerfów (podejżane) -żwirek i muchomorek, bo spali w jednym łóżku -bolek i lolek - podejżewaja ze Lola to tylko przykrywka znalazłam tez gdziues ze misia uszatka tez posadzają o przejscie na ciemą stronę mocy eeeto jest poprostu śmieszne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 9:18 am
Mroovecka Maris274 przyczepili sie jeszcze do czerwonego kapturka ze zawiera on w sobie "motyw gwaltu" a to nie wiedziałaś o tym?? xp xd rofl mrgreen nie biggrin mama nie pozwala mi tego ogladac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 5:32 am
Maris274 Mroovecka Maris274 przyczepili sie jeszcze do czerwonego kapturka ze zawiera on w sobie "motyw gwaltu" a to nie wiedziałaś o tym?? xp xd rofl mrgreen nie biggrin mama nie pozwala mi tego ogladac razz I DOBRZE ROBI! Jeszcze wyrośnie z ciebie jakiś mały perwers... parz na mnie, ja oglądałam kapturka, sierotkę marysię, śpiącą królewnę i królewnę śmieżkę ze swoim haremem krasnali i patrz co ze mnie wyrosło!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 7:04 am
Nie zapomnij o księciu nekrofilu Zeberko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 10:03 am
wlasnie- ja jak bylam mala ogladalam muminki i co z tego wyszlo... D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 10:05 am
Yajo Nie zapomnij o księciu nekrofilu Zeberko ^^ nie nekrofilu, bo ksieżniczka nie umarła, tylko wpadła śpiączkę spowodowaną nadużyciem kokainy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 10:07 am
ZebraDeath Yajo Nie zapomnij o księciu nekrofilu Zeberko ^^ nie nekrofilu, bo ksieżniczka nie umarła, tylko wpadła śpiączkę spowodowaną nadużyciem kokainy. NIE UMARLA?! WTF WTF? moj swiatopoglad runal! ( po raz enty w tym tygodniu) DDD:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 10:08 am
shilian90 ZebraDeath Yajo Nie zapomnij o księciu nekrofilu Zeberko ^^ nie nekrofilu, bo ksieżniczka nie umarła, tylko wpadła śpiączkę spowodowaną nadużyciem kokainy. NIE UMARLA?! WTF WTF? moj swiatopoglad runal! ( po raz enty w tym tygodniu) DDD: w końcu królewna ŚNIEŻKA, a tak mówi się na kobiety uzależnione od śniegu, czyli od koki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 10:10 am
ZebraDeath shilian90 ZebraDeath Yajo Nie zapomnij o księciu nekrofilu Zeberko ^^ nie nekrofilu, bo ksieżniczka nie umarła, tylko wpadła śpiączkę spowodowaną nadużyciem kokainy. NIE UMARLA?! WTF WTF? moj swiatopoglad runal! ( po raz enty w tym tygodniu) DDD: w końcu królewna ŚNIEŻKA, a tak mówi się na kobiety uzależnione od śniegu, czyli od koki. a ja myslalamze ona przedawkowala stare stare ladnie to tak dzieci oszukiwac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 10:27 am
a co z Calineczka? ona za kreta wyszla! to juz zoofilia..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 10:31 am
Kyoko Suomi a co z Calineczka? ona za kreta wyszla! to juz zoofilia.. nie wyszla. ale byla molestowana przez niego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 10:34 am
shilian90 Kyoko Suomi a co z Calineczka? ona za kreta wyszla! to juz zoofilia.. nie wyszla. ale byla molestowana przez niego. no ale cos z motylem bylo..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|