|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2007 1:25 pm
Baranina Kissme_In_Punk Baranina Kissme_In_Punk wierszyki patriotyczne! ;] znasz jakis? whee wole spiewac mrgreen rota, piechota, witaj maaaajooowa jutrzenko... itp "droga mlodziezy, przyszly narodzie... yyy... i jak to dalej szlo" rozkosznie whee ktos zna moze odprawe poslow greckich? na mnie nie patrz rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2007 1:29 pm
Baranina tak bucu. ciebie tez to obowiazuje xp heart badz elegancka... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2007 1:52 pm
Kissme_In_Punk Baranina Kissme_In_Punk Baranina Kissme_In_Punk wierszyki patriotyczne! ;] znasz jakis? whee wole spiewac mrgreen rota, piechota, witaj maaaajooowa jutrzenko... itp "droga mlodziezy, przyszly narodzie... yyy... i jak to dalej szlo" rozkosznie whee ktos zna moze odprawe poslow greckich? na mnie nie patrz rolleyes *wlepia w nia niedowidzace galy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2007 1:53 pm
opcy Baranina tak bucu. ciebie tez to obowiazuje xp heart badz elegancka... heart przeciez nie jest niedziela...do kosniola isc nie trzeba whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2007 2:35 pm
Angrenereg Kali The Nefty wrzuc na luzz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2007 4:01 pm
Oł jee teraz to wygladam jak dres, a nie patriota mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 12:38 am
ichabot Oł jee teraz to wygladam jak dres, a nie patriota mrgreen ja bym wrecz powiedziala ze jak kibic patriota whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 12:52 am
Ja wygladam jak... jak trzeba chyba. Melduje sie! Moge dla was spiewac jak chcecie, bo ja w chorze jestem i to dla mnie codziennosc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 1:28 am
wicked que.en Ja wygladam jak... jak trzeba chyba. Melduje sie! Moge dla was spiewac jak chcecie, bo ja w chorze jestem i to dla mnie codziennosc... nio to spiewajcie gaiowiczu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 1:32 am
Baranina wicked que.en Ja wygladam jak... jak trzeba chyba. Melduje sie! Moge dla was spiewac jak chcecie, bo ja w chorze jestem i to dla mnie codziennosc... nio to spiewajcie gaiowiczu xd Witaj majowa jutrzenko, swiec naszej polskiej krainie! Uczcimy Ciebie piosenka, ktora w calej Polsce slynie. Wiwat maj! 3 maj! Dla polakow blogi raj, Wiwat maj! 3 maj! Dla Polakow blogi raj! *przygrywka, itd.* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 1:43 am
*klaszcze wicked que.en* a kto powie wierszyk? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 2:47 am
kto mi zafunduje mundurek? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 2:49 am
Pszczola_M kto mi zafunduje mundurek? rofl Ja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 2:56 am
degenerat Pszczola_M kto mi zafunduje mundurek? rofl Ja. To teraz mogę wierszykiem pojechać. blaugh - Kto Ty jesteś? - Polak mały. - Jaki znak Twój? - Orzeł biały. - Czym ta ziemia? - Mą ojczyzną. - Czym zdobyta? - Krwią i blizną. - Czy ją kochasz? - Kocham szczerze. - A w co wierzysz? - W Polskę wierzę. *czeka na oklaski*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|