|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 1:50 pm
Gem_ma na specjalne życzenie Yumeii: sie tam na facetach nie znam ale mysle ze facet powinien tak sie zachowywac zeby jego dziewczyna czuła ze jest wielbiona i ważna.Wtedy dziewczyna rozkwita i pieknieje, jest zadowolona i nie wynajduje problemów a facet patrzy jak jego luba staje sie przynajmniej psychicznym ideałem. wsio hm...a wiesz, że to działa czasami tak,że dziewczyna jest zapatrzona w siebie i zadufana? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 2:03 pm
no i Gem_ma nam się w boczek zamienił ninja umie ktoś odczarować?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 2:08 pm
Andareen no i Gem_ma nam się w boczek zamienił ninja umie ktoś odczarować? ABRAKADABRA! oj, teraz jest kiełbaską z gryla... .___. *idzie jeść lody gruszkowe z ideałem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 2:44 pm
Jukatan Andareen no i Gem_ma nam się w boczek zamienił ninja umie ktoś odczarować? ABRAKADABRA! oj, teraz jest kiełbaską z gryla... .___. *idzie jeść lody gruszkowe z ideałem* HOKUS POKUS! o nie, teraz zamienił się w dżdżownicę crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 3:06 pm
Bambi jest idealnym facetem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 3:12 pm
el_Taro Bambi jest idealnym facetem  niestety, w zwierzatkach nie gustuje gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 3:26 pm
Andareen el_Taro Bambi jest idealnym facetem  niestety, w zwierzatkach nie gustuje gonk Kurwa czy tu są same nastolatki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 4:05 pm
el_Taro Andareen el_Taro Bambi jest idealnym facetem  niestety, w zwierzatkach nie gustuje gonk Kurwa czy tu są same nastolatki? DAC MU PUNKTA KARNEGO ZA NIOZNACZONEGO BLUZGA!!! a tak w ogole to ty chyba tez masz okres i nie znasz sie na zartach gonk . i nie, nie jestem nastolatka, przykro mi, ze zawiodlam twoje oczekiwania stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 27, 2007 2:26 am
Gem_ma Mroovecka ooo... fajnym facecikiem jest też Sasuke Uchiha biggrin jest taki spokojny biggrin a do tego głupi a w dodatku jest emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 27, 2007 2:58 am
Gem_ma Mroovecka ooo... fajnym facecikiem jest też Sasuke Uchiha biggrin jest taki spokojny biggrin a do tego głupi racja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 27, 2007 3:40 am
shilian90 Gem_ma Mroovecka ooo... fajnym facecikiem jest też Sasuke Uchiha biggrin jest taki spokojny biggrin a do tego głupi a w dodatku jest emo biedny Sasuke emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 27, 2007 3:47 am
Kyoko Suomi shilian90 Gem_ma Mroovecka ooo... fajnym facecikiem jest też Sasuke Uchiha biggrin jest taki spokojny biggrin a do tego głupi a w dodatku jest emo biedny Sasuke emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 27, 2007 3:51 am
el_Taro Andareen el_Taro Bambi jest idealnym facetem  niestety, w zwierzatkach nie gustuje gonk Kurwa czy tu są same nastolatki? O,o!!!! Ja jestem! Ja,ja!!!! Ja to ja!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 27, 2007 6:57 am
idealny facet biggrin  jest boooski
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 27, 2007 7:21 am
Ja walne standardzik - Sever S. Choć tak naprawde zabilibyśmy się nawzajem.Przyjaciółłki stwierdziły że chodze ze swoim chłopakiem dlatego że wygląda jak On w młodości.Gdy poinformowałam chłopaka o podejrzeniach przyjaciółek wydawał sie zadowolony...bo wiecie S.S. to też jego typ. Absolutnie. cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |