|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 2:17 am
Zimtca Kasmizar Moje kochanie sie szykuje na slub, ktory bedzie w pazdzierniku sweatdrop Zaprawde powiadam Ci: panikujesz na zapas mrgreen Gdy sie ma jeden "dyzurny" garnitur, wzglednie dwa to rzeczywiscie nie ma sie co zastanawiac nad strojem az tak wczesnie. Niestety damska garderoba daje o wiele wieksze pole do popisu, a wiec i dostarcza wielu problemow decyzyjnych 4laugh o wlasnie wlasnie, dobrze goda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 2:18 am
Baranina Zimtca Kasmizar Moje kochanie sie szykuje na slub, ktory bedzie w pazdzierniku sweatdrop Zaprawde powiadam Ci: panikujesz na zapas mrgreen Gdy sie ma jeden "dyzurny" garnitur, wzglednie dwa to rzeczywiscie nie ma sie co zastanawiac nad strojem az tak wczesnie. Niestety damska garderoba daje o wiele wieksze pole do popisu, a wiec i dostarcza wielu problemow decyzyjnych 4laugh o wlasnie wlasnie, dobrze goda jak sobie przypomne swoją studniówkę, to też zaczynam podzielać ten pogląd.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 2:19 am
ZebraDeath Kasmizar Czasem o Kamisi planach to sie z Gai dowiaduje rolleyes zapowiadam wam dłuuuuuuuuuugie i szcześliwe pożycie, kurde. rofl rofl oi bo ja mam wybiorcza pamiec czasem i to tak wychodzi ze komus cos mowie a komus nie, a potem wydaje mi sie ze mowilam i mam pretesje ze ktos zapomnial to czego mu nie powiedzialam blaugh albo na odwrot. oi sama nie wiem. czepiace sie i tyle xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 2:21 am
Baranina ZebraDeath Kasmizar Czasem o Kamisi planach to sie z Gai dowiaduje rolleyes zapowiadam wam dłuuuuuuuuuugie i szcześliwe pożycie, kurde. rofl rofl oi bo ja mam wybiorcza pamiec czasem i to tak wychodzi ze komus cos mowie a komus nie, a potem wydaje mi sie ze mowilam i ŻART. to ŻART owcu, był.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|