|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2007 4:29 am
Jukatan http://goldensun.ovh.org/emu.html stad mozna sciongnoc. bóg ci w dzieciach wynagrodzi. dziękuję
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2007 5:04 am
shilian90 Jukatan http://goldensun.ovh.org/emu.html stad mozna sciongnoc. bóg ci w dzieciach wynagrodzi. dziękuję ... dziękuję... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2007 6:07 am
eee... moglby ktos pomoc mi? jestem w 7 dniu a praktycznie nic nie zrobilam v_v jakies porady dla poczatkujacych? nie wiem gdzie kupic nasiona i jak na poczatku zarobic, zeby kupic krowe lub jakies inne paskudztwo v_v'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2007 11:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2007 12:03 pm
shilian90 eee... moglby ktos pomoc mi? jestem w 7 dniu a praktycznie nic nie zrobilam v_v jakies porady dla poczatkujacych? nie wiem gdzie kupic nasiona i jak na poczatku zarobic, zeby kupic krowe lub jakies inne paskudztwo v_v' nasiona w sklepie, na gorze. widzisz, na necie mnostwo jest poradnikow, starczy wpisac nazwe gry i "porady" smile ja mam siedem dni aby sie hajtnac, bo Kai znowu ucieknie jezdzic po miastach i wroci dopiero za rok TT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 4:12 am
Jukatan shilian90 eee... moglby ktos pomoc mi? jestem w 7 dniu a praktycznie nic nie zrobilam v_v jakies porady dla poczatkujacych? nie wiem gdzie kupic nasiona i jak na poczatku zarobic, zeby kupic krowe lub jakies inne paskudztwo v_v' nasiona w sklepie, na gorze. widzisz, na necie mnostwo jest poradnikow, starczy wpisac nazwe gry i "porady" smile ja mam siedem dni aby sie hajtnac, bo Kai znowu ucieknie jezdzic po miastach i wroci dopiero za rok TT kai? czaj... ktory to? jeszcze wszystkich nie poznalam v_V
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 4:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 5:14 am
nie znalazlam zadnego dobrego. poza tym nie wie4m dzie co juest crying
i nie mogenic kupic :<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 6:09 am
Kai jest tylko latem. idz jak naibardziej w gore i pozniej w prawo /chyba, mam problemy zawsze z tym/ 2 przed kosciolem powinien byc market 3nodding
kurde, nagle wszyscy zaczynaja w Harvest Moona ciac, szok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 6:32 am
wilkus Kai jest tylko latem. idz jak naibardziej w gore i pozniej w prawo /chyba, mam problemy zawsze z tym/ 2 przed kosciolem powinien byc market 3nodding kurde, nagle wszyscy zaczynaja w Harvest Moona ciac, szok. ble, i tak nie moge nic kupic v_v wyswietla mi sie tylko nazwa stolika v_v
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 6:49 am
moze po prostu w zlym czasie jestes i jest juz zamkniete. obacz tabliczke przed budynkiem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 7:23 am
ah xD a gdzie moge kupic telefon?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 7:25 am
A ja mam, chodowle krów XD zero kur, zero warzyw , zero owiec, Pełno krów i trawy ^^. A na ds można sadzić drzewka >)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 7:27 am
aleco z telefohnem... chce poderwac jakiegos fakera to lustro miec musze X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 7:38 am
telefon jest... jak wyjdziesz ze swojej farmy, druga w prawo, drugi dom - nie mozesz miec wlasnego, tylko korzystasz z tego na ladzie. 10g za rozmowe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |