|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 6:42 am
i dobrze.
Jukatanku, jaki śliczny tekścior w sygnie! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 6:54 am
ZebraDeath i dobrze. Jukatanku, jaki śliczny tekścior w sygnie! heart no ba biggrin starczy Juka, w koncu jestesmy przyjaciolmi xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 9:38 am
wicked que.en W serducha jest ładna >.< Ja tam na temat ciuchów się nie wypowiadam... za dużo gadania na ten temat. Mam dość specyficzne upodobania i nienawidzę wszystkich subkultur. Po co się tak obnosić z tym, że słucham NIRVANy albo KoRna- albo cholera wie czego jeszcze.
Te serduszka są naprawdę ładne. edit: no dobra. Jeżeli ktoś ma jakąś własną drogę myślenia, jakąś ideologie- to jest w sumie dobre (sama tak mam), ale po co to pokazywać strojem?
Serduszka... ładne. zgadzam sie. jesli ktos sobie uzywa i wyzywa roznie ideologie, to niech je lepiej ma w serduszku, a nie na bluzce. ubieranie sie oryginalnie niejst zle, aczkolwiek zawsze trzeba, jesli juz sie chce, wiedziec gdzie jest granica. moze tu bede jakas rasistka, ale taka opcja pozostaje wiec tylko dla inteligentnych person. ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 1:58 am
Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuka heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 3:32 am
PlaceboTabs Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuka heart heart tirli, tirli, tirli ;3 a ja wczoraj specjalnie dla Ciem kupilam sobie principolo zeberkowe TT ale bylo za suotkie, jakies dzikie i wcale nie mialo czekolady w zeberke TT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 4:50 am
Jukatan PlaceboTabs Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuka heart heart tirli, tirli, tirli ;3 a ja wczoraj specjalnie dla Ciem kupilam sobie principolo zeberkowe TT ale bylo za suotkie, jakies dzikie i wcale nie mialo czekolady w zeberke TT te je sobie kupiłam i jest ch***e. ale reklama mi się podoba blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 6:49 am
ZebraDeath Jukatan PlaceboTabs Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuka heart heart tirli, tirli, tirli ;3 a ja wczoraj specjalnie dla Ciem kupilam sobie principolo zeberkowe TT ale bylo za suotkie, jakies dzikie i wcale nie mialo czekolady w zeberke TT te je sobie kupiłam i jest ch***e. ale reklama mi się podoba blaugh nuuu, reklama sweet-sweet :> tak myslalam, ze Ci sie spodobie <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 9:40 am
Jukatan ZebraDeath Jukatan PlaceboTabs Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuka heart heart tirli, tirli, tirli ;3 a ja wczoraj specjalnie dla Ciem kupilam sobie principolo zeberkowe TT ale bylo za suotkie, jakies dzikie i wcale nie mialo czekolady w zeberke TT te je sobie kupiłam i jest ch***e. ale reklama mi się podoba blaugh nuuu, reklama sweet-sweet :> tak myslalam, ze Ci sie spodobie <3 heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|