|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 6:50 am
shilian90 Andareen shilian90 ZebraDeath Kyoko Suomi ej lachony! spokoj, bo jak nie to kurwa wpierdol! chuj ci w szprychy. cos jeszcze? tak, kurwa, dwa chuje naraz ci w dupe Super. Mozna więcej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 10:46 am
Kyoko Suomi happy_goth_buf O kurwa, wyjebani w kosmos jesteście! rofl a czegos sie kurwa spodziewala?! jestesmy najbardziej zajebisci razz ja jestem bardziej zajebista od ciebie, cipko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:59 pm
ZebraDeath Kyoko Suomi happy_goth_buf O kurwa, wyjebani w kosmos jesteście! rofl a czegos sie kurwa spodziewala?! jestesmy najbardziej zajebisci razz ja jestem bardziej zajebista od ciebie, cipko. skad taka pewnosc, zgrzybiala szmatko?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 3:18 pm
Jak dostaniesz wpierdol od pani kapitan do zobaczysz pindo pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 2:42 am
Yajo Jak dostaniesz wpierdol od pani kapitan do zobaczysz pindo pirate zobacze kurwa chyba jak sika ze strachu przede mna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 9:14 am
Chyba raczej na Ciebie sika zboczku jeden walony :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 12:14 am
Yajo Chyba raczej na Ciebie sika zboczku jeden walony :XP: Twoja stara to pancerna rebeka, a Ty jesteś zachujałą spierdoliną w różowym mundurze. Jesteś brzydka jak obrzezany krzywymi nożyczkami chuj... na dodatek jesteś spierdoliną z nasieniowodu, a twoja stara jest taka gruba, że łatwiej ją przeskoczyć niż obejść. Jesteś kretyńską lafiryndą co konsumuje fekalia. pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 3:17 am
ziwi mnie to, jak sie zmieniacie pod wplywem oznaczenia +16... TT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 10:04 am
Andareen Yajo Chyba raczej na Ciebie sika zboczku jeden walony :XP: Jesteś brzydka jak obrzezany krzywymi nożyczkami chuj... pirate spojzyj w lustro dziewcze. albo nie. bo peknie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 10:04 am
Jukatan ziwi mnie to, jak sie zmieniacie pod wplywem oznaczenia +16... TT ćmokaj wacka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 11:35 am
A pies was lizał cmokasy. Wasze stare są jak wózki z tesco. Wkładasz 2 złote i jedziesz ile chcesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 12:53 pm
Kyoko Suomi Yajo Jak dostaniesz wpierdol od pani kapitan do zobaczysz pindo pirate zobacze kurwa chyba jak sika ze strachu przede mna nie zwykłam sikać w miejscach publicznych, jak ty, przejechana kurwo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 2:08 pm
ZebraDeath Kyoko Suomi Yajo Jak dostaniesz wpierdol od pani kapitan do zobaczysz pindo pirate zobacze kurwa chyba jak sika ze strachu przede mna nie zwykłam sikać w miejscach publicznych, jak ty, przejechana kurwo. a ja cie zebra widzialam jak machasz lapka na trasie warszawa katowice mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 2:16 pm
Andareen Yajo Chyba raczej na Ciebie sika zboczku jeden walony :XP: Twoja stara to pancerna rebeka, a Ty jesteś zachujałą spierdoliną w różowym mundurze. Jesteś brzydka jak obrzezany krzywymi nożyczkami chuj... na dodatek jesteś spierdoliną z nasieniowodu, a twoja stara jest taka gruba, że łatwiej ją przeskoczyć niż obejść. Jesteś kretyńską lafiryndą co konsumuje fekalia. pirate I co kurwa? I huj kurwa. naskocz se kurrrwa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 2:18 pm
Jukatan ziwi mnie to, jak sie zmieniacie pod wplywem oznaczenia +16... TT Ja bym to jeszcze podniosła, bo towarzystwo tu takie cieciowate jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|