|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 10:50 am
ja pierdole, klocicie sie tak, jakby nie chodzilo o rybki tylko o to, ze was wrzucili na ruszt razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 4:45 am
Yajo A co mi dasz? cool twisted nie idź do tej francy, chodź do mnie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 1:09 pm
A co TY mi dasz lepszego niż ona o czym jeszcze nie wiem co mi chce dac za to, ze do niej przyjde? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 11:39 pm
Yajo A co TY mi dasz lepszego niż ona o czym jeszcze nie wiem co mi chce dac za to, ze do niej przyjde? whee [/quote *łapie w ręby różę, wyciąga pejczyk, kajdanki i wibratory* Everything, bejbe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 6:52 am
Och jej och jej whee *w zachwycie biegnie ku Zeberce w wesołych, niemalze baletowych podskokach* Och jeju jeju jej 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 11:48 am
Yajo Och jej och jej whee *w zachwycie biegnie ku Zeberce w wesołych, niemalze baletowych podskokach* Och jeju jeju jej 4laugh *wciąga na siebie czarrrrny lateks z kolcami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 7:48 am
*podbiega do Zebry i szczypie ją przez lateks* I myslisz, ze jak ja będe to z Ciebie zdzierac? No i moge sobie dziąsła odparzyc, jak się wgryzę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 8:53 am
Yajo *podbiega do Zebry i szczypie ją przez lateks* I myslisz, ze jak ja będe to z Ciebie zdzierac? No i moge sobie dziąsła odparzyc, jak się wgryzę. a masz cellulit?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 10:21 am
Kto? Ja? jak smiesz mnie o takie rzeczy podejrzewac? scream stare ... A no właśnie, moja świąteczna, cukrowo-lukrowana pałeczka blaugh Najpierw wytarzam ją w czyms sliskim, miodku albo czyms... no dobra, w zwykłej wazelinie, bo na nic lepszego nie zasługujesz steku jagnięcy, później wsadzę Ci ją w gardło az po żołądek i wycioram jak kominiarz wyciorowuje komin, az Ci śluzuwkę obedrze, a później wsadze Ci ją w dupę i wycioram tak, ze juz nigdy nie będziesz miała pozwijanych jelit, a na koniec wsadzę ją zagietym koncem w cipę, złamię i Ci tak zostanie juz na zawsze dramallama dramallama dramallama No, teraz juz wiesz. Zadowolona?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 10:42 am
Yajo Kto? Ja? jak smiesz mnie o takie rzeczy podejrzewac? scream stare ... A no właśnie, moja świąteczna, cukrowo-lukrowana pałeczka blaugh Najpierw wytarzam ją w czyms sliskim, miodku albo czyms... no dobra, w zwykłej wazelinie, bo na nic lepszego nie zasługujesz steku jagnięcy, później wsadzę Ci ją w gardło az po żołądek i wycioram jak kominiarz wyciorowuje komin, az Ci śluzuwkę obedrze, a później wsadze Ci ją w dupę i wycioram tak, ze juz nigdy nie będziesz miała pozwijanych jelit, a na koniec wsadzę ją zagietym koncem w cipę, złamię i Ci tak zostanie juz na zawsze dramallama dramallama dramallama No, teraz juz wiesz. Zadowolona? *myśli* ale masz jeden problem 3nodding święta sie skończyły i pałeczek nie ma xd masz kolejny problem. zajebalabym cie jednym palem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 10:51 am
Ja mam pałeczkę. Nie widac? Jest bardzo dobrze wyeksponowana. Chcesz sie zmierzyc? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 10:54 am
Yajo Ja mam pałeczkę. Nie widac? Jest bardzo dobrze wyeksponowana. Chcesz sie zmierzyc? stare tak pokaż *myśli* ***** czy jak? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 11:34 am
ja Ci dam *****, a chujaj się evil *wali ją laseczką po łbie* Wydłubac Ci patrzałkę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 12:11 pm
Yajo ja Ci dam *****, a chujaj się evil *wali ją laseczką po łbie* Wydłubac Ci patrzałkę? Mam okulary cieniasko xp Możesz sobie najwyżej zjeść mojego parującego kloca xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|